Remélem te szivárogtatsz

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 20:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 19:51
Te nem fogod fel, hogy a Bild egy hiteles forrás, pedig leírtuk jópáran ma. Attól, hogy te vmiért clickbait Blikk szintűnek tartod, még nem lesz igazad. Azt hiszem túltárgyaltuk.Halfkey írta:Maximum nem fogod fel. Azt újságírok dolga hogy cikkeket írjanak, egy mindenki által biztosnak tartott dologról semmibe nem tellik írni egy ilyen click baitet. Ha nem jön be az sem gond nekik, ha bejön - ami esélyes - még jobb.Pad'em írta: Ennek semmi értelme amit írsz, de oké. Nyilván nem azért lesz itt mert a Bild megírta, hanem azért írta meg a Bild mert itt lesz.
Sorry
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 19:39
Maximum nem fogod fel. Azt újságírok dolga hogy cikkeket írjanak, egy mindenki által biztosnak tartott dologról semmibe nem tellik írni egy ilyen click baitet. Ha nem jön be az sem gond nekik, ha bejön - ami esélyes - még jobb.Pad'em írta: Ennek semmi értelme amit írsz, de oké. Nyilván nem azért lesz itt mert a Bild megírta, hanem azért írta meg a Bild mert itt lesz.
Sorry
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. január 31., hétfő 19:31
állítás, tagadás, nincs itt semmi látnivalóRealista24 írta: Real Madrid want to repeat the Alaba free transfer with the signing of Tolisso. @diarioas
Real Madrid is not interested in Tolisso. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 31., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 31., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 16:37
Továbbra is azt tudom mondani, hogy a Sport Bild az egyik leghitelesebb forrás fociügyekben. Attól hogy te inkább hiszel R24 kebabosának, hát szived jogaHalfkey írta: Mert a többiről szerintem egyértelműen az a véleményem hogy az elhisszük mert el akarjuk hinni stádiumban vagyunk.![]()
Én is úgy gondolom hogy Mbappé jönni fog, és az egész világ sejti hogy van megállapodás. Ebben a kontextusban az hogy a Bild lehozza nekem nem jelent sokkal többet, mint hogy Realistára rácsörgött a Kebabos. Az meg pláne milyen érv hogy más is lehozza, a Bildre hivatkozvaEttől még az eredeti forrás nem lett hitelesebb
![]()
De természetesen rád hagyom azt a kérdést hogy a személyes életedben melyik médiának hiszel.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. január 31., hétfő 16:25
Bild talán a legmegbízhatóbb lap fociügyekben. Általában a tutikat írjak csak meg. Legalábbis, amit a Realt illeti.Halfkey írta: Mert a többiről szerintem egyértelműen az a véleményem hogy az elhisszük mert el akarjuk hinni stádiumban vagyunk.![]()
Én is úgy gondolom hogy Mbappé jönni fog, és az egész világ sejti hogy van megállapodás. Ebben a kontextusban az hogy a Bild lehozza nekem nem jelent sokkal többet, mint hogy Realistára rácsörgött a Kebabos. Az meg pláne milyen érv hogy más is lehozza, a Bildre hivatkozvaEttől még az eredeti forrás nem lett hitelesebb
![]()
De természetesen rád hagyom azt a kérdést hogy a személyes életedben melyik médiának hiszel.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. január 31., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 16:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 15:43
Fontos részletre reagáltál.Halfkey írta:A Bild egy tabloid, aminek a magyar fordítása az, hogy bulvárlap. Ez nem azt jelenti hogy megbízható vagy nem megbízható.A Bild Sport meg minden csak nem bulvárlap.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 15:25
A Bild egy tabloid, aminek a magyar fordítása az, hogy bulvárlap. Ez nem azt jelenti hogy megbízható vagy nem megbízható.A Bild Sport meg minden csak nem bulvárlap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 31., hétfő 15:01
A Bild egyébként az ilyeneket elég jól meg szokta írni.Halfkey írta: Halkan kérdezem, hogy amúgy milyen hiteles forrásai lehetnek egy német bulvárlapnak, hogy csak ők tudják ezt meg?![]()
A francia klub/játékosnál, az arab tulajoknál, vagy a spanyol vevőknél vannak exkluzív forrásaik?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 31., hétfő 15:00
A Marca és az egyik leghitelesebb spanyol forrás (RMadridistaReal) is lehozta többek között. Plusz senki nem cáfolta még, sztem ez a legbeszédesebbHalfkey írta: Halkan kérdezem, hogy amúgy milyen hiteles forrásai lehetnek egy német bulvárlapnak, hogy csak ők tudják ezt meg?![]()
A francia klub/játékosnál, az arab tulajoknál, vagy a spanyol vevőknél vannak exkluzív forrásaik?![]()
Addig jóRemy írta:Nem tudom, de nekem a twitteren semmi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 31., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 31., hétfő 14:48
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem