Hat ez viszont gaz. Ezt en se ertem.El Maestro írta:Az viszont nagy csalódás, hogy Ferlandot kihagyta.
Na akkor kezdodhet a Bappe hadmuvelet Karim!

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. május 18., kedd 20:44
Hat ez viszont gaz. Ezt en se ertem.El Maestro írta:Az viszont nagy csalódás, hogy Ferlandot kihagyta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:43
Az a gyros extra, hidd el nekem.sebydani írta:Fórumtali 2021Realista24 írta: Gárdonyi gyrososnál tali![]()
Foglald a helyet, kérd ki a sört meg az unicumot viszont nekem lángost kérj!
![]()
Benzemának meg valami Törleyt
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 18., kedd 20:40
Fórumtali 2021Realista24 írta: Gárdonyi gyrososnál tali![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. május 18., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 18., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 18., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2021. május 18., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2021. május 18., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:20
Dehogy ott, az csak egy jó kifogás volt a továbbiakra nézve.h3x0r írta:Nekem ez meg mindig fura, hogy mindenki dösampozik, mikozben a francia szovetseg meg az akkori politika dontotte el, hogy Benzema nem lehet valogatott. A miniszterelnok meg az elodje is nyilatkozta, hogy nem kene behivni, a szovetseg elnoke meg hogy soha tobbe nem lehet valogatott. Szoval tenyleg fura, hogy most miert dontottek maskent. (mar ha igaz a hir)lestat írta: Akkor nem sajnalom tole.
Ö döntèse.
De dösamp akkor is egy szanalmas szar alak a szememben.
Azert Karimtol se volt a legokosabb, hogy zsigerbol lerasszistazta az edzot, kb ott szakadt meg igazan a kapcsolat, miutan par huligan megrongalta Dösamp hazat.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 18., kedd 20:16
Rabiot lesz a kezdő Pogba és Kante mellett, vcagy nem? Juveban elég sokat ment, bár csak ránézésre mondom, nem követem igazából.RaúlCF írta:ne legyen igazam de ZZ lesz a válogatott edző és le van zsírozva.Realista24 írta: Nagyon kíváncsi lennék hogy miért hívják be ha így lesz.
amúgy ha bekerül akkor fixen kezdenie kell. Griezmann páros lábbal mehet a padra.
Benzema Mbappé-Coman/Dembele futókkal mögöttük egy Pogba-Kanté-Aouar 3as. ez nagyon eb címvédős lenne.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. május 18., kedd 20:12
Nekem ez meg mindig fura, hogy mindenki dösampozik, mikozben a francia szovetseg meg az akkori politika dontotte el, hogy Benzema nem lehet valogatott. A miniszterelnok meg az elodje is nyilatkozta, hogy nem kene behivni, a szovetseg elnoke meg hogy soha tobbe nem lehet valogatott. Szoval tenyleg fura, hogy most miert dontottek maskent. (mar ha igaz a hir)lestat írta: Akkor nem sajnalom tole.
Ö döntèse.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 18., kedd 20:10
ne legyen igazam de ZZ lesz a válogatott edző és le van zsírozva.Realista24 írta: Nagyon kíváncsi lennék hogy miért hívják be ha így lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:02
Azt is írjak, hogy kezdobe kerül...Marky írta: Csak ki kene jutni az ellenunk jatszott meccsukre...![]()
Remelem nem csak a padot melegiteni valogatjak be, hanem tenyleg jatszani is fog. Pont egy ilyen iranyito venaju jatekos kell nekik, hogy ne olyan statikus legyen a jatekuk. Benzi meg tudja tartani, visszalep, elmozog, kicsiben nagyon jo, amibol Mbappe is profitalni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 18., kedd 20:02
Nagyon kíváncsi lennék hogy miért hívják be ha így lesz.lestat írta:Realista24 írta:
Most rakta oda...
Akkor nem sajnalom tole.
Ö döntèse.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 18., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. május 18., kedd 19:41
Realista24 írta:Most rakta oda...lestat írta: Twitteren Benzema megjelolte a francia valogatottat a Biojaban.
Vagy ez eddig is ott volt neki?![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem