Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 6., péntek 15:33

pheco írta:Ertem, hogy jo dolog BL cimeket nyerni, de olyan szinten log ki a csapatbol es latszik, hogy nem boldog. Nem hiszem el, hogy nem lenne neki is jobb egy PL csapatban kuzdeni a bajnoki cimert ugy, hogy o lenne a vezer vagy legalabbis az egyik huzoember. Chelsea, MU akik szerintem vinnek es es passzolna is mindkettobe. Remelem nyar elejen hivatalos lesz es nem huzodik el augusztus vegeig.
el golfozik, test közelből nézheti a világ legjobb csapatát, remek fizetés, jó madridi levegő, te nem egyeznél ki ezzel? :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 6., péntek 15:20

Ertem, hogy jo dolog BL cimeket nyerni, de olyan szinten log ki a csapatbol es latszik, hogy nem boldog. Nem hiszem el, hogy nem lenne neki is jobb egy PL csapatban kuzdeni a bajnoki cimert ugy, hogy o lenne a vezer vagy legalabbis az egyik huzoember. Chelsea, MU akik szerintem vinnek es es passzolna is mindkettobe. Remelem nyar elejen hivatalos lesz es nem huzodik el augusztus vegeig.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 6., péntek 15:05

AS:

5th April - Bale and Real Madrid set for parting of ways in summer.

6th April - Bale has no intention to leave Real Madrid this summer. It will have to be the club that puts him onto the market as he wants to stay.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 5., csütörtök 22:35

az most mindegy, szarjál bele.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 5., csütörtök 22:26

H.E.H.E. írta:nem egészen igy mondta.
az is történelemcsinálás, ha rögtön 1 év után lelép a gecibe, hasonló áron.
na az megint címlap mindenütt az egész világon.
és még jobban rühellni fog minket mindenki, alig várom:
"a friss kétszeres címvédő béellgyőztes félmilliárd euroért igazolt párizsból" :mrgreen:
Hamar eljött az utolsó utáni hsz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 5., csütörtök 22:19

nem egészen igy mondta.
az is történelemcsinálás, ha rögtön 1 év után lelép a gecibe, hasonló áron.
na az megint címlap mindenütt az egész világon.
és még jobban rühellni fog minket mindenki, alig várom:
"a friss kétszeres címvédő béellgyőztes félmilliárd euroért igazolt párizsból" :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. április 5., csütörtök 21:40

Neymar nem azt mondta, hogy ô a parissal csinál történelmet? 11es lewaé lesz boccs az offért :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 5., csütörtök 21:34

H.E.H.E. írta:utolsó alkalom hogy írok ebbe a topikba, remélhetőleg megszűnik hamarosan.
csak annyit akarok mondani, hogy kibaszott királyul fog mutatni a 11-es trikó neymaron szeptembertől :mrgreen:

Ne reménykedj...Kell neki még pár év, hogy átkerüljön a legendák topikba. :mrgreen:
ZIDANE

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 5., csütörtök 21:07

utolsó alkalom hogy írok ebbe a topikba, remélhetőleg megszűnik hamarosan.
csak annyit akarok mondani, hogy kibaszott királyul fog mutatni a 11-es trikó neymaron szeptembertől :mrgreen:

patotomadrid2019jan

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 5., csütörtök 20:38

Sok negatívat lehet írni vele kapcsolatban, a sok sérülés, hogy idegen test, a brit különc viselkedés.

ENgem igazán egy dolog bánt, hogy az a vadló mentalitás, ami jellemezte anno, Madridban teljesen eltűnt, az első szezonja után biztosan. Baromi nagy csalódás ahogy beszürkült, mint az időjárás, ahonnan jött.
Nem illik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 5., csütörtök 13:40

szerintem meg Robben 2.0 lesz. nyílván nem az mint aminek ide lett hozva de közel sem akkora kutyaütő mint aminek el van könyvelve. elmegy valahova vezér lesz és jó lesz. de ha csak azt nézem hogy ő volt a válasz Neymarra hát Neymar se alkotott vmi maradandó legendásat rá mégse mondja senki hogy floppolt a Barcában. peches volt hogy mindig lesérült de azért nem volt csőd. persze nem is volt teljesen idevaló de bukásnak meg falábúnak se mondanám. pl elmegy a Bayernbe vagy egy angol nagyhoz simán felépítheti magát megint.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 5., csütörtök 13:34

Ha már játék :( Meg ez már személyes, de engem mindig zavart, hogy itt is sokan sokkal többet láttak bele, mint ami. Már sokszor írtam, de tényleg vissza kell nézni már az utolsó Spurs-os évét. Az úgy elvitte az embereket, hogy borzasztó. Pedig ott is, mint nálunk az első évében, "csak" számokbam produkált. Amúgy meg minden egyes meccsen fél órákra tűnt el.

Ha áron alul is, de nyáron legyen már vége ennek az egésznek, mert már a 4. nyaram lesz, hogy várom, hogy adják már el... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 5., csütörtök 13:21

RaúlCF írta:egyébként érdekes mert a Realosokon kívül kb mindenki sokra tartja. nemzetközi médiában is nagy az értéke sztem jó áron lehet eladni
senki sem látja játszani, csak mi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 5., csütörtök 13:18

egyébként érdekes mert a Realosokon kívül kb mindenki sokra tartja. nemzetközi médiában is nagy az értéke sztem jó áron lehet eladni

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. április 5., csütörtök 13:17

Mindenkinek jobb lesz, ha nyáron távozik. Addig meg remélhetőleg picit tud még feltornászni az árán.

Bukás szerintem sem volt, Kaka pl inkább
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. április 5., csütörtök 11:43

Én leszarom, hogy az ügynöke meg a szigetlakók istencsászárnak tekintették. Engem az zavart, hogy Perez is. A BL filmben amikor találkoztak Richard Gererrel, akkor érdemes visszanézni, hogy kit-hogyan mutatott be Perez..

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 5., csütörtök 11:27

8. Továbbra sem beszéli a nyelvet és nem tud szocializálódni a társakkal, helyette Instán likeolgatja a golfozókat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 5., csütörtök 10:17

7. rosszul is volt kezelve és nem csak az ára miatt
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2018. április 5., csütörtök 10:00

Sajnálom szegényt, mert van benne valami, csak nem jött ki, máshol talán jobban kiteljesedhet, de a spanyol ligához nem elég fineszes, és még a lába is üvegböl van. Nálam nem bukás. Nyertünk vele kupákat, és okozott felejthetetlen pillanatokat. Bl-döntös gól, amikor Bartrát megfutotta a CdR döntöben. Gondolom mezböl is fogyott böven.

Nem akarom elvakultan védeni, mert szerintem sincs it nagy jövöje, csak azt mondom, hogy kár érte jó ügynök volt. (lett volna :mrgreen: )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 5., csütörtök 9:56

Jo a csapatunk, Bale kilog, felismertek, lehet h keson, de nem lehet azt mondani, hogy nagy karokat okozott volna es hogy ez mar csak tuzoltas.
Ha sikerul eladni 80-120 kozott akkor jo, es ha hajlandoak vagyunk nem hozni senkit a 200 millas kategoriabol bappen kivul es beerjuk pl egy marianoval, a csapatunk meg jobb lehet. Eros egyseg, fiatal jatekosok akik bar megnyertek mar szinte mindent, de bizonyitani kell a helyert. Isco, Kova, Asensio, szepen lassan atveszik az oregek helyet, en mondom, ennyire egyben levo csapatunk talan meg sosem volt.

Vissza: