Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 14., péntek 20:41

Realista24 írta: Confirmed by @RMCsport: Talks ongoing about a short term extension between Mbappe and PSG.
Hát... A végén még ott marad a kis teknőcfiú. A norvégot meg elviszi majd a City/Bayern, aztán mi meg seggre huppanunk a két szék között. Imádnám...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 14., péntek 20:35

Confirmed by @RMCsport: Talks ongoing about a short term extension between Mbappe and PSG.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 14., péntek 20:25

Vinicius: “I left the ball for Benzema (Madrid’s third goal vs. Baça) not for Fede. (laughs) Fede came in & stole it.”

Militão: “Valverde is amazing. He likes Saudi Arabia.”

Benzema to Vinicius: “Seriously you left it for me? I thought you were going to shoot. Fede got there.”
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 14., péntek 15:42

p.csabi1 írta:
Realista24 írta: Kiesünk addig a kupából, és problem solved :mrgreen:

Bytheway, adom hehét, és nem feltétlen szurkolói szempontból vagy összeszokás miatt.
Nekik a brazil válogatottban, a hazájukért játszani az alfa és omega, szerintem. Ha ezt próbálná gátolni a klub, nem lenne túl jó üzenete.

A megoldásra jó lenne, amit pár "nagy" mondott korábban, hogy teljes klubfoci leállás, 2-3 hétre novemberben meg valamikor tavasszal.
Az is a baj szerintem,hogy most ugye megint itt van a járvány.Ha elmennek biztos hogy pozitívok lesznek mikor visszajönnek.Majd figyeljétek meg ez lesz.
Azért a legtöbben átestek rajta nem is olyan régen, szóval csak nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. január 14., péntek 15:27

Olvasom az Araujo híreket, az a gyerek egy normális, megszervezett védelemben elég jó játékos lehet.
Barszába persze megfutják néha mert még mindig 50 méterre van felhúzva a védelmi vonal, a nagy Pep ezt tanította még 2009-ben. :lol:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 14., péntek 15:06

Realista24 írta: Kiesünk addig a kupából, és problem solved :mrgreen:

Bytheway, adom hehét, és nem feltétlen szurkolói szempontból vagy összeszokás miatt.
Nekik a brazil válogatottban, a hazájukért játszani az alfa és omega, szerintem. Ha ezt próbálná gátolni a klub, nem lenne túl jó üzenete.

A megoldásra jó lenne, amit pár "nagy" mondott korábban, hogy teljes klubfoci leállás, 2-3 hétre novemberben meg valamikor tavasszal.
Az is a baj szerintem,hogy most ugye megint itt van a járvány.Ha elmennek biztos hogy pozitívok lesznek mikor visszajönnek.Majd figyeljétek meg ez lesz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 14., péntek 12:26

Kiesünk addig a kupából, és problem solved :mrgreen:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. január 14., péntek 11:47

Igen, ez így van, bár COVID alatt a FIFA hozott egy átmeneti szabályt, nem tudom az még érvényben van e, nyilván ezt úgy lehet megoldani, hogy a játékos hirtelen "sérült" lesz, vagy kimerült, vagy bármi.

Konkurens kluboknál nem egyszer láttuk. Nem elegáns, de nevetséges ez a délamerikai naptár, vagy igazítsák az európaihoz, ha már a keretek fele, és a sztárok európaiak, vagy mehet a meccs a helyiekkel. Nem 300 km-re van a két kontinens egymástól.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 14., péntek 11:40

Süti írta: Szerintem meg nem kell őket elengedni, aztán majd nem ilyen idióta naptár szerint szerveznek selejtezőket ezek a botok. Jó hogy nem a BL döntő napja előtt reptetik őket oda vissza a világ végére.
Tudtommal jelenlegi szabályozás szerint ha nem engeded el, szövetség valamelyik szervezeten keresztül megtilthatja a pályára lépését a következő klub meccsen. Legalábbis PL-ben volt ebből botrány dél amerikai játékosoknál.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. január 14., péntek 11:25

Szerintem meg nem kell őket elengedni, aztán majd nem ilyen idióta naptár szerint szerveznek selejtezőket ezek a botok. Jó hogy nem a BL döntő napja előtt reptetik őket oda vissza a világ végére.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. január 14., péntek 11:07

hehetheoriginal írta: Eleg szomoru lenne, ha egy cdr negyeddontot nem tudnank nelkuluk megoldani. Elvileg rengeteg jo jatekosunk van.
Alapvetoen egyetertek, de itt inkabb azzal van a problema, hogy nem kell precedenst adni nekik, hogy folyton eljatszhassak ezt.

Mondjuk amerre halad a focis vilag, elkerulhetetlen lesz, lenyegeben minden heten ket meccs, nemzetkozi szarok ossze-vissza, ketszaz csapatos uj tornak, stb.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 14., péntek 11:02

Eleg szomoru lenne, ha egy cdr negyeddontot nem tudnank nelkuluk megoldani. Elvileg rengeteg jo jatekosunk van.
Nem tudom minek erőltetni a válogatottat, amikor a brazilok már kvázi kijutottak. Játsszák le a maradék meccseket az Atletico Mineior játékosaival..
a real madridos sapkadban nezed a dolgokat, de aki a brazil valogatott sapkában nezi, annak egyertelmu, hogy kellenek ezek a meccsek a felkeszules es osszeszokas miatt, az edzőtábor es par edzomeccs keves.
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 14., péntek 11:00

Nem tudom minek erőltetni a válogatottat, amikor a brazilok már kvázi kijutottak. Játsszák le a maradék meccseket az Atletico Mineior játékosaival..

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 14., péntek 10:55

🚨| Vinícius, Rodrygo, Casemiro and Militão will MISS Real Madrid's potential Copa del Rey quarterfinal, due to Brazil's games.

Due to International duty Militão, Casemiro, Rodrygo, Vinicius, and Valverde could miss the Copa del Rey quarterfinals if Madrid qualifies.

Real Madrid will talk to the Spanish Federation and will ask to change the dates of CDR quarterfinals.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. január 13., csütörtök 17:24

flori írta: Vinícius, Rodrygo, Casemiro and Militão will MISS Real Madrid's potential Copa del Rey quarterfinal, due to Brazil's games.

És valószínűleg Valverde is... érdekes naptár.
Megint kopa amerika van, vagy mi? Nem szoltak nekik hogy mar megnyerte messi, leallhatnak?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 13., csütörtök 17:08

halamadrid írta:
Faust írta:

Mindketto spanyol kupa szint. A Kover meg talan az sincs.
Ja, tudom. Irónia volt de gondolom lejött.
Szerk:
Félreolvastam, most látom, hogy kupa. Valamiért azt hittem, hogy a szuperkupa döntőről hiányoznak majd, bár az elég nagy hülyeség lenne. Először nem értettem a kommented.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 13., csütörtök 16:21

Faust írta:
halamadrid írta:

Dejó. Így játszhat a Púpos meg a Kövér.
Ja, tudom. Irónia volt de gondolom lejött.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 13., csütörtök 16:17

halamadrid írta:
flori írta: Vinícius, Rodrygo, Casemiro and Militão will MISS Real Madrid's potential Copa del Rey quarterfinal, due to Brazil's games.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 13., csütörtök 16:15

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 13., csütörtök 15:51

Vinícius, Rodrygo, Casemiro and Militão will MISS Real Madrid's potential Copa del Rey quarterfinal, due to Brazil's games.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: