Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
whitemadrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. január 25., kedd 18:50

Realista24 írta:
Realista24 írta: @FabrizioRomano: “It's true that Luka Jović has been offered to Arsenal on a loan deal but it's not advanced right now between the clubs and also on the player's side.”
@podcastherewego
| Jovic will NOT leave in January. Real Madrid have closed the door. @jfelixdiaz

Érthetetlen, hogy miért ha úgyse számít rá Carlo...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 25., kedd 18:23

Realista24 írta: @FabrizioRomano: “It's true that Luka Jović has been offered to Arsenal on a loan deal but it's not advanced right now between the clubs and also on the player's side.”
@podcastherewego
| Jovic will NOT leave in January. Real Madrid have closed the door. @jfelixdiaz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 25., kedd 18:10

Hopp, Gatto pajtásom:
#Haaland will sign for #RealMadrid in the summer of 2022. Agreement closed between clubs and player.
#BVB #rmalive
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 25., kedd 18:07

@FabrizioRomano: “It's true that Luka Jović has been offered to Arsenal on a loan deal but it's not advanced right now between the clubs and also on the player's side.”
@podcastherewego
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. január 25., kedd 18:03

Dortmundban epizodszerep sem jut neki, pedig nem felnek bedobni fiatalokat, ha van bennuk anyag.

Egy spanyol kozepcsapatra meg ra lehet probalni, de felek, hogy egyszeruen keves a gyerek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 17:59

Remy írta: Ezt a pénzt inkább adnánk oda most Haalandnak aláírási pénznek. Többet ernenk vele, mint egy ujabb brazil semmivel. 3 bol egy bejott, de az is jo szarul indult.
Reinierben én még bízok, sajnos eddig csak a Castillában kapta meg a lehetőséget. Nem tudom mit tökölünk, már 1 éve ilyenkor kellett volna továbbküldeni egy Mallorca szintű csapatba.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 25., kedd 17:56

Ezt a pénzt inkább adnánk oda most Haalandnak aláírási pénznek. Többet ernenk vele, mint egy ujabb brazil semmivel. 3 bol egy bejott, de az is jo szarul indult.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 17:45

Bocs, dupla

Real Madrid are leading the race to sign Endrick. 20-25 million price that could go up to 45-50 with the bonuses. Endrick favors Real Madrid.

Real Madrid have a great relationship with Endrick's agency TFM, it's the same agency that represents Vinicius Jr. Vinicius in this deal is playing a key figure. [MarioCortegena]
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 16:29

Jim írta:
tubatibi írta: Azpilit nagyon sajnálom, 1-2 évre bőven használható lenne a spanyol, sőt...
ami előnye lenne, hogy középhátvédként is lehetne használni
Vallejo és LV helyét egyszerre átvehetné a keretben

ha nem őt, hozzá hasonló univerzális játékost kellene találni a nyáron :hmmm:
Mukiele ilyen, csak nagyon sérülékeny. 23-ig van szerződése.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 25., kedd 16:24

tubatibi írta: Azpilit nagyon sajnálom, 1-2 évre bőven használható lenne a spanyol, sőt...
ami előnye lenne, hogy középhátvédként is lehetne használni
Vallejo és LV helyét egyszerre átvehetné a keretben

ha nem őt, hozzá hasonló univerzális játékost kellene találni a nyáron :hmmm:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. január 25., kedd 16:15

Azpilit nagyon sajnálom, 1-2 évre bőven használható lenne a spanyol, sőt...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 25., kedd 16:03

halamadrid írta:
kodo írta:

Barcat irjak nagyon.

Valaki latta mar jatszani?
Jó de akkor Dest lép? + gondolom Dani Alves sem egy fél szezonra jött vissza. Szerintem bőven vállalható az eddigiek alapján.
Plusz Azpilit is behuzzak :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 15:59

kodo írta:
halamadrid írta: A napokban láttam egy Mazraoui nyilatkozatot amiben elmondta, hogy nyáron távozik az Ajaxtól. Hallottam már Barcás meg PL-es híreket is, de remélem behúzzuk. A statok alapján jónak tűnik.
Barcat irjak nagyon.

Jó de akkor Dest lép? + gondolom Dani Alves sem egy fél szezonra jött vissza. Szerintem bőven vállalható az eddigiek alapján.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 25., kedd 15:55

halamadrid írta: A napokban láttam egy Mazraoui nyilatkozatot amiben elmondta, hogy nyáron távozik az Ajaxtól. Hallottam már Barcás meg PL-es híreket is, de remélem behúzzuk. A statok alapján jónak tűnik.
Barcat irjak nagyon.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 25., kedd 15:53

A napokban láttam egy Mazraoui nyilatkozatot amiben elmondta, hogy nyáron távozik az Ajaxtól. Hallottam már Barcás meg PL-es híreket is, de remélem behúzzuk. A statok alapján jónak tűnik.

A Chelseanél egyébként Chilwell dőlt ki egész szezonra. Ja, gazdag angolok meg minden de nem igaz, hogy Danit látva nem mi tudtunk beszerezni valami vállalható helyettest, miközben ők szinte 100%-ban csak erre az ügyre fókuszálnak a téli piacon. Nacho is alig jatszik már a széleken. Lelassult vagy miért nem akarjuk ott használni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. január 25., kedd 15:58-kor.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 25., kedd 15:49

Viszont rögtön a következőt már a Sanitas-on töltötte. 30+ meccset hagyott abban a szezonban...
Itt jött volna jól valami opció rá...
Oké, és ki fogja neked megmondani, hogy mennyit lesz sérült valaki? Olyan szar szezonja nem volt még Carvajal-nak, mint az előző. Arra nem 2020 nyarán kell reagálni, hanem azóta kellett volna, illetve kellene. Mivel az idei is hasonlóan néz ki neki, ez már elég minta ahhoz, hogy nyáron tényleg befektessünk a témába. És ugye még Odriozola is ott volt...

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 25., kedd 15:43

poronty írta: Azt meg nem tudom, hogy ilyen opció létezik-e, de a gyerek 15 éves, és 18 éves korában jöhet legkorábban, addig meg földbe állhat a karrierje, jöhet sérülés, bármi. Ha valami nevetséges összeget kellene kifizetni (valószínűtlen), akkor hajrá, de, ha ez is 40 millánál kezdődik, mint a többi Brazil, nem biztos, hogy bölcs dolog egy ilyen megállapodás.
The deal is set to cost about €20-25M guaranteed, and the total deal can cost up to €45-50M with bonuses included. Real Madrid have a great relationship with his agency, TFM, the same agency that represents Vinicius Jr. @MarioCortegana
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 25., kedd 15:24

CS0ki írta: Pont abban a szezonban Carvajal gyakorlatilag nem volt sérült, aminek a végén eladtuk Hakimit. Én is sajnáltam, de érthető döntés volt abban a helyzetben.
Viszont rögtön a következőt már a Sanitas-on töltötte. 30+ meccset hagyott abban a szezonban...
Itt jött volna jól valami opció rá... :/

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 25., kedd 15:17

Pont abban a szezonban Carvajal gyakorlatilag nem volt sérült, aminek a végén eladtuk Hakimit. Én is sajnáltam, de érthető döntés volt abban a helyzetben.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. január 25., kedd 15:09

A nagyobb hiba, hogy nem volt se visszavásárlási vagy elővásárlási jogunk rá, így engedtük el.
Most meg önkéntesen bevonult a párizsi luxusbörtönbe, ahonnan 2026ig nem mozdítható...

Vissza: