Ha nem mondja Romano, senki nem gondolta volnaPad'em írta: Real Madrid are working on Mbappé. Contacts are on-going. The current silence is part of their strategy.@FabrizioRomano @podcastherewego

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 17:50
Ha nem mondja Romano, senki nem gondolta volnaPad'em írta: Real Madrid are working on Mbappé. Contacts are on-going. The current silence is part of their strategy.@FabrizioRomano @podcastherewego
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 17:06
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 16:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 16., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 15:03
Igen, ezt írtam én is, az a script a legszimpibb. Nagy fizuval ott tartanák még egy évre, aztán 23-ban mehetünk érte, bár erre a verzióra azért elég kicsi a sansz.Realista24 írta:Az lehet, de nem a poszt számít, hanem a létszám. Én lennék a legboldogabb, ha még Karim 3 évig ezen a szinten tolná, de erre az esély kevés és emiatt nem éri meg a kockázatot.Pad'em írta:
Neki lehet nem lenne gondja, de nekünk igen, amíg ekkorába adja felesleges Haaland. Lehet még 3 évig hozza ezt a formát... ki tudja. Meg szerintem a norvég is hasonlóan fog gondolkodni, hiába elvileg mi vagyunk az egyik első számú jelölt. Vinivel nem fedik egymást, nem egy poszt.
Bár azt is írták, hogy 2022-ben még a Dortmundnál marad a norvég...az lenne nekünk a legideálisabb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 14:56
Az lehet, de nem a poszt számít, hanem a létszám. Én lennék a legboldogabb, ha még Karim 3 évig ezen a szinten tolná, de erre az esély kevés és emiatt nem éri meg a kockázatot.Pad'em írta:Neki lehet nem lenne gondja, de nekünk igen, amíg ekkorába adja felesleges Haaland. Lehet még 3 évig hozza ezt a formát... ki tudja. Meg szerintem a norvég is hasonlóan fog gondolkodni, hiába elvileg mi vagyunk az egyik első számú jelölt. Vinivel nem fedik egymást, nem egy poszt.Realista24 írta: Karimnak továbbra sem lenne semmi gondja egy Modric féle szerepkörrel. Nem Karim lesz a showstopper adott esetben, hanem Vini.
Szerintem.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 14:51
Neki lehet nem lenne gondja, de nekünk igen, amíg ekkorába adja felesleges Haaland. Lehet még 3 évig hozza ezt a formát... ki tudja. Meg szerintem a norvég is hasonlóan fog gondolkodni, hiába elvileg mi vagyunk az egyik első számú jelölt. Vinivel nem fedik egymást, nem egy poszt.Realista24 írta: Karimnak továbbra sem lenne semmi gondja egy Modric féle szerepkörrel. Nem Karim lesz a showstopper adott esetben, hanem Vini.
Szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. november 16., kedd 14:40
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 16., kedd 14:38
Modric jövőre sanszos, hogy már csak beugró lesz. Caset nyáron meg eladjuk, hallgassatok rám.Pad'em írta:Megnézném az tuti, de sajnos realitása 0 közelikiserik írta: -----Haaland
Vini-Karim-Mbappe
---Cama-Fede
oszt lehet csapatni a ki lő többet![]()
CKM padon? Lassan ott lenne a helyük amúgy, de mind a három egyszerre nem fog kikerülni. Akárhogy gondolkodom oda lyukadok ki, hogy Haaland nem fér el sajnos, csak ha már nem lesz Karim.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 14:29
Megnézném az tuti, de sajnos realitása 0 közelikiserik írta: -----Haaland
Vini-Karim-Mbappe
---Cama-Fede
oszt lehet csapatni a ki lő többet![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 13:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 16., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 13:25
Plusz 1, én se tudom elképzelni, hogy lenne működőképes ez a Benzema, Mbappé, Haaland hármas + Vini. Leginkább sehogy, nincs felállás amiben ők 3-an, neadjisten 4-en elférnének, felváltva rotálni meg ilyen kalibereket nem lehet. Nekem az a forgatókönyv tetszene, ha Haaland maradna 2023-ig Dortmundban, aztán Benz egy évig még csereként a norvég mögött, de egyáltalán nem biztos, hogy addigra lassítani fog KAK. Szóval sztem bukni fogjuk Haalandot, all in all.Berti írta:Csalódott lennék, ha nem igazolnánk le, de folyton ott van a fejemben, hogy milyen formában tudna együtt működni Haaland-Benz és Mbappe a pályán.Pad'em írta: Real Madrid has ruled out the signing of Erling Haaland, they assume he'll end up in the Premier League next season. @jpedrerol
A mindig megbizható bohóc reméljük most is fals![]()
Haalandot és Benzemát nem rakhatod szélre, mert kiölöd belőlük azt amiben a legjobbak.
Mbappe alapból már nem szeret szélen játszani, de valószínüleg így is ki lesz szorítva nálunk a jobbosra.
Ha mindenképp kezdőbe szoritanánk mind a hármat és Vini padra kerül, akkor meg teljesen orrnehéz lesz a csapat.
A legnagyobb húzás az lenne, ha megvennénk és 2 évre kölcsönbe hagynánk a Dortmundnak. Csak az ugyebár kurva rizikós a bele ölt pénzmennyiség miatt.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 16., kedd 13:17
Csalódott lennék, ha nem igazolnánk le, de folyton ott van a fejemben, hogy milyen formában tudna együtt működni Haaland-Benz és Mbappe a pályán.Pad'em írta: Real Madrid has ruled out the signing of Erling Haaland, they assume he'll end up in the Premier League next season. @jpedrerol
A mindig megbizható bohóc reméljük most is fals![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 15., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 15., hétfő 20:53
de arra kell törekedni, azt megtalalni, gyors, robbanekony, kreativ, ultratechnikas. ez a cel szelsovedonel. robicarlos utan belenyultunk a joba, de marcelo is majdnem el lett baszva, mennyit pofaztunk itt a forumon anno, hogy tegyed mar be balhatvedbe, jatszassad mar....impossible írta: Gondolom azért azt sejted, hogy Marcelok se 5 percenként születnek, ha az a mérce akkor lehet jobban jársz, ha inkább 3 védővel próbálkozol.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem