Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
En a brazilokat elengednem egy ideig, kutyauto mind.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BREAKING: Real Madrid want Atalanta midfielder Ederson. Atalanta want €75M for him. @diarioasbluebike írta: Nem tudom ki szokta írni a nyári transferpletyka listát, de úgy látom ideje elkezdenie.Megírnak idén is mindenkiről mindent. Meglátjuk mi teljesül belőle.
Valóban kezdenek gyűlni a nevek

Majd várom a Leverkusenes emberek bedobálását is miután hivatalos lett Xabi. Wirtz, Grimaldo, Hincapié, Frimpong etc.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk más lesz a felállás ősztől..Anthony írta: Ha eladjuk Rodrygot, akkor 1. megint ki fog játszani a jobb oldalon? 2. ha Vini jövőre is szar lesz és eladjuk akkor ki fog játszani a bal oldalon? (lehet Mpabbé és akkor jön egy csatár).
amúgy TAA vagy Carvajal

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en is siman kinezem, hogy ugyanigy futunk neki a kovi szezonnak is
majd el lesz mondva, hogy nem talaltak megfelelo embereket, mert vagy tul dragak, vagy mozdithatatlanok, vagy nem eleg jok, igy orommel vesszuk, hogy minden sulyos serultunk teljes erovel ter vissza, ok a mi uj igazolasaink

majd el lesz mondva, hogy nem talaltak megfelelo embereket, mert vagy tul dragak, vagy mozdithatatlanok, vagy nem eleg jok, igy orommel vesszuk, hogy minden sulyos serultunk teljes erovel ter vissza, ok a mi uj igazolasaink

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Hiba lenne, de az utóbbi évek alapján simán kinézem. Most nincs egy komoly szintű lepattanó sem, Tah már tulajdonképpen fél lábbal a Barcában. Komoly pénzek évek óta nem mennek a védelembe, Huijsen is kb. torokra veszi a csapatot és szemlátomást le van szarva. Valószínűbbnek tartom, hogy Salibánál megpróbálják elérni, hogy ne hosszabbítson, addig oldja meg az edző. Főleg, ha Xabi valóban megrendelte Carrerast, aki az idei szezonja után nem hiszem, hogy 50 alatt mozdítható lesz.RealRaúl77 írta: Hiba lenne nem igazolni a védelembe.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pad'em írta:Pont ezért biztos, hogy kamu is.kodo írta: Salibaval kapcsolatos híreket csak azért fogadom kétkedéssel, mert alsóhangon egy 100 milliós mutatványnak tűnik.
Ha akarnánk védőt most nyáron akkor hoznánk Huijsent, őt lazán el tudnánk hozni, persze a 60 milliós ára nem kevés, mi meg nem dobálózunk annyival.
Írták tegnap, hogy megnézzük előbb nyáron Joan Martinez hogy milyen az ACL-je után. Xabi ha 3 védőzne akkor ott Tchou simán lehet az egyik fixen, talán Mendyből is kihozható úgy valami, Carvajal is beljebb mehet. Továbbra is simán el tudom képzelni, hogy nem igazolunk CB-t most.
Hiba lenne nem igazolni a védelembe.
Ahogy írtátok páran, 60-ért semmiképp, 100-ért már mehetne Rodrygo, erre ülök fel én is. Ha marad, akkor sem jobb oldalra tartanám meg, hanem 12. embernek, illetve Vini tehermentesítésének. Vagy, ha idióta, és két-három meccsre le kell tenni a padra.Anthony írta: Mindenkivel hírbe leszünk hozva, ez nyilvánvaló, ahogy az is, hogy a végén lesz max. 2 igazolásunk (az ilyen Nico Pazt hazahozzunk dolgokat nem számolom).
Ha nem megy ki nagy fizetés a védelemből, akkor kb. nem lesz középhátvéd igazolás sem...
Ha eladjuk Rodrygot, akkor 1. megint ki fog játszani a jobb oldalon? 2. ha Vini jövőre is szar lesz és eladjuk akkor ki fog játszani a bal oldalon? (lehet Mpabbé és akkor jön egy csatár).
Megnéztem volna Rodrygot egy évig a bal oldalon, de sajnos ő sem valami stabil, vannak megvillanásai, jó meccsei, aztán eltűnik 1 hónapra..
Sajnos Vini nem fog elmenni és nem látom hogyan nem fogunk továbbra is tömörülni a bal oldalon? Ezt mindjárt csak egy éve kérdezgetem.
De őszintén, ezeket nem látom reálisnak. De érdekes eljátszani a gondolattal, hogy a 60. percben egy friss Rodrygo, Brahim párost uszítasz a fáradt ellenfélre. Az első 60 percben pedig Vini tényleg pöröghet százon, nem kell sétálnia, hogy pihenjen, mert hozhatod Rodrygot helyette bármikor, vagy egy sima bajnokin pihentetheted is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindenkivel hírbe leszünk hozva, ez nyilvánvaló, ahogy az is, hogy a végén lesz max. 2 igazolásunk (az ilyen Nico Pazt hazahozzunk dolgokat nem számolom).
Ha nem megy ki nagy fizetés a védelemből, akkor kb. nem lesz középhátvéd igazolás sem...
Ha eladjuk Rodrygot, akkor 1. megint ki fog játszani a jobb oldalon? 2. ha Vini jövőre is szar lesz és eladjuk akkor ki fog játszani a bal oldalon? (lehet Mpabbé és akkor jön egy csatár).
Megnéztem volna Rodrygot egy évig a bal oldalon, de sajnos ő sem valami stabil, vannak megvillanásai, jó meccsei, aztán eltűnik 1 hónapra..
Sajnos Vini nem fog elmenni és nem látom hogyan nem fogunk továbbra is tömörülni a bal oldalon? Ezt mindjárt csak egy éve kérdezgetem.
Szerintem Rodrygoban is több lenne ha nem a baloldalunkra épülne minden támadás és nem LV lenne mögötte.
Az emberünk jobb bekket játszik helyette néha miközben balszélső támadó.
Rengeteget melózott Rodrygo, hogy elbírja a csapat a Bappé, Vini duót, persze hogy sokszor nem maradt semmi neki előre, míg a két jóéletű olyan hatékonysággal szerezték a gólokat, mint ahány értelmes filmet megnéz a rosszakhoz képest Remy évente.
Nem volt meg idén az egyensúly semmiben, felesleges ezt bárkire is rákenni.
Keretből én egyedül Viniciusra haragszok, vicc amit művelt idén.
Az emberünk jobb bekket játszik helyette néha miközben balszélső támadó.
Rengeteget melózott Rodrygo, hogy elbírja a csapat a Bappé, Vini duót, persze hogy sokszor nem maradt semmi neki előre, míg a két jóéletű olyan hatékonysággal szerezték a gólokat, mint ahány értelmes filmet megnéz a rosszakhoz képest Remy évente.
Nem volt meg idén az egyensúly semmiben, felesleges ezt bárkire is rákenni.
Keretből én egyedül Viniciusra haragszok, vicc amit művelt idén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. április 29., kedd 11:39-kor.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szerintem Rodrygo elfér a keretben, semmiképpen nem alapemberként, de mint 13.-14. játékos a padon igen. Ő nem egy sérülékeny játékos, nem szokott kiesni hónapokra, lehet vele számolni, tehermentesítésre simán jó leganesek ellen és a padról beküldve hasznos tud lenni akár BL szinten is, láttuk már. Persze alapvetően nem a legfelső polc szerintem sem, de nem ültethetünk a padra is Jude, Fede, Bappé szintű játékosokat.
Mint rotációs rendszerben használt játékos így nem érinthetetlen, de 60 körül vicc lenne, amikor kijön valami új név és egy jó szezonra már rögtön 60-80 millákra taksálják.
Mi sem tudnánk ennyiért pótolni. 100 milla környékén viszont adnám különösebb hezitálás nélkül, de előbb szabadulnék vinitől az ismert okok miatt.
Mint rotációs rendszerben használt játékos így nem érinthetetlen, de 60 körül vicc lenne, amikor kijön valami új név és egy jó szezonra már rögtön 60-80 millákra taksálják.
Mi sem tudnánk ennyiért pótolni. 100 milla környékén viszont adnám különösebb hezitálás nélkül, de előbb szabadulnék vinitől az ismert okok miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Biztos vagyok benne, hogy nem igazolunk középhátvédetPad'em írta:Pont ezért biztos, hogy kamu is.kodo írta: Salibaval kapcsolatos híreket csak azért fogadom kétkedéssel, mert alsóhangon egy 100 milliós mutatványnak tűnik.
Ha akarnánk védőt most nyáron akkor hoznánk Huijsent, őt lazán el tudnánk hozni, persze a 60 milliós ára nem kevés, mi meg nem dobálózunk annyival.
Írták tegnap, hogy megnézzük előbb nyáron Joan Martinez hogy milyen az ACL-je után. Xabi ha 3 védőzne akkor ott Tchou simán lehet az egyik fixen, talán Mendyből is kihozható úgy valami, Carvajal is beljebb mehet. Továbbra is simán el tudom képzelni, hogy nem igazolunk CB-t most.

Sztem Rodrygo technikaja a mai fodballban atlagon feluli, jol cselez, kis teruleten erzi a jatekot, befejezesben is eros. De a jobb oldalon sose volt kiemelkedo, bal oldalon meg keveset jatszott.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért ezt a véleményt nagyban befolyásolja, hogy Vininek van egy rendkívül irritáló viselkedése, míg Rodrygot észre sem veszed, hogy a pályán van, ami szintén nem egy pozitívum. A tavalyi Vini teljesítménytől pedig messze van Rodrygo. Ha többet mutatott volna idén, akkor jogosan moroghatnánk ezen, hogy Vini helyett játszhatott volna a balszélen sok meccsen. Én biztosan nem számolnék egyik poszton sem alapemberként Rodrygoval.poronty írta:Csak nem ebben a csapatban.Egy normális világban évek óta a posztján játszana.
- Pad'em
Pont ezért biztos, hogy kamu is.kodo írta: Salibaval kapcsolatos híreket csak azért fogadom kétkedéssel, mert alsóhangon egy 100 milliós mutatványnak tűnik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Csak nem ebben a csapatban.Egy normális világban évek óta a posztján játszana.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Egy normális világban évek óta a posztján játszana.pheco írta:Szerintem teljesen helytálló Rodrygora ez a kifejezés. 80%-ban olyan szürke, hogy mindig meglepődök, hogy évek óta alapember és a villanás is egyre ritkább. Ebben a szezonban is volt zsinórban 3-4 jobb meccse, előtte és utána pedig észre se veszed, hogy a pályán van.Sierra írta: Mondjuk Rodrygo pont nem a megalszik a szadban a tej kategoria, vannak olyan villanasai amire a mai fodballban igencsak lehet csettinteni.
Egy normális világban ő egy Sevillában lenne alapember vagy a Real kispadjáról maximum a negyedét kapná a perceknek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szerintem teljesen helytálló Rodrygora ez a kifejezés. 80%-ban olyan szürke, hogy mindig meglepődök, hogy évek óta alapember és a villanás is egyre ritkább. Ebben a szezonban is volt zsinórban 3-4 jobb meccse, előtte és utána pedig észre se veszed, hogy a pályán van.Sierra írta: Mondjuk Rodrygo pont nem a megalszik a szadban a tej kategoria, vannak olyan villanasai amire a mai fodballban igencsak lehet csettinteni.
Egy normális világban ő egy Sevillában lenne alapember vagy a Real kispadjáról maximum a negyedét kapná a perceknek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igazából belső védő posztra idén és jövőre is kell igazolnunk. Még mindig azt mondom hogy a kp-ra nem kell igazolni, Viniciust pénzé kell tenni és a védelemnek adni egy komoly upgradet. Sajnos az sem lepne meg ha 3 védős rendszert is próbálgatnánk úgy hogy Tchoua védőbe megy, vagy Mendy lesz a 3. kh. Szóval azta részt nem ártana tényleg megerősíteni, főleg, hogy Rüdigernek szerintem már nincs is teljes éve hátra a térde miatt. Sokkal több pihentetésre van szüksége, mondjuk ennél a mostaninál nem lesz nehéz többször rotálni.
Salibaval kapcsolatos híreket csak azért fogadom kétkedéssel, mert alsóhangon egy 100 milliós mutatványnak tűnik.
Nem tudom ki szokta írni a nyári transferpletyka listát, de úgy látom ideje elkezdenie.
Megírnak idén is mindenkiről mindent. Meglátjuk mi teljesül belőle.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Imádnám. Én még anno Tchou helyett őt hoztam volna, de a fogadási botrányos szarja miatt szerintem úgyse reális opció.NEW: Sandro Tonali is an option for Real Madrid. @marca
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland