Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 22., vasárnap 18:36

Toti írta:gyors élő gyűjtő

bayern @ 2.30
chelsea x @ 1.61
anderlecht x @ 3.25

kb 30 másodperc után chelsea gól. :lol: :lol: :lol:
Ezzel én is mindig besz..pom :lol:

Vagy a másik, hogy amikor vezet egy csapat, de még ad rá 1.5 körüli oddsot, megteszem és már jön is az egyenlítés. Múltkor miután megtettem 7 percen belül 3-mat lőtt a vendég :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 22., vasárnap 18:33

gyors élő gyűjtő

bayern @ 2.30
chelsea x @ 1.61
anderlecht x @ 3.25

kb 30 másodperc után chelsea gól. :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 22., vasárnap 15:35

kösz liverpool, tényleg.
13 meccse veretlenek, mikor kapnak ki? :lol: :lol:
már csak nevetni tudok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2015. március 22., vasárnap 13:14

Mára:
Federer- Djokovic over 23,5 game @ 2.00 5€
Mainz- Wolfsburg 2 @ 2.15 5€
Benzema gól @ 3.10 3€
Ramos gól @ 8.00 2€

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 22., vasárnap 11:22

hehe írta:ramos vagy pepe pirosat tegyétek meg inkább :D
Ramos erős, meccshiánnyal meg pláne, de kétlem, hogy a spori ennyire bele fog nyúlni ebbe a meccsbe.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 22., vasárnap 11:19

ramos vagy pepe pirosat tegyétek meg inkább :D
Kép
Kép
Kép

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2015. március 22., vasárnap 10:54

nmate írta:Izé még egy. Szerintem zseniális :D
Ramos gól @ 7.50
Ezen én is gondolkozom. Unibeten 8-as a szorzó :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 22., vasárnap 10:18

Bulls 19 pontos elonyrol szopott.Csinalt a 3. negyedtol egy 54-19-es futast a Pistons. Madafaka.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 22., vasárnap 10:09

Izé még egy. Szerintem zseniális :D
Ramos gól @ 7.50

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 22., vasárnap 9:56

Zsombor írta:Valaki ébresszen fel és mondja azt, hogy a back to back másnapján 3-szori hosszabbításból jövő Brooklyn Nets nem dobott 64%-kal 63 pontot az első félidőben a liga 3. legjobban védekező csapata ellen.

Közben Butler és Reggie Jackson fényt kaptak az utóbbi 10 meccsen 2-8-cal álló Pistonsban... Parádé.
Az a harmadik védekező cím inkább múlt idő, mert az utóbbi hetekben pont az a bajuk, hogy gyatrán védekeznek.
Az ilyen b2b-k meglátásom szerint inkább abban mutatkoznak, hogy nincsen védelem, a dobások meg mennek úgy, ahogy. Két b2b csapat meccsén nagyon érdemes az overt lőni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 22., vasárnap 9:36

Mára:
Genoa +1.5 @ 1.850
Chelsea @ 1.44 & Juventus @ 1.33 kötés
Wolfsburg @ 2.20 (ez mi? tuti trap, de bele kell menni)
Man Utd @ 3.60 (szerintem több a value benne, mint a Poolban, de erre csak 0,4 unitot dobok fel)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 22., vasárnap 7:52

Bravo Indy :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 22., vasárnap 2:19

Zsombor írta:Valaki ébresszen fel és mondja azt, hogy a back to back másnapján 3-szori hosszabbításból jövő Brooklyn Nets nem dobott 64%-kal 63 pontot az első félidőben a liga 3. legjobban védekező csapata ellen.
Nézek ki itt a fejemből de nem sok minden jut eszembe.. max annyi ha az életem függött volna tőle se tettem volna rá egy forintot se, hogy ezek ennyi pontot dobnak a Pacersnek :roll:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 22., vasárnap 1:58

ateeemadrid írta:legközelebb meg kell nézni lacazette játszik-e, mert nélkülük lófaszt nem tudnak. :/
Így lesz, pedig milyen jól jött volna az a kis nyereség. :sly:
Megraktam kedvenceimet a maradék pénzem felével, 4.33 a szorzó rá az én oldalamon. :luck:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 22., vasárnap 1:03

Valaki ébresszen fel és mondja azt, hogy a back to back másnapján 3-szori hosszabbításból jövő Brooklyn Nets nem dobott 64%-kal 63 pontot az első félidőben a liga 3. legjobban védekező csapata ellen.

Közben Butler és Reggie Jackson fényt kaptak az utóbbi 10 meccsen 2-8-cal álló Pistonsban... Parádé.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 22., vasárnap 0:51

Ebbe a Pacers meccsbe rendesen belenéztem. Nets 3-szori hosszabbításos meccs más napján 16 perc alatt dob 47-et... Ja, igen... :lol:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 21., szombat 23:04

Köszi neked is :agree: Végül Houston lett belőle, megpróbálom, hátha, plusz jött hozzá a Pacers -5.5 a szelvényre, nagyon kis téttel, csak, hogy kerek legyen a bankroll.Letettem a 2 unitos tétről, elég volt mára a nagyobb tétekből. :) Sikeres nap volt szerencsére, nem kell a végére egy esetleges bukó.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 21., szombat 22:57

Warriors: back to back van nekik, Thompson nincs, nem lepődnék meg, ha Curry, Green és Bogut is kiülné a mait. A Utah mérlege a legjobb az all-star szünet óta, szinte minden védekezési mutatóban ők az elsők. Ha Kerr pihenteti a kezdő egy részét, meglepetést is okozhat a Jazz.

Houston: igaz hiányzik Len és Knight a Sunsban, de a Rocketsnál nem lesz Jones és lehet Beverley is pihenni kényszerül. Így meg 500 éves Prigioni Bledsoe-val csap össze, ami nem egy szerencsés match-up az öregnek.

Nálam mindkettő no-bet, de ha pisztolyt szegeznének a fejemhez, mindkét meccsen az underdogra tennék.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 21., szombat 22:30

Azt én is néztem, szerintem esélyes hogy nyersz vele. A kettő közül az egyiket gondoltam megtenni 2 unittal, abban gonolkodtam, hogy a Jazz hiába van jó formában, relatíve kevés pontokat dobálnak, a Warriors meg 100+ pontokat szerez :hmmm: A másik meccsen meg Harden formájában bízok elsősorban :D Még kigondolom. Köszi a választ :agree:
Élőben van egy Federer tippem, 2-0-ra kéne hoznia Raonic ellen, de ha most hozza az adogatását, sanszos elég jól kitudom venni és nem kell tovább izgulni. A Bilbao épp most rúgta a másodikat, szelvényen volt szerencsére utolsó meccsként, szóval kb. teljes összeggel vettem ki, fenének sincs kedve izgulni :mrgreen: A tegnapi Vasas x nagyon sok nyereménytől fosztott meg, hálistennek ma 2 szelvény is bejött, ritka az ilyen.. általában a single tippek építgetik a bankrollom :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 21., szombat 22:22

Őőő szerintem...
...Jazz All Star óta a legjobb formában lévő csapat, GSW meg bár piszok erős, de kb megnyerte nyugatot szóval ott nem tennék semmit.
...Houston akár jó is lehet, benne van szerintem hogy Harden szétdobja őket, de elég sok hiányzó van most ilyen "Day-to-day" időre, fene tudja azoknak mi jár a fejükben. Persze ennyi erőből mindenre lehet kifogást találni :mrgreen:
Ha választani kéne inkább a Rockets, de inkább egyik sem. Még -7-nél húztam az Indit remélem adja majd, bízok a fizikai erőt használó kosárlabdájukban, a 3x overtime után érkező Nets ellen.

Vissza: