RaúlCF írta:nem erre értettem a szürkeséget. akkor legyen színtelen, szagtalan, sótlan. semmiben sem kiemelkedő szépen belesimul a rendszerbe de se több se kevesebb. se nem igazi védekező se nem igazi osztogató, nincs annyi hosszú labdája. tipik tucatt spanyol aki elvan a labdával de semmi extra. ha az edzőnek pont ő kell akkor mindegy de szerintem 60ért nem egy nagy eresztés mint amit belehypeolnak.ToniKroos írta: Azon a poszton pont az a jó ha észrevétlen vagy, csak akkor látni mennyire hiányzik, mikor nincs. Ezzel nem azt mondom, hogy kell, de attól, hogy valaki szerinted szürke, még nem jelenti, hogy haszontalan. Szerintem a sok primadonna mellé pont olyan kell, aki a melót is beleteszi, nem pedig 3 emberen akarja átvinni.
En is igy gondolom, akkor jojjon Pepelu 25 millioert, aki amugy a jatek tobb elemeben is jobb, mint Zubimendi. Szerintem 60 millio ellenere sem tud bent maradni hosszabb tavon a kezdoben, mig Pepelu remek kiegeszito lehetne evekre. Nem kell meg egy Illarramendi felsules, meg ha nem is ugyan az a szerepkor.