Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Na, első szavazás.
Még ugyan tart az átigazolási szezon, de elvileg a ManU és a City kerete is végleges, Wenger úgysem igazol...stb.
Még ugyan tart az átigazolási szezon, de elvileg a ManU és a City kerete is végleges, Wenger úgysem igazol...stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Találtam egy hivatalos közleményt amiben azt írják, hogy ezen a Spíler tv, a premier leage első fordulójával debütál ami a Hull - Leicester meccs lesz. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz fogható vagy HD a dolog...
Jaj de örülök ennek a fasságnak

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát én nem tudom, akkor nem láttam eleget, de Varane-nal még csak egy lapon sem említeném tehetségben, meg mikor láttam, akkor nem szervező védőnek tűnt.Veidt írta:Stones a legnagyobb ball playing vedotehetseg Európában kb (Varane mellet)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Stones a legnagyobb ball playing vedotehetseg Európában kb (Varane mellet), Eb-n is látszott hogy kiválóan lehet vele hátulról építkezni. Guardiola focija egyebkent sem működik egy passzolni kiválóan tudo védő nelkul. Barcaban ez Pique volt, Bayernben Boateng, most Stones. Nagyon jo vétel volt, persze ennyit nem erne normál esetben.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Miben jobb? Én semmi extrát nem láttam benne. Igaz stabilabbnak néz ki, mint a többi City védő, de én nem látom benne azt, amit sokan mások. A Kompany-Otamendi kettősnek alapnak kéne legyen és akkor ott a padon 2 kh 90 (?) millióért. De hát ők megtehetik...BBeno írta:tokmindegy mennyiert. jobb mint mangala es kompany betegagy. kellett a vedo.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hummels mennyi volt, 35?
Azért egy jó Higuaín+Stones pack 140 ért jöhetett volna ...

Azért egy jó Higuaín+Stones pack 140 ért jöhetett volna ...

ZIDANE
Sírok.Csabi írta:kiez? 56 millió?

tokmindegy mennyiert. jobb mint mangala es kompany betegagy. kellett a vedo.
Ja, látom, de reggel óta repkednek a hírek, hogy benevezték a BL-ben. 56 millió euró.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem is. Azért vicces, hogy hivatalos bejelentés nem volt, de a BL-be benevezték.Veidt írta:Stones is Guardiolae. Azt hiszem ok az egyertelmu bajnokeselyesek mostmar.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Többszörösen műtött keresztszalaggal megfocizom azt, amit a holland. Világi szégyen, hogy top bajnokságban játszik. (igaz apuci neve sokat számít)KAG írta:A The Telegraph szerint Daley Blindet el szeretnék adni.
10-15 körül hatalmas vétel lenne a védelemben.
Bevethető a széleken,középen és a kp-n is.
Aláírom, hogy messze nem A kategóriás, még egy B sincs meg nagyon nála, de kárpótolja azzal, hogy kb akárhol bevethető a kp-ig.
Remélem Mou és Pogba is hatalmasat fognak bukni és marad a Man Utd az EL csapatok, se szinten. Annyira gyűlölöm az egész brigádot arrafelé, mintha ők szarták volna a footballt, azt közben Ferguson nélkül már 20 éve másod, harmad osztályú csapat lennének

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Stones is Guardiolae. Azt hiszem ok az egyertelmu bajnokeselyesek mostmar.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://www.facebook.com/RioFerdinandOf ... =3&theater
Bedobom, hátha érdekel valakit.
Ferdinand írt egy kis beszámolót arról, hogy milyen volt Pogba fiatalon a Unitednél, szerintem elég érdekes. Látszik, hogy a kezdettől fogva arra törekszik, hogy a világ legjobbja legyen, kérdés tényleg sikerül is-e neki.
Itt pedig az első Unitedes interjúja
:
https://www.youtube.com/watch?v=plH_msJovz0
https://www.youtube.com/watch?v=hK1NAOh1nQQ
Bedobom, hátha érdekel valakit.
Ferdinand írt egy kis beszámolót arról, hogy milyen volt Pogba fiatalon a Unitednél, szerintem elég érdekes. Látszik, hogy a kezdettől fogva arra törekszik, hogy a világ legjobbja legyen, kérdés tényleg sikerül is-e neki.
Itt pedig az első Unitedes interjúja

https://www.youtube.com/watch?v=plH_msJovz0
https://www.youtube.com/watch?v=hK1NAOh1nQQ
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugyan már, barcásan adják elő, sokat fizettek, az ügynöknek is, nem értem miért kezdik most el tagadni
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk, ha tényleg 100 volt Raiola díjával együtt, akkor bolondok voltunk, hogy nem hoztuk.
vagy szarul értem?
vagy szarul értem?

ZIDANE
- RealMadridFanatic
És akkor mi a közleményben a profit? Levették az eddigi fizuját?
Mondjuk amennyiben a Juve fizeti, és belegondolok, hogy így tényleg ~20 millió híján fedezte volna James ára... Annak ellenére, hogy ilyen fizetést nem lett volna szabad adni neki, mert teljesen felborult volna a klubon belüli fizetési hierarchia.
Mondjuk amennyiben a Juve fizeti, és belegondolok, hogy így tényleg ~20 millió híján fedezte volna James ára... Annak ellenére, hogy ilyen fizetést nem lett volna szabad adni neki, mert teljesen felborult volna a klubon belüli fizetési hierarchia.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem nem a Juve fizeti majd ki Raiolát. Legjobb esetben is fifty-fifty, de inkább csak a MU csengeti.Caraway írta:Vélemények?
Merci Zizou!