igen ismerem az oldalt, és már itt is szétnéztem, így lett belőve a típus meg az ár is nagyjából.tibi18 írta:
Van egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozik, kereskedő. Ezen a honlapon tájékozódik és hozza be az autókat: https://www.mobile.de/
most van egy '13-as eladó passat apum haverjáé, az eddig a befutó. holnap szól vissza egy ismerős aki szintén ezzel foglalkozik, hogy németektől hoz be kocsit rendelésre, hogy mi merre hány méter,
csak gondoltam hátha van itt olyan aki hozatott már be, vagy tapasztaltabb. sajnos mi nem vagyunk szakértők, a mostani passatot szalonból hoztuk ki 0-kmsen, azóta meg van.
szóval mi itthon is meg vagyunk lőve, nyilván valamennyire értünk hozzá, meg meg tudjuk állapítani hogy jó e a kocsi vagy sem, csak szakavatott személyek nem vagyunk, hogy tipikus bukkanókat is megvizsgáljunk, stb.
szerelővel meg nehéz összeegyeztetni, hogy járkáljon velünk autókat nézni.
Köszi hehe a reagálást.
én is ezeket hallottam amiket írsz, ez jó megerősítés.
annyiban jó a helyzet, hogy apum legjobb barátjának ismerőse a csávó, aki intézné nekünk, ő meg elég nagykutya, sok autót hozatott már be vagy vett is kint, kamionokat is, szóval szivesbe menne.