Európa Liga
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Európa Liga
A spanyol játékvezetők mellett igenis van lét jogosultsága a videóbírónak, de látjátok nem csak azokkal van gond, világ szintű ez a bírói teljesítmény. Azért ha valóban ilyen challange szintű dologra lenne megoldva 3-3 lehetőséggel, akkor legalább nem a bíró tévedések döntenének egy-egy meccsről, vagy adott esetben kiállításról ami akár egy következő létfontosságú meccset befolyásolhat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Oke a megnem adott tizik,de azèrt a focit a sevilla játszotta.Mègha az elsobe nem is.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is jól szorakoztam, a jobb csapat nyert de az ideg szétvetne a megnemadott 11esekért.Nagyon nincs rendben ami a bíráskodást illeti, 16 éve nézek focit, én a 2000es évek elejéről nem emlékszek ennyi fatális és sorsdöntő tévedésre, de lehet,hogy csak az idő szépíti az emlékeket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En tegnap mint semleges szurkoló jól szorakoztam, igazi adok kapok meccs volt, egyik csapat sem állt vissza bekkelni vagy taktikázni, már az ellenfél 16-osa elott presszingelt a két csapat. Ilyen meccsek nagyon kellenek a focinak főleg a döntőkben ahol mindenki csak a lepattanót várja és nulla kockázatot vállal általában. A Sevilla pedig hihetetlen amit lehoz a döntőkben, nekem nagyon szimpatikus csapat mert nem is szar focit játszanak meg bekkelnek. Az biztos, hogy a 3 frontos szezonhoz kevesek, ezt az idei bajnokságban való szereplésük is meg mutatta de azért ez az Európa Liga hegemónia szerintem mindenben kárpótolja őket.
pont ő beszélVeidt írta:Utolag azt mondom hogy az elso 2 abszolut fujhato kategoria.
Amugy Carragher ezt irta ki Twittere a meccs utan: "Jurgen, transfer committee, anyone sign a fucking left back."

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ebben a témában nincs összefogás. Csak egy példa. Övrebö sokak szerint jól döntött, mindkét oldalt sulytotta, megérdemelte a Barca. Nani kiállítása jogtalan, nem figyelte az ellenfelet véletlen talpalta mellbe, minden meccsben benne van.BBeno írta:az a nevetséges ezeknél az eseteknél hogyha bárki is rosszat mer szólni a bíróra meccs után azt megbüntetik. lásd drogba. teljesen igaza volt mindenben. aztán kapott vagy 6 meccset. szánalmas. azért mert alkalmatlan a bírói munkára vagy csak simán elcsalja a meccset mint övrebő akkor már nem is lehet minősíteni? hát valaki álljon már talpra és mondja ki amit az emberek, focisták, edzők gondolnak a bírókról. ez a rendszer rossz, lassú, és tele van hibával. nem való a mai fociba.
A foci szabályait azok hozzák, akik eldöntik ki nyerhet meccset.
Atletico ellen is csak egy csapatnak fújtak, ellenfél csatára meg semmit sem kapott, sem utólag sem akkor...
Csaló számító pénzéhes lelkiismeretesen a focit gyilkolni vágyó dilettánsok gyülekezete a koronájuk címerén a csodacsapattal...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mekmenemen és óven is ráhúzták a vizes lepedőt élő adásban a fickóra, konkrétan egy homokzsáknak nevezték, akit kénytelen a pool cipelniVeidt írta:Utolag azt mondom hogy az elso 2 abszolut fujhato kategoria.
Amugy Carragher ezt irta ki Twittere a meccs utan: "Jurgen, transfer committee, anyone sign a fucking left back."

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Utolag azt mondom hogy az elso 2 abszolut fujhato kategoria.

JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez igaz, de nézzük meg kik döntenek a labdarúgás szabályairól.BBeno írta:az a nevetséges ezeknél az eseteknél hogyha bárki is rosszat mer szólni a bíróra meccs után azt megbüntetik. lásd drogba. teljesen igaza volt mindenben. aztán kapott vagy 6 meccset. szánalmas. azért mert alkalmatlan a bírói munkára vagy csak simán elcsalja a meccset mint övrebő akkor már nem is lehet minősíteni? hát valaki álljon már talpra és mondja ki amit az emberek, focisták, edzők gondolnak a bírókról. ez a rendszer rossz, lassú, és tele van hibával. nem való a mai fociba.

az a nevetséges ezeknél az eseteknél hogyha bárki is rosszat mer szólni a bíróra meccs után azt megbüntetik. lásd drogba. teljesen igaza volt mindenben. aztán kapott vagy 6 meccset. szánalmas. azért mert alkalmatlan a bírói munkára vagy csak simán elcsalja a meccset mint övrebő akkor már nem is lehet minősíteni? hát valaki álljon már talpra és mondja ki amit az emberek, focisták, edzők gondolnak a bírókról. ez a rendszer rossz, lassú, és tele van hibával. nem való a mai fociba.
Le a kalappal a Sevilla előtt.
Tegnap ahogy játszottak a második félidőben az nagyon durva volt.
Az angolokat lerendezték.
Minden tiszteletem a csapaté és a klubé.
Nem semmi teljesítmény ez.
Tegnap ahogy játszottak a második félidőben az nagyon durva volt.
Az angolokat lerendezték.
Minden tiszteletem a csapaté és a klubé.
Nem semmi teljesítmény ez.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mondjuk ott meg is állt mindenki egy pillanatra, talán ők sem hitték el, hogy nem fújta be.nmate írta:http://www.cbssports.com/soccer/news/th ... gue-final/
Első a kedvencem, egyrészt kéz, másrészt falt...

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Köszi Máté. Hát ez akkor kabaré lehetett.nmate írta:http://www.cbssports.com/soccer/news/th ... gue-final/rashidm írta:A kezezésekről van valahol videó? Nem láttam a tegnapi meccset.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://www.cbssports.com/soccer/news/th ... gue-final/rashidm írta:A kezezésekről van valahol videó? Nem láttam a tegnapi meccset.
- Bullet T
Egyik csapat se volt jobb a masiknal, mindkettonek volt kb 5 komolyabb helyzete, a Liverpool nem tudta oket kihasznalni a Sevilla meg igen. ennyi. A szerencse se volt az angolokkal, de ha bekapartak volna meg egyet az elso felidobe akkor szerintem maskepp alakult volna a meccs.BlancoMark írta:A bírói tévedésektől függetlenül, aki egy ilyen szintű kupát akar nyerni, az nem eshet össze egyik félidőről a másikra ennyire. Tízszer nem jöttek át a Sevilla térfelén.
Volt 3(?) kezeses is, ha jol emlekszem, videot nem tudok mutatni rolukA kezezésekről van valahol videó? Nem láttam a tegnapi meccset.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A kezezésekről van valahol videó? Nem láttam a tegnapi meccset.
- BlancoMark
Nem is rátok reagáltam ahogy láthatod mert nem idéztem senkit, csak a tegnapi meccs óta most jutottam el a gépig először, és próbáltam leírni a véleményem róla.nmate írta:Ezt meg senki nem cáfolta, nem is ez volt a téma.BlancoMark írta:A bírói tévedésektől függetlenül, aki egy ilyen szintű kupát akar nyerni, az nem eshet össze egyik félidőről a másodikra ennyire. Tízszer nem jöttek át a Sevilla térfelén.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezt meg senki nem cáfolta, nem is ez volt a téma.BlancoMark írta:A bírói tévedésektől függetlenül, aki egy ilyen szintű kupát akar nyerni, az nem eshet össze egyik félidőről a másodikra ennyire. Tízszer nem jöttek át a Sevilla térfelén.
- BlancoMark
A bírói tévedésektől függetlenül, aki egy ilyen szintű kupát akar nyerni, az nem eshet össze egyik félidőről a másikra ennyire. Tízszer nem jöttek át a Sevilla térfelén.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedig ezt csinálják úgy 5-10 éve...imádom az ilyen okosításokat, és ezekből táplálkozik a focit szeretők 80%-a, akik aztán még terjesztik is.nmate írta:istenem, ekkora faszságokat nem lehet beszélni egy sportcsatornánál.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema