jól hangzikRealista24 írta: Varhato kezdo:
Kepa;
Carvajal Militão Nacho Fran;
Modrić Tchouaméni Ceballos;
Arda Güler Joselu Brahim.

végre új arcok

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. április 26., péntek 13:14
jól hangzikRealista24 írta: Varhato kezdo:
Kepa;
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 26., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 26., péntek 11:06
Fú de várom, remélem igazRealista24 írta: BREAKING: Rodrygo is OUT of tonight's game but Jude Bellingham is IN!
Varhato kezdo:
Kepa;
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 26., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 26., péntek 9:19
ez igen, ha egyszer beindul a szekerAncelotti: "Arda Güler feels good and he's ready, he deserves opportunities and chances to play".
"He could be on the pitch again soon, I will give Arda minutes"
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 26., péntek 9:04
hát ha valóban 9 változtatás lesz, Arda egészséges és nem kezd, akkor ott valami gond lehet a kondival vagy a mentalitással.Pad'em írta: AS várható kezdőjében nincs ott Arda, meg Ancelotti nyilatkozatából is az jön le, hogy csak csere lesz pedig megnézném már kezdőként a gyereket.
Ancelotti: "Arda Güler feels good and he's ready, he deserves opportunities and chances to play".
"He could be on the pitch again soon, I will give Arda minutes".
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 26., péntek 8:39
HozzászólásSzerző: pátkán » 2024. április 26., péntek 8:37
Carvajal kezd LV helyett, ugyis eltiltott a BM ellen..wZoLee7 írta: 9? Hát az nem kevésJó lenne azért ha nem minden izmot madárcsontúak pótolnának a kp-n, mert úgy marha nehéz megítélni Őket, de összességében nagyon kell a pihentetés. Kepa, Militao, Modric, Ceba, Güler, Fran, Joselu akik valószínűleg a kezdőben lesznek. LV is szerintem. Nachot tenném a védelembe, Cama-t a kp-ra, és Brahimot előre.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 26., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. április 26., péntek 8:25
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. április 26., péntek 7:54
Nagyon kell egyet fújniuk a srácoknak a Bayern előtt, ráadásul így az eddig mellőzött játékosok is megmutathatják magukat, szeretem az ilyen meccseket.Realista24 írta:Azt irjak, hogy kilenc valtozas lesz a kezdoben vs utolso meccs.Pad'em írta: Hamár Kepa, Ancelotti meg akarja jutalmazni a hozzáállásáért, úgyhogy holnap lehet megkapja a kezdőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 26., péntek 7:12
Azt irjak, hogy kilenc valtozas lesz a kezdoben vs utolso meccs.Pad'em írta: Hamár Kepa, Ancelotti meg akarja jutalmazni a hozzáállásáért, úgyhogy holnap lehet megkapja a kezdőt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 25., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 25., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2024. április 25., csütörtök 13:38
"Ahhoz, hogy egy kapus, jogosult legyen a trófea megnyeréséhez, legalább 28 mérkőzésen, 60 percet kell szerepelnie az adott bajnoki szezonban.Anthony írta: Mi kaptuk a legkevesebb gólt, nem tudom ott hány meccse kell legyen a kapusnak, be tudja húzni Lunin a díjat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 25., csütörtök 12:46
Nem.Anthony írta:
Mi kaptuk a legkevesebb gólt, nem tudom ott hány meccse kell legyen a kapusnak, be tudja húzni Lunin a díjat?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 25., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 24., szerda 15:37
mostmár belefér a ligában a rotálás, és a töröknek kifejezetten jót tenne a bizalom.Remy írta:Lattam hirt, miszerint Guler kezdhet. Orulnek neki.Kercsó írta: Ceba és Güler is kezdene nálam. + Militao is
Jude és Valverde mindenképp pihenjen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 24., szerda 14:48
Lattam hirt, miszerint Guler kezdhet. Orulnek neki.Kercsó írta: Ceba és Güler is kezdene nálam. + Militao is
Jude és Valverde mindenképp pihenjen.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 24., szerda 14:24
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem