Karim és Isco nagyon adja majd a szezonban.
Cével lesz gond, nem is kevés.
Bale jobb lesz mint volt, de az egy meccsre eső fórumos anyázása nem fog csökkenni.
Lucas meg Illarra takarodjon el.
Köszönöm.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 18., szombat 19:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 18., szombat 19:16
Csak azt hozta, ami a valós énje. Szerintem.realistahuni írta:Amúgy Keylor csak szerintem volt kifejezetten gyenge?
Szögleteknél bizonytalan volt, tizenegyeseknél meg elég gáz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 18., szombat 18:32
Semmi.Mi volt a meccsen?
Az oke,írtam is hogy nem várok el egy bajnoki szintet,de ez még edző meccsnek is kevés volt.Persze szerintem.Akinek ez így megfelel elsőre,azzal nem vitatkozom,végül is nem kaptunk ki.Arsenal már edz szerintem 2-3 hete. Nagyon rossz összehasonlításokat hoztok fel a témában.
Ami mondjuk szomorú volt, hogy semmilyen játékunk nem volt, szél 0, középen meg ilyen falu foci ment, ott a kapu és afelé fut mindenki.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 18., szombat 18:10
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 18., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 18., szombat 17:55
Arsenal már edz szerintem 2-3 hete. Nagyon rossz összehasonlításokat hoztok fel a témában.morientes írta:Hát nem tudom de az a lesajnált PL két csapata,avval a semmibevett arsenalal,focihoz hasonló dolgot művelt.Kerlon írta:Első hét után mit vártok? Kaptak a fiúk egy kemény alapozás, fáradtak a lábak. Ilyenkor pont nem kell izomból menni, mert könnyen megsérülhetsz.
Amúgy eddig tényleg úgy néz ki, hogy Bale főszerepet fog kapni.Játékunk meg nem igazán volt.
Még Özilről is szakadt a víz
Én nem azt mondom hogy szakadjanak meg mint egy bajnokin,(bár mostanában azookon sem szoktak),de kicsit láttam volna hogy érdekli őket a meccs
Voltak persze kivételek,pl Benzeman lattam hogy formában lehet,Bale is akart de kb ennyi...nem neki való ez a fajta játék.Carvajal még aki,de aztán ki is fújt.
Ronaldo meg 3X ha labdába ért.Nagy a gyanúm hogy nem 100%-os a lába...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 18., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 18., szombat 17:22
Hát nem tudom de az a lesajnált PL két csapata,avval a semmibevett arsenalal,focihoz hasonló dolgot művelt.Kerlon írta:Első hét után mit vártok? Kaptak a fiúk egy kemény alapozás, fáradtak a lábak. Ilyenkor pont nem kell izomból menni, mert könnyen megsérülhetsz.
Amúgy eddig tényleg úgy néz ki, hogy Bale főszerepet fog kapni.Játékunk meg nem igazán volt.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 18., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 18., szombat 17:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 18., szombat 16:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 18., szombat 16:35
Főleg, hogy majdnem mindenki 30-45 perceket kapott, azért ezen a szinten annyi időre igazán meg lehet nyomni.morientes írta:Csak hogy nem járnak.Volt nekik egy gyirmót oszt annyi.szokásosan az olaszok előbbre járnak.
Amúgy felkészülési meccs ide vagy oda,azért egy kis életet vihettek volna bele,más nem annak a 80e embernek a kedvéért akik kimentek a meccsre.Ez vonatkozik úgy ránk,mint az olaszokra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 18., szombat 14:48
Csak hogy nem járnak.Volt nekik egy gyirmót oszt annyi.szokásosan az olaszok előbbre járnak.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 18., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 18., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. július 18., szombat 13:26
Nekem egyáltalán nem.Tetszettek a fiatalok.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. július 18., szombat 13:16
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. július 18., szombat 13:13
Kijött a folytatás is közben: "Your dedication for this club earned all our affection, and you will remain in the heart of all the madridistas around the world. We wish you the best of luck for your future".Realista24 írta:Florentino Pérez: "Thank you for your hard work Rafa, but we are starting a new project now. We will announce the new coach in the coming days"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 18., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 18., szombat 13:08
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem