ANDS írta:
Isconak és Balenek mindig hullámzó volt a szezon, egyszer jó volt a forma, egyszer nem. De ők már megmutatták, hogy jó focisták, csak az van, ami, aminek az oka mindegy.
De Jovic még nem bizonyította be, hogy tud jól is játszani a Realban. Hasonlítsd össze, Vini mennyi lehetőséget kapott, és így is 3 szezon kellett neki, hogy beérjen. Azt látom, hogy Jovicban sem az edzők, sem a társak nem igazán bíznak.
Mármint Isco idén szerinted volt jó formában? Én annyit láttam, hogy kapott pár percet, átvette párszor szépen a labdát, meg volt a szokásos alibi hátrapaszi.. De igen, volt olyan is évekkel ezelőtt, amikor nem volt nettó hátrány a játszatása..
A Vinit Joviccsal összehasonlítani semmilyen szinten nem szabad. A brazil kölyök 120%-os profi, edzés után megy haza edzeni, majd azután is külön foglalkozás. Kb. álmában is edz. Jovicról, meg jött a morzsa, hogy durcizik edzésen --> az mi?
Más: Mahrezért a city mennyit akar? Nekem perpill ilyen fifti-fifti, hogy kéne/vagy nem.. Rodrynál jobbnak gondolom, de nem Bappe.. Akkor meg kell egyáltalán?