Csináltam egy olyat opera mobile alkalmazásnál,hogy kikapcsoltam a képeket.Csak úgy beindult az oldal telón is.

Nyílván túl sok kép volt az oldalon az én bádzsit kategóriás mobilomhoz és lassított adatforgalmamhoz.

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 19., péntek 20:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. április 19., péntek 20:50
lesz majd erről azt hiszem jövő héten egy cikk, mindenki ezt várja.Gascoigne írta:Szép, igényes a honlap, és ismerős az elrendezés. Jó lesz ez... :-)
De miért kellett nagy hirtelen evakuálni a régit...ezt vki megírná nekem pü-ben? Nem követtem az eseményeket.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 19., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: fiore » 2013. április 19., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 19., péntek 17:57
a fórumon ahol ott van hogy 0új üzenet ott igen ott is így volt, viszont ott a fejléc alján ott volt ha még nem olvastad el az üzenetet de már megnyitottad az üzeneteid részt.Csabi írta:Ez szerintem a madridistán is így volt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 19., péntek 17:53
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2013. április 19., péntek 16:47
Köszi hogy jelezted, jó kérdés hogy mitől vanGalacticos írta:két pü-t kaptam egy időben(később kiderült hármat) flori kétszer küldte el és közben írt remy is.
bejövőnél ott volt hogy 2 új üzenet, rámentem látom flori elolvastam válaszoltam és fent utána azt írta hogy 0 új üzenet. erre most néztem az üzeneteket és ott volt hogy remy és mellette színessel a címer azaz hogy még nem olvastam. ez ez ez..? :-)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 19., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 19., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2013. április 19., péntek 12:46
Ott nem is lesz jó___Samy___ írta:a főoldalon működik, de a fórumfelületen még mindig nem jó
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 19., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2013. április 19., péntek 12:43
Elvileg megtaláltam a hibát, most már jól kell jeleznie a főoldalon (max. egy ki és bejelentkezés után).ericco írta:Lehet már említették, de mikor belépek a fórumba, az jelzi is hogy be vagyok jelentkezve, de a főoldalon, még mindig látom a Bejelentkezés, Regisztráció opcióikat.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 19., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 19., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2013. április 19., péntek 1:09
Bár néhány megoldás már elhangzott, meglátjuk mit tehetünk hogy a történet automatikus legyen. :-)tubatibi írta:Engem a madridistán is kicsit idegesített, ha valaki egy képet linkelt be, vagy videót, esetleg cikket máshonnan akkor a linkre kattintva nem új oldalon jelent meg, hanem átvitt a madridistáról(jelen esetben a madridom-ról) az oldalra. Esetleg nem lehetne, ha a linkre klikkelve inkább új oldalon nyitódna meg a link?Vagy ez miért van úgy, hogy ugyanazon az oldalon nyitódik meg a másik link is?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 19., péntek 0:17
telefonnál hagyd rajta az ujjad, laptopnál meg a touchpadon és telón az van hogy Megnyitás új lapon vagy Link megnyitása új lapon. :-)tubatibi írta:Csak ez laptopnál, ahol nincs görgő, nem működik, vagy telefonról akár ! :-)
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 19., péntek 0:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 0:07
+1, ezt támogatnám. Bár, úgyis jó, amit Samy írt :-) thxtubatibi írta:Engem a madridistán is kicsit idegesített, ha valaki egy képet linkelt be, vagy videót, esetleg cikket máshonnan akkor a linkre kattintva nem új oldalon jelent meg, hanem átvitt a madridistáról(jelen esetben a madridom-ról) az oldalra. Esetleg nem lehetne, ha a linkre klikkelve inkább új oldalon nyitódna meg a link?Vagy ez miért van úgy, hogy ugyanazon az oldalon nyitódik meg a másik link is?
:-)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 19., péntek 0:00
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem