HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 15:00
@jpedrerol: "The €50m figure BILD talked about is not only Mbappe's wage, he will reach that amount with multiple bonuses. (Ballon D'Or, La Liga titles etc..)
Halfkey írta:
Halkan kérdezem, hogy amúgy milyen hiteles forrásai lehetnek egy német bulvárlapnak, hogy csak ők tudják ezt meg?
A francia klub/játékosnál, az arab tulajoknál, vagy a spanyol vevőknél vannak exkluzív forrásaik?
A Marca és az egyik leghitelesebb spanyol forrás (RMadridistaReal) is lehozta többek között. Plusz senki nem cáfolta még, sztem ez a legbeszédesebb

A Bild Sport meg minden csak nem bulvárlap.
Amúgy egy olasz újságírónak honnan vannak mindig a leghitelesebb infói szerte a világról? Mégis ha ő megír vmit mindenki szentírásnak veszi. Vicces egy ilyen kérdés a 21.században.
Remy írta:Nem tudom, de nekem a twitteren semmi.

Addig jó

Mondjuk nem tudom miket követsz, de kb mindenkinél ezt látom, mindenhonnan ez folyik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Pad'em 2022. január 31., hétfő 15:03-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"