Amúgy nincs bajok veled, mert le se szarom a Barcasok véleményét, de ha nem tiszteled a csapatom, nincs itt helyed.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 8., kedd 20:15
na ez az,én is ezt kerestemRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Nxs1wk4juQRed Byron írta: Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
(
Szar dolog vaktölténnyel háborúba menni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 20:13
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Nxs1wk4juQRed Byron írta: Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
(
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 8., kedd 20:12
a barca klub vb győzelme utáni fordulóban is volt sorfalRed Byron írta:Ne haragudj, hogy nem vagyok túl jártas a spanyol liga tradícióit illetően, de én még leragadtam azon, hogy ha egy csapat a bajnokság vége előtt nyer, akkor a következő meccses ellenfél sorfalat áll nekik. Az, hogy a klub VB-n mi volt, tudtommal nem "sorfalköteles".Realista24 írta:Mármint a Barcának, nem?
Olyan ez kicsit mint a sex. Ha már a nő nem akarja, akkor végül is csinálhatod egyedül is, csak mégsem az igazi. Same same but different.
Kiegészítő információ, ha még egyszer lepitiánerezed Zidane-t, akkor az volt itt az utolsó hszed.
Az ESPN-ről idézem, tavaly decemberből: "Cristiano Ronaldo said last week in Abu Dhabi that he thought it would be a "nice" gesture, but the 'pasillo' is not mandatory".
Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
A fenyegetésedhez meg csak gratulálni tudok. Nem Zidane-t pitiánerezem le, hanem a gesztust (vagy annak hiányát). Ám, ha a szabad véleménynyilvánítással vagy esetlegesen a veled szemben álló véleménnyel van akkora problémád, hogy ki kell hogy tilts, nem akadályozhatom meg.
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 8., kedd 20:06
[/quote]Realista24 írta:Mármint a Barcának, nem?
Olyan ez kicsit mint a sex. Ha már a nő nem akarja, akkor végül is csinálhatod egyedül is, csak mégsem az igazi. Same same but different.
Kiegészítő információ, ha még egyszer lepitiánerezed Zidane-t, akkor az volt itt az utolsó hszed.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 8., kedd 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 11:04
Az a baj, hogy szerintem nem viccesnek gondolják, hanem teljesen komolyan.El Sie7e írta:úgy gondolom klubon belül inkább adják alá a lovat...ők nem látják mennyire gáz ez, inkább viccesnek gondoljákRealMadridFanatic írta:Elnézést a dupláért, de most olvasom ezt a bohócot.
Komolyan nem tudom elhinni, hogy az egész klubnál nincs EGYETLEN vezető beosztású személy, aki szót emelne a saját maguk lejáratása ellen. Nem érzik, mennyire cink az ilyen Piqué-félék állandó nevetséges ferdítése? Tényleg olyan, mintha valami alternatív valóságban élnének.
#4132évenemfújnakellenünktizit
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 8., kedd 11:04
úgy gondolom klubon belül inkább adják alá a lovat...ők nem látják mennyire gáz ez, inkább viccesnek gondoljákRealMadridFanatic írta:Elnézést a dupláért, de most olvasom ezt a bohócot.
Komolyan nem tudom elhinni, hogy az egész klubnál nincs EGYETLEN vezető beosztású személy, aki szót emelne a saját maguk lejáratása ellen. Nem érzik, mennyire cink az ilyen Piqué-félék állandó nevetséges ferdítése? Tényleg olyan, mintha valami alternatív valóságban élnének.
#4132évenemfújnakellenünktizit
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 8., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 8., kedd 9:00
Kerlon írta:És ilyen suarex, jessica piqué, busquets stb stb vonal miért érdemelné meg? Állandóan köpködnek a klubra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 8., kedd 8:12
Pitiáner?Red Byron írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de a sorfal dolog elég pitiáner húzás volt (Zidane-tól, vagy aki erre utasítást adott). Függetlenül attól, hogy ez nem szabály vagy előírás, illetve, hogy mennyire mennyire ellenszenves a "mai" FCB és a játékosai, felül kellett volna ezen kerekedni. Az elmúlt három realos bajnoki címnél kettőnél volt sorfal (a Malaga ellen az utolsó forduló döntött, ott nem), és abból az egyik esetben éppen a katalány egylet volt az ellenfél. Akik felálltak, bármennyire is fájt ez nekik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 8:12
Mármint a Barcának, nem?Red Byron írta:Én egy senki vagyok, hétköznapi ember, semmit nem változtat az ellenszenvem. De azt gondolom, hogy a csapatnál nem gondolkodhatnak így, nekik kötelességük példát mutatni.sebydani írta:Tehát meg kellett volna tisztelni őket de te is katalányként hivatkozol rájuk?
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 8., kedd 7:44
Én egy senki vagyok, hétköznapi ember, semmit nem változtat az ellenszenvem. De azt gondolom, hogy a csapatnál nem gondolkodhatnak így, nekik kötelességük példát mutatni.sebydani írta:Tehát meg kellett volna tisztelni őket de te is katalányként hivatkozol rájuk?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 8., kedd 7:40
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 8., kedd 7:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 8., kedd 7:04
Mit ? ő a játékvezető bárkit felülbírálhat, máshogy látta és ennyi.ericco írta:A nem befujt bunteto, elnezett leshelyzet, mind benne van. De ez mar nalam is kivagta a biztositekot, mar a meccs alatt. Jelez a partjelzo, be akarja fujni, majd megsem? Ha megkerdik a testuletben, hogy miert dontott igy, megis mit fog mondadni?
Seraf írta:"olvass madridomot minek néznél mást"Realista24 írta:Marca szerint a negyedik játékvezető szólt a Varane ellen elkövetett szabálytalanság miatt aki szájába is vette a sípot, de végül nem fújt bele.
vagy mit szoktál mondani
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 1:07
Jol van mar. Nem értem ra a hetvegen madridomra.Seraf írta:"olvass madridomot minek néznél mást"Realista24 írta:Marca szerint a negyedik játékvezető szólt a Varane ellen elkövetett szabálytalanság miatt aki szájába is vette a sípot, de végül nem fújt bele.
vagy mit szoktál mondani
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. május 7., hétfő 22:56
Nem csoda, megint vodka volt a poharában víz helyett.pheco írta:Puhl nem venne merget arra, hogy Alba eltalalta Marci labat, szerinte inkabb visszahuzta
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 7., hétfő 22:45
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 7., hétfő 22:16
Környezettudatosság!dzsi91 írta:Nekem a kedvencem az volt,hogy azért voltak ilyen feszültek a törpök,mert nem volt sorfal.Ugye ebben nincs semmi izgi,de jön a csavar,hogy na nem az ego meg a pökkhendiség vezérelte őket,hanem szimpla bajtársiasságból iniesta sorfalának elmaradása bántotta a kis lelküket és az igazi sorfalat le se szarták volnaKerlon írta:Ma azt olvastam, hogy messi milyen jó haver, hogy Ramost lerúgta miután kakaskodott suarexszel. Ide süllyedt a világ, egy törlesztés felmagasztalnak.
Bírom amikor valaki minden szarban lát valami kurva nemes dolgotszerintem ha messi odaszarna a kezdőkörbe még azt is megtudnák magyarázni,hogy pozitívnak tűnjön.
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem