Luka Modrić
Re: Luka Modric - 19
Én csak azért ellenkedtem, mert Sahinnak mennie kellet, amikor nem kapott normális lehetőséget és ennek tetejében még Granerot játszatta a special one....

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem,alapvetően nem szeretem az angol focit,de néha belenézek,sajnos alig van rá időm,elég szigorú az időbeosztásom.
Idén,a real meccseken túl,havi egy vagy kettő idegen meccs nézése lett a fő prioritásom. Ezt évek óta terveztem.
Modricot hamar megláttam,mert könnyen észrevehető a stilusa,az esze. A Pl egyébként elég erős mezőnnyel bír, van pár erős arc.....azt is be kell valljam,egyre jobban meg tudom nézni őket.
Idén,a real meccseken túl,havi egy vagy kettő idegen meccs nézése lett a fő prioritásom. Ezt évek óta terveztem.
Modricot hamar megláttam,mert könnyen észrevehető a stilusa,az esze. A Pl egyébként elég erős mezőnnyel bír, van pár erős arc.....azt is be kell valljam,egyre jobban meg tudom nézni őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jó sok spurs meccset néztél régen .. valld be ,hogy ők is a kedvenceidR.M.C.F írta:Azok ellenkedtek( a fórum 80-90%) aki nem ismerte.....én láttam játszani több meccsen is,nagyon jó volt...KLASSZIS volt.

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
EgyetértekR.M.C.F írta: GT37:
Te egész korrekt kis arc vagy. Kérdezhetek valamit? Hogy a fenébe lettél Te barca drukker? Semmi arrogancia,semmi lenézés felénk.....én ezt nem értem.![]()

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
de hogy még tottenham isR.M.C.F írta: GT37:
Te egész korrekt kis arc vagy. Kérdezhetek valamit? Hogy a fenébe lettél Te barca drukker? Semmi arrogancia,semmi lenézés felénk.....én ezt nem értem.![]()

amúgy tényleg korrekt, és megtisztelő hogy az év eurobarcás fórumozója itt van velünk

Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor nem láttad a "mi lacinkat" Vasile miriutát.......Sosem láttam még játékost ilyen szintű meccsen jobban beszállni a játékba.

Az eszemet akkor hagytam el másodszor.

GT37:
Te egész korrekt kis arc vagy. Kérdezhetek valamit? Hogy a fenébe lettél Te barca drukker? Semmi arrogancia,semmi lenézés felénk.....én ezt nem értem.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kiköthetett volna Barcelonában is anno:
http://www.marca.com/2014/01/23/en/foot ... 71167.html
http://www.marca.com/2014/01/23/en/foot ... 71167.html
At the time he left Dinamo Zagreb for Tottenham, Barcelona didn't want to enter into the bidding. They thought he was very expensive.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Én örültem neki amikor jött. Nyilván jobb lett volna akkor is mint ami most is a prioritás kéne,hogy legyen, miszerint egy vidal arc kellene. Örültem neki és már az első meccseken látszott,hogy kifelé lóg és nem lefelé. Amikor meg megkapta az év legrosszabb igazolása cimet elképesztően nagyot nevettem, csak az a baj,hogy ezek a szerencsétlenek komolyan is gondolták. Tehát inkább sirni kellett volna. De az emberünket nem törte meg, -pedig azért gondoljunk bele, ezt olvashatta aztán napokon át- megrázta magát és odatette magát egy marha jó formával. A csapat egyik gerincévé nőtte ki magát. Nálam a United ellenni beállása mindent visz. Sosem láttam még játékost ilyen szintű meccsen jobban beszállni a játékba. Idén már nem rendelek Modricos mezt, megvárom mi lesz a száma jövőre.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vitatkozzon a faszom...biztos így volt.Csoki meg Nmate volt a legjobban mellette,de lehet hogy te méginkább...amire meg emlékeznék,mert igen meghatározó vagy e körben...Ja,és annyira nyomtam mint bale-t....meg mint hogy ikernél jobb volt lopez,meg hogy raul nem férne már be meg....áááá..nem érdekel ez az egész.
Lopezt meg én védtem a legjobban,de most erre nyilván jönnek majd a gúnyos trollsmilek...mindegy,le van szarva...nem érdekel.A lényeg hogy itt van,meg bevált,a többi bagatelle...hogy ki,mikor mit mondott mellette/ellene...mintha ez olyan lényeges lenne...mert bármily fájdalmas,de nem az...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
2 vagy 3 ember volt aki tudta milyen. Több nem és ellenkedett a nagy része. rengeteget vitáztam és támadtak érte,hogy mit akarok vele.Nem RMCF...a fórum 80-90%-a akarta...én,meg még néhány vakegér nem látta be hogy pont ő kell...ja meg Mouhisz ahogy kiderült a portugál nem igazán akarta,meg nem is igen tudott vele mit kezdeni...
Mondjuk,de tényleg csak a vita kedvéért,de nem emlékszem hogy olyan nagyon nyomtad volna Modricot mint most Balet.
Ja,és annyira nyomtam mint bale-t....meg mint hogy ikernél jobb volt lopez,meg hogy raul nem férne már be meg....áááá..nem érdekel ez az egész.
Letojom. nem érdekel. Tényleg.
- h3x0r
Szerintem a forum 80%-a tisztaban volt Modric kepessegeivel, mindannyian tudtuk milyen jo jatekos. A gond az volt, hogy az akkori 4-2-3-1-es rendszerunkbe egyszeruen nem volt helye. Kozepen volt Xabi es Khedira, elottuk pedig Ozil. A 11-12-es szezonban Xabi es Ozil helye biztos volt, mindketten jol teljesitettek, csak Khedira helyett szerettunk volna valakit, egy sokat emlegetett "feka kozeppalyast". Mar akkor is sokszor leirtuk, hogy Modric a kozeppalya kozepen erzi jol magat, foleg akkor amikor van mogotte egy melozo jatekos, elotte pedig egy tkp, aki ugyancsak besegit a vedekezebe. Ozil vedekezese baromi keves volt, ezen nincs is mit magyarazni, mint ahogy Xabi se tudott kiemelkedot nyujtani, mert szezon vegere teljesen kifaradt. Akkor is tudtuk hogy KLASSZIS, de az akkori rendszerunkbe nem illett bele.R.M.C.F írta:Azok ellenkedtek( a fórum 80-90%) aki nem ismerte.....én láttam játszani több meccsen is,nagyon jó volt...KLASSZIS volt.
szerk.: foleg hogy most elkezdtunk 4-3-3ba jatszani es ismet elokerul a masfel evvel ezelotti problema, hogy a harom kozeppalyasbol ketto megvan (xabi/illarra es modric), viszont a harmadikat meg mindig keressuk. DM, Khedira es Isco is csak veszmegoldasok arra a posztra, egyik se illik bele tokeletesen a rendszerbe.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én azért ellenkeztem, mert tudtam, hogy ő Xabival kevés középen, és Khedira helyére egy védekezőbb típusú játékos kellett (még mindig, te jó ég). Özilnek akkor stabil volt a helye, és a csapat egyik legjobbja volt. Annyiszor valóban nem láttam játszani akkor még, hogy azt mondjam, hogy jobb, mint az akkori Özil, és valljuk be azért tavaly bizonyított azon a poszton. Legalább is Özilt nem tudta kiszorítani, és nem Mou Özillel szembeni elfogultsága miatt. Olyan elől nem az ő posztja.R.M.C.F írta:Azok ellenkedtek( a fórum 80-90%) aki nem ismerte.....én láttam játszani több meccsen is,nagyon jó volt...KLASSZIS volt.
- morientes
Nem RMCF...a fórum 80-90%-a akarta...én,meg még néhány vakegér nem látta be hogy pont ő kell...ja meg MouR.M.C.F írta:Azok ellenkedtek( a fórum 80-90%) aki nem ismerte.....én láttam játszani több meccsen is,nagyon jó volt...KLASSZIS volt.

Mondjuk,de tényleg csak a vita kedvéért,de nem emlékszem hogy olyan nagyon nyomtad volna Modricot mint most Balet...de lehet

MÖ10:Veled nem Modrical kapcsolatban,hanem inkább Özil-ről voltak vitáink

LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Biztos lesz valamilyen szintű, de szinte észre vehetetlen. A Spurs-ben is mindig a legjobb volt, csak sokan VdV-ot, meg Bale-t emelték ki. Pedig ez az ember amit ott is leművelt...morientes írta:Tévedés ne legyen...nála is lesz/lehet majd hullámvölgy,mikor nem azt hozza majd amit megszoktunk tőle...
Ha elő jön a forma hanyatlása azt majd kompenzálja a mezőny munkájával. Mert hihetetlen, hogy ez a pali mindenhol ott van.
Velem is volt egy kisebb vitád még a régi fórumon (Andris20 néven voltam regelve) hogy 4-2-3-1-ben nem jó, legalább is nem az igazi.
Idén is volt már Alonso-Modric-Isco féle 4-3-3, ami sokkal inkább 4-2-3-1 volt Isco miatt és a horvát akkor is ugyanúgy oktatott. Ettől függetlenül 4-3-3-ban a legnagyobb császár.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Azok ellenkedtek( a fórum 80-90%) aki nem ismerte.....én láttam játszani több meccsen is,nagyon jó volt...KLASSZIS volt.
- morientes
Amikor Modric ide igazolásáról volt szó,a magam részéről némi szkepticizmussal kezeltem a dolgot.Pláne az ára miatt vontam föl a szemöldököm anno,nem értettem hogy mire fel fizetünk ki 36 milliot egy jó,de nem klasszis középpályásért,mikor is én,úgy gondoltam hogy inkább egy üllőarcú,kéttüdejű taggal jobban járnánk...volt is ebből kifolyólag vitám néhány emberrel,így utólag is sry,igazuk volt,én tévedtem.Persze legtöbben,de nem ezek az emberek,egy Khedira utódot láttak benne,ezért értetlenkedtem magam is,hisz Modricrol ordított hogy ő nem az...
De aztán ahogy beszállt a meccsekbe,amennyire látott a pályán,ahogy ötvözte a harcosságot a finom megoldásokkal,akkor azt mondtam hogy na ez igen...hogy a fickó kenivájsz a játékot.Még akkor is látszott rajta hogy nem egy elveszett balfax,mikor Mou nem is ott játszatta ahol kellett volna....
Mióta meg Ancelotti oda rakta ahová való,a 433-ba,meccsről meccsre látszik rajta a fejlődés,a magabiztosság,ahogy uralni tudja a játékot,vezényelni a társakat...
Tévedés ne legyen...nála is lesz/lehet majd hullámvölgy,mikor nem azt hozza majd amit megszoktunk tőle...hisz a mérce,amit önmaga támasztott,magas.De ettől függetlenül,ha lesz egyáltalán majd ilyen,nem szabad elfelejteni hogy az eljövendő Real Madrid rgyik legfontosabb láncszeme,ő Luca Modric lesz...
De aztán ahogy beszállt a meccsekbe,amennyire látott a pályán,ahogy ötvözte a harcosságot a finom megoldásokkal,akkor azt mondtam hogy na ez igen...hogy a fickó kenivájsz a játékot.Még akkor is látszott rajta hogy nem egy elveszett balfax,mikor Mou nem is ott játszatta ahol kellett volna....
Mióta meg Ancelotti oda rakta ahová való,a 433-ba,meccsről meccsre látszik rajta a fejlődés,a magabiztosság,ahogy uralni tudja a játékot,vezényelni a társakat...
Tévedés ne legyen...nála is lesz/lehet majd hullámvölgy,mikor nem azt hozza majd amit megszoktunk tőle...hisz a mérce,amit önmaga támasztott,magas.De ettől függetlenül,ha lesz egyáltalán majd ilyen,nem szabad elfelejteni hogy az eljövendő Real Madrid rgyik legfontosabb láncszeme,ő Luca Modric lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
8-as már be van neki tervezve jövőre, azt kapja.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
csak nehogy megkapja a 10-es mezt...

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
Volt neki egy rossz megoldása,labdavesztés lett belőle. A többi jó volt,remek.DavieS írta:jó volt ma is, kicsit gyengébb mint az elmúlt pár meccsen, talán a társak miatt is, de még így is kiemelkedett.
![]()
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
jó volt ma is, kicsit gyengébb mint az elmúlt pár meccsen, talán a társak miatt is, de még így is kiemelkedett.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23