Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:53

ateeemadrid írta:
Nem, 2-3 gólos vezetésből biztos ugyanolyan könnyű visszajönni a meccsbe.

Na, innentől kezdve én leszarom hogy hány helyzetet hagyott ki az a féreg, a kihagyott helyzet a játékhoz hozzátartozik. Az hogy a Valencia támadott a szabály még szabály marad. Vagy az hogy az az idióta kihagyott pár helyzetet akkor már Balet felrúghatják a 16oson belül?
Ezt írtam igen. Nem volt egyértelmű 11-es. Amúgy ha itt tartunk a bírói tévedés is benne van a meccsben. De továbbra se értem mondjuk a 3 gólt ... Volt helyzetünk ?

Teljesen megérdemelt volt a félidei x. Benitez nem tudott mit lépni. Nem tudott változtatni, vagy nem mert , nem is érdekel. Lehet a bírót hibáztatni, de ha a piros után próbál valamit tenni vagy a vezetés után akkor kevésbé hibáztatnám.

De lehet a kezdő összeállítását is firtatni.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 3., vasárnap 22:53

Szerencséje Beníteznek, hogy a héten két ilyen szétesett csapat volt az ellenfél. Ha egy kicsit is egyben lettek volna, két sima vereség lett volna mindkét meccs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2016. január 3., vasárnap 22:53-kor.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. január 3., vasárnap 22:52

Realista24 írta:Gary Neville: "It’s not easy when you play against 10 men..."
Nagy troll az öreg :lol: :lol:
Ezt amúgy sokan mondják, és én is tapasztaltam már a hatalmas "mennyi karrierem" során, ha nem is nehezebb, de nagyon fura, főleg az emberek elosztásában néha kavarodás van ilyenkor.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 3., vasárnap 22:52

Realista24 írta:Gary Neville: "It’s not easy when you play against 10 men..."

Not easy?? és én még azt hittem van neki esze.
Valami edzői divat most hogy minnél nagyobb faszságt mondunk meccs után annál okosabbnak tűnünk?

"Rafa Benítez: "Nagyszerű meccset játszottunk. Kár, hogy döntetlen lett a vége. Jól játszottunk tíz emberrel is".
Kár hogy döntetlen lett???? hát ne mond öreg...jól játszottunk 10 emberrel..helyes legközelebb is annyival állj ki.Nagyszerű meccs?-ja szolj hogy semleges drukker vagy.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 3., vasárnap 22:50

keveset írok már, és le is szarom.
de bazdmeg

általában azt szokták mondani, h az ember saját hibáján tanul.
nos ezt a szarcsimbók bírót beültetném lekötözve egy székbe egy tv elé egy ablak nélküli szobába, ahol x órán keresztül folyamatos ismétlésben csak ezt a 90percet nézi vissza.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 3., vasárnap 22:49

Gary Neville: "It’s not easy when you play against 10 men..."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 3., vasárnap 22:46

Torquemada írta:Sosem benyán múlik, de valahogy mégis minden erősebb meccsen kikapunk vagy x a vége. Akkor ki a francon múlik ? Most már túl sok a betli. Egyedül a Celtát tudtuk a felső harmadból megverni. Már nem érdekelnek a mentségek, csak az eredmények. Egyszerűen nem létezik a védelmünk, mindenki betalál ellenünk. Erről sem ő tehet ?
Egyébként Ronaldót kellene végre ki..szni a csapatból, de ezt sem meri meglépni. Egyébként ha a lassítást jól láttam, még valahol visszakeresem, akkor a végén mintha ő blokkolta volna Bale kapura tartó fejesét a szöglet után, a 93. percben.

Nem csúsztatott bele Bale, elsiklott a feje fölött a labda pont.
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:44

Milyen játékszabályokra gondolsz ?
Tudod ha felrúgnak valakit a 16oson belül az 11-est ér. Na, mi azért nem kaptunk büntetőt, sőt az ellenfél ennek köszönhetően kapott egyet a kontra után.
Nem ezen múlt az biztos.
Nem, 2-3 gólos vezetésből biztos ugyanolyan könnyű visszajönni a meccsbe.

Na, innentől kezdve én leszarom hogy hány helyzetet hagyott ki az a féreg, a kihagyott helyzet a játékhoz hozzátartozik. Az hogy a Valencia támadott a szabály még szabály marad. Vagy az hogy az az idióta kihagyott pár helyzetet akkor már Balet felrúghatják a 16oson belül?

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. január 3., vasárnap 22:41

Sosem benyán múlik, de valahogy mégis minden erősebb meccsen kikapunk vagy x a vége. Akkor ki a francon múlik ? Most már túl sok a betli. Egyedül a Celtát tudtuk a felső harmadból megverni. Már nem érdekelnek a mentségek, csak az eredmények. Egyszerűen nem létezik a védelmünk, mindenki betalál ellenünk. Erről sem ő tehet ?
Egyébként Ronaldót kellene végre ki..szni a csapatból, de ezt sem meri meglépni. Egyébként ha a lassítást jól láttam, még valahol visszakeresem, akkor a végén mintha ő blokkolta volna Bale kapura tartó fejesét a szöglet után, a 93. percben.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:41

ateeemadrid írta: Hát ha nem ismered a játékszabályokat arról én nem tehetek. Casemirot mondjuk tényleg behozhatta volna, de megint csak a vak gyűlölet miatt varják sokan a nyakába a vereséget.
Milyen játékszabályokra gondolsz ?
André Gomes kettő tiszta ziccert hagyott ki. Még Ronaldo is megirigyelhetné azokat a lövésket...

Lehet az emlékezetem nem az igazi, de én helyzetünkre nem nagyon emlékszem az első félidőből.

Ha 11-esre gondolsz ... Meg lehetett adni, de Bale se bízta a véletlenre. Túljátszotta. Ha megadják is el lehet fogadni , meg ezt is hogy nem adták meg ... Nem ezen múlt az biztos.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 3., vasárnap 22:41

ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog
Mondjuk Kova pirosa utan, amikor az egesz Real a seggen vette a levegot, nem merte lehozni CR-t pl, hogy Casemiroval kicsit erosodjetek vedekezesben.. Azert ezen eleg sok mult, ha Neville nem lett volna ilyen kegyes, hogy ezt figyelmen kivul hagyja, siman megverhettek volna titeket.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. január 3., vasárnap 22:38

Szerintem sem Benítez volt ma a hunyó, illetve továbbra sem ő a Real Madrid legfertőzőbb rákja, ő csak egy apró darabja a rothadó egésznek.

Semmi meglepő nincs a mai eredményben, ezektől a vesztesektől ennyi telik amikor felzárkózhatnának. A játékban viszont már annál inkább: Bale, mindkét gól gyönyörű volt, főleg az első, és amúgy is hatalmasat játszott a walesi.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 3., vasárnap 22:37

Jajj ez a friss Ramos nyilatkozat. Annyira lenézik illetve szarba se nézik hogy az hihetetlen. Egyszerűen így nem lehet elérni semmit, pláne ha a keret nagyja túlfizetett, mindent megnyert kéjenc.

És ez a Benitez...nagyszerű meccs. Eszem, faszom megáll. :lol: :|
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:37

MorataMartin írta:
ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.

Ismételten: a foci rákja a modern játékvezetés. :)
Te nem Rafa Benítez vagy? :hmmm:
De.
1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk.
Hát ha nem ismered a játékszabályokat arról én nem tehetek. Casemirot mondjuk tényleg behozhatta volna, de megint csak a vak gyűlölet miatt varják sokan a nyakába a vereséget.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 3., vasárnap 22:36

gg a csapatnak, sikerül tartani a lépést a barcával.
csak így tovább!!!
Kép
Kép
Kép

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. január 3., vasárnap 22:35

ateeemadrid írta:Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.
De amúgy nem lett volna miről beszélni, ha reálisan alakulnak a dolgok 3-0al megyünk a félidőre.

1-0 után visszaálltunk örülhetünk inkább hogy nem 1-3al fordultunk. Utána meg azt se tudta Benitez hol van... Emerhátrányra nem lép ... A vezetésre se lép. Ott volt 2 csere. Isco,James, Casemiro ...

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. január 3., vasárnap 22:34

Te nem Rafa Benítez vagy? :hmmm:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 3., vasárnap 22:32

Legkevésbé sem Benitezen múlt a dolog, igazából abszolút elfogadhatóan játszottunk szerintem az eddigi meccsekhez képest. Igazából az a felesleges piros eléggé megnehízette a dolgunkat, azért kár volt nagyon.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. január 3., vasárnap 22:30

Benítez takarodj te a jó büdös francba...meg Perez is aki kinevezte.
0-1-nél faszért kell visszaállni?? mikor látszik hogy megy a játék....nem értem egyszerűen nem értem.
Ronalod esete nálam 11-es.-ebből jött a piros ami jogos...de sporikám előtte fjjuk már le.
Pepe meg vonuljon vissza. Sokadik siralmas meccse idén és ennek semmi köze a csapat szar taktikjához..igy lekésni emberekről nem lehet.
1-2-nél mikor küzdünk végre 10 emberrel is 30mp ismétlem 30mp!!! annyit nem birunk ki hogy ne kapjunk gólt!
beadásnál 3 embert nézte ahogy betekerik..Pepe meg hát...láthattuk.
10-emebrnél nem tud gyors cserélni....a gólnál kellet volna Casemiro..teljen az idő..lenyugodjanak a srácok stb...Mou meg Ancelotti is meghuzta volna ha van iylen padja.
Neki van Casemiroja egy bullodgunk erre....hadroangáljon Modric fél lábon.
ja és ma Bale legalább jó volt...az az utólsó lövés meg....elkapkodta bassza meg.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. január 3., vasárnap 22:25

A meccs embere a halovány béla. Sok mindent elárul a játékunkról. Jövőre ronaldo nélkül szerintem a hátára veszi a csapatot, benzemanak is jot tett higu távozása. Pepét el kell felejteni, helyezkedni sem tud már, danilo is egy fos. Igy nehez.

Vissza: