HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 23., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 23., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. április 23., csütörtök 9:35
Kéretik megosztani!Realista24 írta:Van pár fotómdannen írta:nincs valakinek képe a feliratról ami kint volt tegnap mikor bevonultak a játékosok? valami olyasmit mondott a kommentátor, hogy: "ma itt hagyjuk a lelkünket, ti a pályán, mi a nézőtéren" vagy valami ilyesmi. realista te szemét?![]()
en szemet
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 23., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 23., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 23., csütörtök 9:23
Van pár fotómdannen írta:nincs valakinek képe a feliratról ami kint volt tegnap mikor bevonultak a játékosok? valami olyasmit mondott a kommentátor, hogy: "ma itt hagyjuk a lelkünket, ti a pályán, mi a nézőtéren" vagy valami ilyesmi. realista te szemét?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 23., csütörtök 8:01
? Kiállították Ardat aztán egyből jobban mertünk, utána meg visszaálltunk értelemszerűen.terry76 írta:1-1?Kerlon írta: emberelőnybe fura lett volna nem támadni
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. április 23., csütörtök 7:51
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. április 23., csütörtök 7:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 23., csütörtök 6:45
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. április 23., csütörtök 2:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. április 23., csütörtök 1:28
Steve írta:bocs a dupláért!
Ma megtudtuk milyen lehetett Mourinho Madridja ellen focizni, plusz még mi jól kontráztunk is, jobban mint az Atleti valaha tudna...Rohadt idegesítő ilyen csapatok ellen, akik betolják a buszt.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 23., csütörtök 1:22
Amatőrök.... Én direkt ezért megraktam az Atletico továbbjutást. Haveromék lestek is, hogy mi a ***zt csinálsz. Mondtam nekik figyeljetek csak, ezek ellen már felsőbb erőkhöz kell folyamodni, mert ami ezt a favágó bandát körbeveszi (szerencse), az már boszorkányság. De nekem már majd egy éve minden szelvényem elmegy, természetesen majdnem mind a mérkőzés végén. Meglátjuk az Atletico boszorkányai-e az erősebbek, vagy az a krumpliorrú banya aki engem átkozott el. Az enyém nyert, 500 forintomba került, de továbbvittem a csapatot. A vicc az hogy ezt valamilyen szinten el is hiszemhamesz írta:Én se raktam meg szóval nem csak tiéd az érdem.Igazából az volt a kulcs, hogy nem raktam meg ezt a meccset.Szóval jöhettek itt Csicsával meg Carloval, ezt a meccset én hoztam le.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 23., csütörtök 0:41
Én se raktam meg szóval nem csak tiéd az érdem.Igazából az volt a kulcs, hogy nem raktam meg ezt a meccset.Szóval jöhettek itt Csicsával meg Carloval, ezt a meccset én hoztam le.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 23., csütörtök 0:39
Igazából az volt a kulcs, hogy nem raktam meg ezt a meccset.Luigi-K1 írta:
Nem beszélve arról,hogy töb,mint 6-szoros pézt hoztak nekem ezzel a győzelemmel fiaink...:Đ
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. április 23., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 23., csütörtök 0:02
Ez a kontrázás is rá lett aggatva szerintem, ok biztos volt pár kontrafóljuk.De ezeknél az van,hogy bunker rugdosódás aztán szögletből vagy valami pontrúgásból összekototornak egy fejesgólt.Steve írta:
Így nézve jogos. Össze sem hasonlítható a csürhével.
Viszont én a masszív védekezés, betolom a buszt, majd kontrára gondoltam..
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. április 22., szerda 23:55
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. április 22., szerda 23:44
revolver írta:Sose játszottunk így, ez a Simeone-féle csőcselék sehogy sem összehasonlítható Mourinho csapataival, ezek mocskos, aljas játékot űznek, kár lenne a kettőt összemosni...Ma megtudtuk milyen lehetett Mourinho Madridja ellen focizni
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. április 22., szerda 23:43
Annyira azért nem, de tény, hogy Bale és CR naggyá tette. Viszont amit CR szabadjánál védett (kapufa mellé ment, pont a kezei előtt pattant meg) meg Chicharito lefordulása után.... Ott is az a reflex, olyan közelről bele kapni, hát nem vót semmi.ziro4vr írta:Kissé Ochoa feeling a vb-ről..
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem