Ezt is biztos forrásból tudod gondolomericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 14:54
Ezt is biztos forrásból tudod gondolomericco írta:Egy fraszt volt kenyszerhelyzetben. LvG ket egymasutani szopoka utan rakta is volna vissza a kezdobe hosszabbitas nelkul is. Egyszeruen kifizettek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 22., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 22., csütörtök 14:46
7-8 évet nem mertem írni, mert le lettem volna hordva, hogy elfogult vagyok vele.kodo írta:2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 14:44
Kétlem, hogy lesz benne még 8 év. De a 4-5 évvel is ki tudok békülni, ha nem is jövőre, de egy évvel később már biztos a kapuskérdés.kodo írta:2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.M1Ö írta:Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 22., csütörtök 14:28
2019-ben jár le a szerződése ha minden igaz, akkor lesz 29. Szerintem onnan még 7-8 évig top lesz a pali. Ha kész kapusra megyünk rá, akkor én már őt preferálnám Courtois ellenében. De ilyen nevetséges 100 millás áron nem kéne.M1Ö írta:Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 22., csütörtök 14:26
Még a tegnapi meccs margójára. Kár, hogy kényszerhelyzetben volt annó és aláírta a hosszabbítást. A következőt nem kéne elcseszni éd minden erővel rámászni, mert ha "csak" 4-5 évig fog nálunk védeni, már akkor is megérné.In the last five UEFA Champions League seasons, David De Gea has a record save percentage of 95.5%. Safe hands.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 11:59
Meccsenként ~40eladott labda, folyamatosan lassítja a játékot. Ez volt az utóbbi időben Sanchez. Tegnap is ezt láthattad, ha szerinted ez jó, akkor nézd.KAG írta:Kerlon írta:Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni.
Arsenalból kb az egyetlen értelmes ember volt annak ellenére, hogy már rég lépni akart.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 22., csütörtök 11:50
Kerlon írta:Aki szerint Sanchez jó, az nem látta az elmúl fél évben tevékenykedni.
Szerintem is bőven lehetne ezzel keresnivalójuk.Mata Matic Pogba
Martial Rashford Alexis
Ezzel azert lehetne normalis focit jatszatni, de hat Mourol van szo. Utoljara a kezei alatt a Real jatszott jol 2012-ben, azota buszozas/birkozas van.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 22., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 22., csütörtök 10:50
Meg az a k.pálya Matic-csal, McTominay-jel meg Herrera-val. Van 2 klasszisuk abból az egyik kapus, a másik hangulat ember. A mai mezőnyben talán még Alexis-t is lehet annak nevezni, de ő sem szűk elit. Meg van 2 tehetségük Martial és Rashford személyében, akik ha így haladnak tovább, mehetnek a levesbe. Ennyi a keretük kb, még angliában sem top, nemhogy európában.ziro4vr írta:A keretük bitang? Főleg a védelem, yánggal, szmólinggal meg dzsónsszal.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 22., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 22., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 22., csütörtök 10:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 10:16
Mármint izzadtságszag, így akartad írni.ziro4vr írta:Pogba-Rashford-martial pakkal lehetne focizni, de az nem valami mourinhos lenne.
Mata-Alexis-Lukaku és az izomszag, az már fincsibb neki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 22., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 22., csütörtök 7:04
Már előtte is mondtam. Ezzel a United csak Martialt csinálta ki. Ráadásul a franciában legalább még van lendület és dinamika.ziro4vr írta:Jó, hogy nem hoztuk el alexist most már azt mondom. VIsszaesett nagyon, nem erősítés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 22., csütörtök 6:17
De legalabb Benő boldog lenne.ziro4vr írta:Jó, hogy nem hoztuk el alexist most már azt mondom. VIsszaesett nagyon, nem erősítés.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. február 21., szerda 22:51
heti 500 ezer angol píz...ziro4vr írta:Jó, hogy nem hoztuk el alexist most már azt mondom. VIsszaesett nagyon, nem erősítés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 21., szerda 22:47
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem