Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 14:54

ericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
Ezt is biztos forrásból tudod gondolom :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 22., csütörtök 14:53

Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
Merci Zizou!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 22., csütörtök 14:46

kodo írta:2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.
7-8 évet nem mertem írni, mert le lettem volna hordva, hogy elfogult vagyok vele. :) Én a VB után rámennék, akármilyen gusztustalan is lenne. A MU is szemét volt a "faxos" sztorival. Meg kell oldani vele, hogy ne íeja alá az új szerződését, akkor áron alul el lehet hozni. Ha nem adná a MU, akkor sem lenne semmi. Kitölti a szerződését, aztán könnyes búcsút vesznek. Addig maradna Navas, azt úgyis megérdemli. A lényeg, hogy lépni kell a dologba, mert nálam a világ legjobbja, de objektíven is top3.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 14:44

kodo írta:
M1Ö írta:Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.
Kétlem, hogy lesz benne még 8 év. De a 4-5 évvel is ki tudok békülni, ha nem is jövőre, de egy évvel később már biztos a kapuskérdés.
A belga is jöhetne.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 22., csütörtök 14:28

M1Ö írta:Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 22., csütörtök 14:26

In the last five UEFA Champions League seasons, David De Gea has a record save percentage of 95.5%. Safe hands.
Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 11:59

KAG írta:
Kerlon írta:Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni. :lol:

Arsenalból kb az egyetlen értelmes ember volt annak ellenére, hogy már rég lépni akart.
Meccsenként ~40eladott labda, folyamatosan lassítja a játékot. Ez volt az utóbbi időben Sanchez. Tegnap is ezt láthattad, ha szerinted ez jó, akkor nézd.

Kezdjük ott, hogy Sanchez nem szélső és erre Wenger jött rá tavaly, amikor csatárként játszatta. Régen is árnyék ék/második számú csatár volt az udineseben, amikor berobbant. meg amúgy is már döglassú. Hála istennek, hogy nem itt kötött ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 22., csütörtök 11:50

Kerlon írta:Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni. :lol:

Arsenalból kb az egyetlen értelmes ember volt annak ellenére, hogy már rég lépni akart.
Mata Matic Pogba
Martial Rashford Alexis
Ezzel azert lehetne normalis focit jatszatni, de hat Mourol van szo. Utoljara a kezei alatt a Real jatszott jol 2012-ben, azota buszozas/birkozas van.
Szerintem is bőven lehetne ezzel keresnivalójuk.
Papíron, amik erősebb kezdők, azok szvs.: Bayern,Barca,Real,PSG.
ZIDANE

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 22., csütörtök 11:16

Mata Matic Pogba
Martial Rashford Alexis
Ezzel azert lehetne normalis focit jatszatni, de hat Mourol van szo. Utoljara a kezei alatt a Real jatszott jol 2012-ben, azota buszozas/birkozas van.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 22., csütörtök 10:50

ziro4vr írta:A keretük bitang? Főleg a védelem, yánggal, szmólinggal meg dzsónsszal.
Meg az a k.pálya Matic-csal, McTominay-jel meg Herrera-val. Van 2 klasszisuk abból az egyik kapus, a másik hangulat ember. A mai mezőnyben talán még Alexis-t is lehet annak nevezni, de ő sem szűk elit. Meg van 2 tehetségük Martial és Rashford személyében, akik ha így haladnak tovább, mehetnek a levesbe. Ennyi a keretük kb, még angliában sem top, nemhogy európában.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 22., csütörtök 10:47

A keretukben boven van annyi, hogy bajnoki cimert harcoljanak, es bl ben is legyen eselyuk ki-ki meccset vivni barki ellen. A vedelem tenyleg nem a legjobb, de amig szelsok jatszanak hatvedeket addig mindegy is. Tamadasban meg boven nagyon sok potencial lenne bennuk, sok varialasi lehetoseggel, csak hat edzo kellene oda. Mert most ugy nez ki ,hogy lukakura ivelnek,mert eros, meg van sanchez akin rajta van a 7es mez szoval valahogy majd megoldja egyedul. Tobbi meg vedekezzen. Ilyen felfogassal a keretben levo tudas kb 30%a ha kijon. Kedvencem tavalyrol mikor ugye rashford baltamadot jatszott tobbnyire, es tobbet volt balhatved pozicioban,mint elol.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 22., csütörtök 10:32

A keretük bitang? Főleg a védelem, yánggal, szmólinggal meg dzsónsszal. :mrgreen:

Mata meg Alexis is elég lassú és körülményes, legalábbis tegnap, mint a nagymamám, úgy tolták. Lukakut nem kommentálom, hozzá képest Kane aranylabdás klasszis.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 10:31

Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 22., csütörtök 10:28

Alexis is tudna butítani nagyon csúnyán.
Illetve Mata sem falábú, persze nem is extra...
Az ő embere igazából Lukaku... A többi meg jókatona módjára teljesíti a parancsnok igényét.

Én örülök neki, elég kemény rivális lehetne a MU-ból, mert a keretük bitang, de hála az égnek specialone kóklerkedik rendesen. :agree:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 10:16

ziro4vr írta:Pogba-Rashford-martial pakkal lehetne focizni, de az nem valami mourinhos lenne.

Mata-Alexis-Lukaku és az izomszag, az már fincsibb neki.
Mármint izzadtságszag, így akartad írni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 22., csütörtök 10:14

Pogba-Rashford-martial pakkal lehetne focizni, de az nem valami mourinhos lenne.

Mata-Alexis-Lukaku és az izomszag, az már fincsibb neki.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 7:04

ziro4vr írta:Jó, hogy nem hoztuk el alexist most már azt mondom. VIsszaesett nagyon, nem erősítés.
Már előtte is mondtam. Ezzel a United csak Martialt csinálta ki. Ráadásul a franciában legalább még van lendület és dinamika.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 6:17

ziro4vr írta:Jó, hogy nem hoztuk el alexist most már azt mondom. VIsszaesett nagyon, nem erősítés.
De legalabb Benő boldog lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 21., szerda 22:51

heti 500 ezer angol píz...
Merci Zizou!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 21., szerda 22:47

Jó, hogy nem hoztuk el alexist most már azt mondom. VIsszaesett nagyon, nem erősítés.
Nem illik.

Vissza: