Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
Re: Javaslataitok
mi az a sig? :elpirulóssmile: <<< ez javaslat is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
huh, elég érdekes lesz a sighez olyan képet találni, ami arányban pont belepasszol a méretbe
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Mostantól lehet siget is használni a fórumon.
A userbarok/sig megengedett mennyisége és méretei: 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is), vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus). Nagyobb/több userbar és sig használata figyelmeztetést, és a kép törlését vonja maga után.
A userbarok/sig megengedett mennyisége és méretei: 3x 350*19-es userbar (lehet mozgó is), vagy 1x 350*60-as kép (csak statikus). Nagyobb/több userbar és sig használata figyelmeztetést, és a kép törlését vonja maga után.
Jól néz ki, de a főoldalon fekete háttere maradt meg ott színes a logó.Faust írta:Töröljétek a böngészőtök gyorsítótárát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Töröljétek a böngészőtök gyorsítótárát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Néha előfordul, dolgozunk ezen is, combosítjuk az oldalt.Van amikor pár percig tart, de valamikor 5-6szor frissítem és jólesz. Nálam jelentkezik ez a hiba csak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bocsánat a dupláért, csak nekem szokott ilyen hiba lenni, hogy fórumoznék, stb és egyszer klikkelek az oldalon valahova(A netem kifogástalan és nem megy el) és akkor bejön a hibaüzenet:
Van amikor pár percig tart, de valamikor 5-6szor frissítem és jólesz. Nálam jelentkezik ez a hiba csak?
Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a madridom.hu webhelyhez
Javaslatok:
Hozzáférés a madridom.hu gyorsítótárban tárolt másolatához
Navigáljon a madridom.com webhelyre
Próbálja meg az újratöltést: madridom.hu
Google keresés:
Van amikor pár percig tart, de valamikor 5-6szor frissítem és jólesz. Nálam jelentkezik ez a hiba csak?
Nem.akkor csak nálam van gebasz és nem látom ?

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Már ott van, Tibi.

+1Casso írta:Tetszetős a címer a házikó helyett.
Szerintem a többség szava döntött. Címert a házikó helyett !!! :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Tetszetős a címer a házikó helyett.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azt hittem, a góllövőlista után már nincs lejjebbFaust írta:Mi egy célkeresztre gondoltunk, Messi fejével, csak akkor senki nem fórumozna, mert mindenki nyomkodná ezerrel.

Merci Zizou!
A Célkereszt se rossz, meg, akkor végre nem csak Messi bannerek lesznek.

K
K
- Galacticos
nálam is ez van ha mobilról jövök fel.BLaZE írta:az miért van ha mobilon nézem akkor néhány hsz rendes nagyságú és van ami meg olyan mintha 4-es betűmérettel lenne írva, pedig gépen jó minden.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
az miért van ha mobilon nézem akkor néhány hsz rendes nagyságú és van ami meg olyan mintha 4-es betűmérettel lenne írva, pedig gépen jó minden. A házikó helyett a címert én is preferálom.
JöhetGalacticos írta:esetleg írhatnátok egy alkalmazást androidra.![]()

halálomig madridista leszek
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem tudom, de nekem nagyon gyorsan behozza a mobilom. Nekem ezzel nincs gondom.
szerk:
szerk:
meg azert vannak olyan karomkodasok amik azert pozitiv hatasu. Mekkora golt vert ez szabjameg!Ezzel meg mindig úgy voltam - nyilván azért, mert én is sokat káromkodok - hogy ez nem általános iskola, hogy a szájára legyen mindenkinek csapva. Szerintem nincs gond a káromkodással, pláne amíg Khedirák játszanak a csapatban, persze egy bizonyos határon belül.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Na most fogják bezárni a topicotGalacticos írta:esetleg írhatnátok egy alkalmazást androidra.![]()

Merci Zizou!
Mi egy célkeresztre gondoltunk, Messi fejével, csak akkor senki nem fórumozna, mert mindenki nyomkodná ezerrel.Kerlon írta:Mondjuk a kisházikóból simán varázsolhatnátok egy Címert oda, ha már ericco felvetette a dolgot.

Ezzel meg mindig úgy voltam - nyilván azért, mert én is sokat káromkodok - hogy ez nem általános iskola, hogy a szájára legyen mindenkinek csapva. Szerintem nincs gond a káromkodással, pláne amíg Khedirák játszanak a csapatban, persze egy bizonyos határon belül.ha valaki leírja pl, hogy "szart", akkor a hsz-ben ez úgy jelenik meg, hogy "mit is?", vagy pedig "autócenzura".
így 1-1 kissé idegölőbb meccs során nem lenne telekáromkodva a fórum, bár mondjuk engem ez abszolút nem zavar, de lehet másoknak nem tetszik.
- Galacticos
esetleg írhatnátok egy alkalmazást androidra.

nekem is hasonló, hogy amikor mobilról néztem a fórumot, akkor folyton összeesett az oldal meg elcsúsztak a betűk.Nzedge írta:A mobil nagyon nehezen tudja behozni az oldalt,remélem ez a jövőben alakul még..
egyébként xperia slt használok, általában chrome böngészővel a telón.