Eleg erosen elverte MZP, majdnem 100 k a difi. En ereztem, hogy nyerhet, remenykedtem, hogy nem csak buborekban elek, de azt hittem szorosabb lesz.ferni írta: 56,7% vs 43,3% lett a végeredmény
371560 vs 283677

Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Politika
56,7% vs 43,3% lett a végeredmény
371560 vs 283677
371560 vs 283677
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még nem késő kiszállni, ha neked is már vállalhatatlanná vált a párt, aki teljesen kifordult magából csak azért, hogy bebetonozza magát. Itt a megfelelő ember, aki megfelelő alternatívát tud nyújtani a kiábrándult fideszeseknek is.illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.

Van rá példa, megnézzük, hogy működik-e nálunk. Ha nem, akkor 4 év múlva máshova szavazunk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ferinek jól megy, jó kis show-t rendezett magának az ivás mellé kísérőnek az elmúlt hetekben. Ezt szeretném elérni én is majd

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Ezeket ilyenkor hasrautesszeruen irkaljatok, mar bocsanat?illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most már ezt a narratívát kell végigvinniük, full kreténben, nekik ez az esélyük. Kihasználni az erőforrásukat, az elérésüket, meg rámenni a feri és a teszetosza baloldal vonalra.
Hozzáteszem nekem sem szimpi a jakabpetis-dobreves vonal, de a fegyőrt leváltó momentumos, MZP-s, kicsit karigeris vonal már szoszo.
Hozzáteszem nekem sem szimpi a jakabpetis-dobreves vonal, de a fegyőrt leváltó momentumos, MZP-s, kicsit karigeris vonal már szoszo.
Nem illik.
Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
megnyugtató valahol, ezekből látszik, hogy igazából az ősfideszesek a közönség.Caraway írta:
Most neztem ra, egyszeruen en szegyelltem magam, hogy ezek vezethetik az orszagot. Szanalmas es felhaborito egyben az egesz, mar olyanokat mondanak az uj videoban MZp-rol, hogy adot emelne es migransokat engedne be bazdmeg, mikozben minden egyes nyilatkozataban elmondja Peter ennek az ellentetet. Es kepesek szarrahazudni magukat, egyszeruen hihetetlen.
saját maguknak kampányolnak, meg annak a 2,5-3 millió fideszesnek. de igazából szerintem erre 10ből 6-7 fideszes nem vevő, amit tolnak, csak hát náluk az a max, hogy nem megy el szavazni, de a másik oldalra tuti nem fog.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BlancoMark
https://coub.com/view/2x5plt?fbclid=IwA ... wfZn4WJMUsferni írta: Ja már kint az új Gyurcsány-Show, nem kell aggódni...![]()
Van ott minden is, Soros is kihagyhatatlan...
Feri táncikál![]()
![]()
Migráns, rezsi, adók, brüsszel, EU
![]()

- Dupla D
Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
Mondani se kell, hogy minden negatív kommentet törölnek.
Törje már át valami az ingerküszöböt könyörgöm. Ha nem kapnak annyi szavazatot, akkor legalább elgondolkodnak rajta, hogy kurva rossz ez az irány és úgy mélyítik az árkot a két oldal között, hogy szinte már lehetetlen betemetni.
Mondani se kell, hogy minden negatív kommentet törölnek.
Törje már át valami az ingerküszöböt könyörgöm. Ha nem kapnak annyi szavazatot, akkor legalább elgondolkodnak rajta, hogy kurva rossz ez az irány és úgy mélyítik az árkot a két oldal között, hogy szinte már lehetetlen betemetni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2021. október 17., vasárnap 21:56-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Most neztem ra, egyszeruen en szegyelltem magam, hogy ezek vezethetik az orszagot. Szanalmas es felhaborito egyben az egesz, mar olyanokat mondanak az uj videoban MZp-rol, hogy adot emelne es migransokat engedne be bazdmeg, mikozben minden egyes nyilatkozataban elmondja Peter ennek az ellentetet. Es kepesek szarrahazudni magukat, egyszeruen hihetetlen.Dupla D írta: Kocsis már kirakta, hogy megköttetett a Gyurcsány-MZP paktum.![]()
A Fideszeseknek nincs szekunder szégyenérzetük ettől a kampánytól már, és a fantasztikus központilag kiadott kommentkényszertől a fideszes politikusoktól? Ez baromi ciki, hogy ki van adva a pártkatonáknak, hogy kommenteljenek a Kocsisék posztjai alá.
- csababarca
Nagyon gáz, láttam pár ismerőst, környékbeli polgik, képviselők, alpolgármesterekDupla D írta:
A Fideszeseknek nincs szekunder szégyenérzetük ettől a kampánytól már, és a fantasztikus központilag kiadott kommentkényszertől a fideszes politikusoktól? Ez baromi ciki, hogy ki van adva a pártkatonáknak, hogy kommenteljenek a Kocsisék posztjai alá.

De nincs felülről vezérelve:D
Lázárnak van fennt a yt-on egy videoja, ahol nevetve mondta, hogy ha Márki nyer, akkor 100 %, hogy jövőre ők megint nyerni fognak. Nem tudom, hogy ez blöff volt, vagy komolyan gondolta

- flori
Lehet nem lesz kormányváltás, de ugyanazt a hibát követik el, mint Karácsonynál. Kontraproduktív már, telítődtek az emberek a gyurcsányozással (akkor az alkalmatlan kampánnyal). Szar. Most menni fog egy hétig/kettőig, de ki kell találni valami újat. Ki is fognak, kérdés mennyire ül majd.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Dupla D
Kocsis már kirakta, hogy megköttetett a Gyurcsány-MZP paktum.

Ja már kint az új Gyurcsány-Show, nem kell aggódni...
Feri táncikál
Migráns, rezsi, adók, brüsszel, EU

Feri táncikál

- csababarca
Gyurcsányozás mindig jó, az szerintem örök.
Gyerekverőzni is elkezdhetik, OV vezette NER-től hiteles is
Soros, brüsszel, migránsok is képbe jöhetnek reggeltől.
"jézus baloldali volt"=MZP ateista vonal is bejöhet.
Kocsis megadta az alaphangot.
Gyerekverőzni is elkezdhetik, OV vezette NER-től hiteles is

Soros, brüsszel, migránsok is képbe jöhetnek reggeltől.
"jézus baloldali volt"=MZP ateista vonal is bejöhet.
Kocsis megadta az alaphangot.
- ziro4vr
Meglátjuk mit lép a ner, Karácsonyra nagyon rákészültek, nyilvánvalóan a gyurcsány házaspárra kész volt a kotta, ment is szépen, most jön egy friss arc (nem hinném hogy MZP-t sejtették volna az előválasztás elején), meg kell írni a narratívát. A gyurcsányozás szerintem már kevés lesz.
Nem illik.
- csababarca
Kocsis Máté meg azon filózik, hogy ki a jobboldali, mert hogy MZP nem az biztos.
Szegény ostoba kitartott Kocsis, elővehetne pár törikönyvet, hogy mi is ez a jobboldal-baloldal.
vagy elgondolkozhatna ő is a gazdájával együtt, meg a baloldalnak mondott ellenzék is, hogy van e létjogosultsága jobb és baloldalról beszélni még.
De szeretem a fideszt, hogy már nem csak azt szabják meg, hogy ki a magyar, hanem azt is ki a jobboldali.
Örülök MZP sikerének, van remény az ellenzékben, és a szavazókban nekem ez az üzenete.
Szegény ostoba kitartott Kocsis, elővehetne pár törikönyvet, hogy mi is ez a jobboldal-baloldal.
vagy elgondolkozhatna ő is a gazdájával együtt, meg a baloldalnak mondott ellenzék is, hogy van e létjogosultsága jobb és baloldalról beszélni még.
De szeretem a fideszt, hogy már nem csak azt szabják meg, hogy ki a magyar, hanem azt is ki a jobboldali.
Örülök MZP sikerének, van remény az ellenzékben, és a szavazókban nekem ez az üzenete.
- ziro4vr
Úgy tűnik beválik a jinxem, örülök.
Nagyon üdvözlöm hogy Dobrev és a tyúkanyó populista ígérőgép stílusa megmutatkozott mennyit ér.

Nagyon üdvözlöm hogy Dobrev és a tyúkanyó populista ígérőgép stílusa megmutatkozott mennyit ér.
Nem illik.