OFF
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
https://www.nytimes.com/2018/07/13/movi ... ender.html
New low for humanity.
visszakellett mondania a szerepet mert az atoperaltaknak nem tetszett hogy nem atoperalt jatsza a szerepet. holy shit
ha napoleonrol keszitenek majd új filmet remélem fel lesznek háborodva hogy nem maga napoleon jatszik benne
New low for humanity.
visszakellett mondania a szerepet mert az atoperaltaknak nem tetszett hogy nem atoperalt jatsza a szerepet. holy shit
ha napoleonrol keszitenek majd új filmet remélem fel lesznek háborodva hogy nem maga napoleon jatszik benne
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jah, azért kezdett heves csókolózásba mindenkivel aki arra járt.DinhoL írta:csak fájt a háta..füst írta:imádom, az EU egyik legfontosabb személye, és úgy be va b.szva nyilvánosan a NATO rendezvényen, hogy azt se tudja hanyas a kabát.
Az eu bizottság elnöke... azt hittem hogy Schulz volt a legalja, de szerencsére vannak még hasonló kaliberű förmedvények a hordó alján.
Amíg ezek hoznak döntéseket, addig én nem csodálkozom hogy ilyen jól működik az eu. Gondolom Orbán és Tusk is ezen röhögtek a háttérben.
A legjobb amikor porosenko vállon veregeti erre majdnem kidől a sorból. Már csak a húgyfolt hiányzik a nadrágjáról.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
csak fájt a háta..füst írta:imádom, az EU egyik legfontosabb személye, és úgy be va b.szva nyilvánosan a NATO rendezvényen, hogy azt se tudja hanyas a kabát.
Az eu bizottság elnöke... azt hittem hogy Schulz volt a legalja, de szerencsére vannak még hasonló kaliberű förmedvények a hordó alján.
Amíg ezek hoznak döntéseket, addig én nem csodálkozom hogy ilyen jól működik az eu. Gondolom Orbán és Tusk is ezen röhögtek a háttérben.
Som i Serem!
6oat
6oat
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
imádom, az EU egyik legfontosabb személye, és úgy be va b.szva nyilvánosan a NATO rendezvényen, hogy azt se tudja hanyas a kabát.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem jók. Nagyjából 10 kuna 1L diesel.kodo írta:Ha mar ennyien vagytok Horvátországban vb topic alapjan, milyenek az uzemanyag árak kint?
Ez jó 5 eurocenttel a szlovák ár felett mozog, ha középárfolyamon váltom. Persze a bank a középnél úgyis rosszabb árfolyamon váltja, szóval még nagyobb a különbség. Ennyiért Pécsett már Shell prémium dieselt tankoltam.
Egyébként a 407-esemben fellelhető 1,6hdi egy egészen kiváló motor. Bivalyerős
8 Football Legends Uncover Their Origins with MyHeritage DNA
Elgondolkoztató, nekem bejött ez a videó, sztem érdemes végignézni és végighallgatni.
Elgondolkoztató, nekem bejött ez a videó, sztem érdemes végignézni és végighallgatni.
Ha mar ennyien vagytok Horvátországban vb topic alapjan, milyenek az uzemanyag árak kint?
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nekem a kedvencem volt, mikor a pálcával olyat baszott az asztalra, hogy felébredtem.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet, valoban hatasvadasz. De ez kizarja azt, hogy igaza van? A 12 duhos ember is megrendezett, nehol eltulzott eloadas, de attol meg orokke aktualis marad.istimester írta:Orosz 40 éve kikel. Éves rutin, az előadása része ez a spontán kitörés.
Merci Zizou!
- istimester
- rex madridistae
Orosz 40 éve kikel. Éves rutin, az előadása része ez a spontán kitörés.ericco írta:Lehet, de attol meg igaza van. A kikelese lenyege is az, hogy hogy kene mukodni a dolgoknak, de megsem mukodnek ugy.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet, de attol meg igaza van. A kikelese lenyege is az, hogy hogy kene mukodni a dolgoknak, de megsem mukodnek ugy.istimester írta:Orosz prof az álomvilágban (-: Nem tudom élt-e valaha az egyetemen kívül is.
Merci Zizou!
- istimester
- rex madridistae
Orosz prof az álomvilágban (-: Nem tudom élt-e valaha az egyetemen kívül is.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
k!ll3rcsöcs
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
De ha offline vagy, akkor honnan szedje le a zenét?M1Ö írta: De, így. Tehát akkor félre értelmeztem a reklámot, miszerint legyek bárhol, offline hallgathatom? "Csak" annyi az egész, hogy ingyen tölthetek? Mert akkor jól meg dzívtam a kis tárhelyemmel![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De, így. Tehát akkor félre értelmeztem a reklámot, miszerint legyek bárhol, offline hallgathatom? "Csak" annyi az egész, hogy ingyen tölthetek? Mert akkor jól meg dzívtam a kis tárhelyemmelCS0ki írta:Nem pedig úgy, hogy random helyen offline elkezdtél volna spotify-on zenét hallgatni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
M1Ö írta:Spotifyon, ha prémiumra váltottam, mikortól él az előfizetés? Azonnal elvileg, vagy idő kell neki? Mert reggel váltottam, de nem kaptam semmi visszajelzést és még nem működik offline.
De ugye az offline-t úgy gondoltad, hogy amíg online voltál, addig nem tudtál számokat letölteni. Nem pedig úgy, hogy random helyen offline elkezdtél volna spotify-on zenét hallgatni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Spotifyon, ha prémiumra váltottam, mikortól él az előfizetés? Azonnal elvileg, vagy idő kell neki? Mert reggel váltottam, de nem kaptam semmi visszajelzést és még nem működik offline.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
összeadnánk nálad acconként meg is lenne. mindkettő.H.E.H.E. írta:nana.
miből van akkó az s7.
mármint nem a telefon hanem az audi
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4