Realista24 írta:Mourinho tovább folytatja.
Őt már csak a fanatikus követői istenítik, és hisznek benne, mint bbeno. Nem rossz edző, de én nem értem az ilyen fajta hergelésével mit akar elérni? Persze ment a magyarázkodás, hogy a terhet veszi le a játékosokról. De szerintem valójában ő ezt kib*szottul élvezi, hogy hergelheti a népet. Lehet ezt pszichológiának eladni, de nem hiszem hogy ezzel motiválna Pogbán kívül valakit. De ha médián keresztül próbál valakit bíztatni, és az nem úgy teljesít ahogy elvárják.....hát akkor rosszul is elsülhet.
Ráadásul nem is véletlen hogy Mou nem tud meglenni a seggén 3 évnél tovább sehol. Kíváncsi vagyok az élete szerelménél, az álmai munkaadójánál, az MU-nál hány évet húz majd le.
Bármennyire nem bírom Pep-et de azt érzem (tudom sokat nem számít), hogy esélyesebb, hogy ő sikeresebb lesz a Cityvel mint a portugál. Conté meg jövőre - azért szerintem messze neki van a legnehezebb dolga - igazán nagy meglepetést okozhat. Nah ő például szerintem méltatlanul alulértékelt edző. Szerintem PL-ben ő ott az igazi taktikus koponya, csak neki nincs 800 milliós kerete. És viccen kívül James az ő rendszerében középen a falábú Oscar helyett nagyon nagyot futhatna.