HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 12., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. augusztus 12., péntek 8:05
hihetetlen, hogy 2016-ban annak kell örülni, hogy AKÁR HD-ban is nézhetem a tv-ben a meccseket.. a csatornák 80%-nak már rég nagy felbontásban kellene lenniük, nem hogy még örüljek annak hogyha egyáltalán szar SD adásban eljut hozzám. vicc.PL Csabi írta:BRÉÉÉKING!!
A Tarr szolgátatónál elérhető lesz a Spíler TV!!!
Így már legalább 100 emberhez fog eljutni az adás....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 12., péntek 6:52
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:14
Ja, csak majd minden szolgáltató szépen meg is emeli a havidíjat. Ami nem jelent sokat, esetleg párszáz forintot, csak nálunk már úgy csinálta tavaly a helyi kábel adó, hogy a sport 1-2nek és a digiknek kitalált egy extra csomagot. Na most nincs kedvem megint még többet fizetni, mert Vajna egy gyökér.BBeno írta:hozzateszem minden szolgaltatonak erdeke hogy a plt adni tudjak igy a megegyezes szerintem megledz mindenkivel csak az a kerdes hogy mikor. lehet 1-2 honap de lehet hogy a telekom es a upc tartja a szavat es iden biztos nem teszik be a listajukba.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:08
Én úgy hallottam, az se biztos.....BBeno írta:mindig tv extra tartalmazza ezt a remek csatornat. aki extra elofizeto az jelenleg 100.000 fo Mon. nyilvan sokak fogjak nezni az elso fordulot....
Ez lenne a logikus, de szerintem már mindenki rájött, hogy Vajnájéknál a néző az utolsó szempont....pheco írta:Nem tudnák berakni a Super TV2-re vagy Fem3-ra? Hihetetlen.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 15:03
Egyelőre egyik szolgáltató csomagjában sem lesz elérhető.. Legalábbis az 1. fordulóban biztosan nem...M1Ö írta:Tehát akkoc ilyen fizetős cucc lesz, nem lesz alap minden kábel csomagban?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:27
ezt irtam anno. ujra egy meggondolatlan megaloman dontes. semmi uj.PL Csabi írta:Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 11., csütörtök 14:02
Na, most már elhiszed végre?PL Csabi írta:Vajna jól megcsinalta, hogy senki se tudja TV-n nézni a meccseket. Grat!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 11., csütörtök 13:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 19:48
Ja tényleg... El is felejtettem, hogy selejtezniük kell. Akkor sztornó, jól írtad.Kerlon írta:Selejteznek, szóval utána kell tudtommal végleges név sort leadni, gondolom benevezik. Kompany sincs ott, ő is sérült. Az említett 3-as pedig egészséges.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 19:46
Selejteznek, szóval utána kell tudtommal végleges név sort leadni, gondolom benevezik. Kompany sincs ott, ő is sérült. Az említett 3-as pedig egészséges.M1Ö írta:Már megint olyan súlyos a sérülése, hogy egész ősszel nem játszhat? Mert elvileg ha most nem nevezte, akkor már csak a kieséses szakaszra tudja.Kerlon írta:Gündi sincs ott, de gondolom sérülés miatt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 19:43
Már megint olyan súlyos a sérülése, hogy egész ősszel nem játszhat? Mert elvileg ha most nem nevezte, akkor már csak a kieséses szakaszra tudja.Kerlon írta:Gündi sincs ott, de gondolom sérülés miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 18:44
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem