de ha úgynézzük sikerült egy moratát bepakolni 30ért

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 6., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. szeptember 6., kedd 23:03
Off:R.M.C.F írta:Ez nem is lehet valódi pénz,max bitcoin
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 6., kedd 21:57
Rendkívül jól csinálta a madrid hogy ebben a nevetséges összegű igazolási szezonban nem volt aktív. Ez nem is lehet valódi pénz,max bitcoinCsabi írta:ez a lista se mindegy: http://www.goal.com/en/news/7180/galler ... 16/2#photo
25 legtöbbet költő klub a nyáron. 13 angol csapat, abból 11 premier league, kettő második ligás. angliában minden noname szar klub 50 millió felett tud költeni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 1., csütörtök 17:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:43
Már megint ezzel a fassággal jössz. Tedd már magad takarékra és viseld méltóságteljesen, hogy nagy volt az arcod. Megint.Amúgy meg még mindig jobb forrás bármi másnál mint holmi as vagy Marca és ehhez hasonló blikkek.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:40
azért a fejemet le ne vágd.Sierra írta:Na ennyire volt hiteles a forrásod.Nyilacska írta:Moussa sissoko evertonba igazol. Hivatalos
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:28
Na ennyire volt hiteles a forrásod.Nyilacska írta:Moussa sissoko evertonba igazol. Hivatalos
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:18
Fax előtt kellett volna ülni. Az a tuti.Csabi írta:elvileg az új viera mvilát is jól beszopattákrubin kazannál szenved, esély volt hogy angliába igazoljon valamelyik csapatba és nem vették fel neki a telefont. ezt ki is rakta twitterre, amit a rubin kazan angol oldala megosztott
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:03
kölcsön adták a Vitessebe.BBeno írta:mondjuk mostmar miazgaval van 5 kh juk. es 4 szelsovedojuk. ez oke. de pl maradt a keretben obi mikel es van ginkel is. ok sztem egy percet nem kapnak majd a szezonban. nem tudom miert maradtak.
Ja.Csabi írta:elvileg az új viera mvilát is jól beszopattákrubin kazannál szenved, esély volt hogy angliába igazoljon valamelyik csapatba és nem vették fel neki a telefont. ezt ki is rakta twitterre, amit a rubin kazan angol oldala megosztott
![]()
![]()
Szerintem Zouma túlértékelt. Fizikai fölénye van, aztán annyi. Most meg a térdsérülése gondolom jót tesz neki.ziro4vr írta:Szerinted tud gondolkodni az a barom?![]()
Zoumával mit kezdenek arra leszek kiváncsi, az a gyerek fizikálisan top3 potenciál, mondjuk ahogy néztem kell mellé egy értelmiségi védő, mert a gondolkodás nem az erőssége. Luizzal párban az ott egy Hacsek-Sajó páros lenne.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 1., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:32
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:10
Hát az vagyok csak a lángos sütő haverom kikapcsolta a telefont sissokosan. Így még pletyka marad.Realista24 írta:Hivatalosan?Nyilacska írta: Éhes vagyok
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:00
Hivatalosan?Nyilacska írta: Éhes vagyok
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2016. szeptember 1., csütörtök 7:46
Sőt a telefont is kikapcsoltaVeidt írta:Elvileg maganrepulogepet küldött érte az Everton, o meg nem jelent meg. nagy troll.
Éhes vagyokRealista24 írta:Meg valami?Nyilacska írta:Hát érdekes volt ez a sissoko üzlet. Tízkor azt írták hogy Everton medical aztán tizenegykor fogja a spurs mezt![]()
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 1., csütörtök 7:26
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem