Végem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 21., szerda 15:20
Bár szerintem ti hátrányból nehezebben állnátok fel. (Tudom jöttetek már vissza idén hátrányból.)BarçaNorbi írta:Ezzel azt akarod mondani, idén meglesz a bajnokság + BL kombó?Kerlon írta:Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.
![]()
Amúgy hiába az eredmények, a játék ősszel sem volt meggyőző, csupán annyi történt, hogy Messi gödörbe került, ezzel az egész csapat, egyedül Suarez lő több gólt eddig, őszhöz képest.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 21., szerda 15:06
Azért mindennek van határa!!!BarçaNorbi írta:Ezzel azt akarod mondani, idén meglesz a bajnokság + BL kombó?Kerlon írta:Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.
![]()
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. február 21., szerda 14:55
Ezzel azt akarod mondani, idén meglesz a bajnokság + BL kombó?Kerlon írta:Én igazából egész évben nem látok rajtuk átütőerőt. Olyanok, mint tavaly mi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 21., szerda 14:22
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 21., szerda 14:06
Igen, erre gondoltam én is. Csak nem tudom, hogy ön nyugtatás, vagy tényleg ezt hiszik, de az az átlagos hangulat, hogy amúgy nincs semmi gond, csak nem nyomták meg, el lazázták. Vagy ami teljesen komolytalan, hogy kicsi és rossz minőségű volt a pálya.CS0ki írta:A Barca jó ideje ezt játssza február táján, mindig ilyenkor van nekik a hullámvölgyük. Bajnokságban is befutott most pár döntetlen, meg a nyolcaddöntő odavágón tipikusan bénázni szoktak, mintha csak kabala lenne. Kérdés az, hogy hova tudnak felpörögni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. február 21., szerda 13:58
A Barca jó ideje ezt játssza február táján, mindig ilyenkor van nekik a hullámvölgyük. Bajnokságban is befutott most pár döntetlen, meg a nyolcaddöntő odavágón tipikusan bénázni szoktak, mintha csak kabala lenne. Kérdés az, hogy hova tudnak felpörögni.Én nem azt éreztem a Barcán, hogy azért gyengék, mert leszarják a meccset, hanem mert per pill ennyit tudnak. Nagyon sok ilyen meccsük volt már, csak ott összejött a 3 pont.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 21., szerda 13:53
Helyette nincs más. Ha ő sincs, akkor az a minimális kreativitás is megszűnne a k.pályán. Mondjuk olyan lassú, hogy hozzá képest Casemiro villámléptű.Realista24 írta:Pedro még csak-csak, de Fabregast hogy minek rakják pályára a Barca ellen? Ha tehetné átállna, óriási alibit tolt le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 13:52
Én egy percig nem vitattam, hogy érte őket szabálytalanság vagy sem, de ez a szinkronfájdalom, és ahogy Alba nézi Suarezt, hogy vajon előrébb jár e a fájdalomban, óriásikuszkusz írta:nyilván nem mindig szenved maradandó sérülést, aki lent marad a földön és ápolást kér, de attól még jelen esetben megtaposták mindkettőt. de persze én is elmosolyodtam a jelenetet látva..Realista24 írta:Nem tudom mit akart kuszkusz, de nem is érdekel![]()
Bármilyen kontakt volt, biztos maradandó sérülést szenvedtek mind a ketten
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. február 21., szerda 13:48
nyilván nem mindig szenved maradandó sérülést, aki lent marad a földön és ápolást kér, de attól még jelen esetben megtaposták mindkettőt. de persze én is elmosolyodtam a jelenetet látva..Realista24 írta:Nem tudom mit akart kuszkusz, de nem is érdekel![]()
Bármilyen kontakt volt, biztos maradandó sérülést szenvedtek mind a ketten
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 13:43
Pedro még csak-csak, de Fabregast hogy minek rakják pályára a Barca ellen? Ha tehetné átállna, óriási alibit tolt le.M1Ö írta:Hogy jogos volt a haldoklás, mert úúúgy oda tapostak nekik, hogy szűnik az ész. Húzd el jobbra, van még 2 kép.rashidm írta:Az első kép mi akar lenni? Az nem esett le. Azon kívül hogy arabul volt.
Amúgy remélem visszavágóra csatárral állnak fel, mert ezzel a felívelem Hazardra dologgal megölték a játékát. Nagyon le volt korlátozva. Pedro nem volt rossz, mert sokat melózott, de többet értek volna a szélen Hazarddal és középen Morataval. Kicsit tudták volna tartani a fel lőtt labdákat. Nagyon sok Barcás lefutottnak tartja a meccset, de idegenben is ott lehet a bravúr a Chelseaben. Én nem azt éreztem a Barcán, hogy azért gyengék, mert leszarják a meccset, hanem mert per pill ennyit tudnak. Nagyon sok ilyen meccsük volt már, csak ott összejött a 3 pont.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 21., szerda 13:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 21., szerda 13:41
Hogy jogos volt a haldoklás, mert úúúgy oda tapostak nekik, hogy szűnik az ész. Húzd el jobbra, van még 2 kép.rashidm írta:Az első kép mi akar lenni? Az nem esett le. Azon kívül hogy arabul volt.
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. február 21., szerda 13:38
lapozz jobbrarashidm írta:
HozzászólásSzerző: el magico » 2018. február 21., szerda 13:33
Meg az első félidőbe nem adtak meg ellene egy tizitkuszkusz írta:https://www.instagram.com/p/Bfb1BSJD_Z7 ... oooori_fcb
abidalt ugyanezért kiállították londonban, csak mondom.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 21., szerda 13:28
Mégis továbbjutottatok/juttattak (?), akkor meg?kuszkusz írta:https://www.instagram.com/p/Bfb1BSJD_Z7 ... oooori_fcb
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 21., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 21., szerda 13:23
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2018. február 21., szerda 13:08
https://www.instagram.com/p/Bfb1BSJD_Z7 ... oooori_fcb
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 21., szerda 11:58
Az igenRealista24 írta:Nem rosszcsababarca írta:https://www.instagram.com/p/BfbsQczAhYQ/?taken-by=433
nálam ez a díjnyertes kép tegnapról.![]()
De ha már képek, akkor Stéphane Bahoken twitter profil képe igazi trollkirályság![]()
https://twitter.com/Bahoken1993/status/ ... 8301139968
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem