Legjobb az,hogy mindkettőnek akad problémája az angol nyelvvelpheco írta:Siras amit a kozossegi oldalakon muvel 50 Cent es MayweatherErdemes megnezni.

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. július 24., kedd 12:31
Legjobb az,hogy mindkettőnek akad problémája az angol nyelvvelpheco írta:Siras amit a kozossegi oldalakon muvel 50 Cent es MayweatherErdemes megnezni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 24., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. július 18., szerda 19:36
Megmondom oszinten, az elet tul rovid ahhoz hogy az ember megnezze melyik driver kapott rossz frissitest.El Sie7e írta:
köszi a válaszokat!
én is driver-re gondoltam
hogy tudnám megnézni h vmelyik rossz-e vagy mindet frissíteni?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 18., szerda 18:01
köszi a válaszokat!kierkegaard írta:semmi probléma sincs az asussal. Árérték arányban általában a legjobb hardver komponenseket biztositják.
Persze ettől függetlenül nem szabad márkákat beskatulyázni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak rossz szériák.
Amúgy nem feltétlen hdd hiba ez. Ram hiba is ugyan úgy lehet vagy akármi más mint pl valamelyik driver bekattant.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. július 18., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. július 18., szerda 17:26
HozzászólásSzerző: Marky » 2018. július 18., szerda 15:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. július 18., szerda 15:26
1,5 éveS? gondolom van garancia, vidd vissza inkább, mint kokányoldEl Sie7e írta:sziasztok
laptop problemam lenne
másfél eves asus
neha netezes kozben vagy word-ben dolgozas kozben egyszerűen befagy a gep, a kep kimerevedik es nem reagal sem billentyure sem egerre
idoszakos a probléma, mosr 2 napja ujra csinalja viszonylag gyakran, de elotte tobb honapig nem merult fel a dolog
eleg idegesito, főleg ha epp szakdogat irok es elveszik a amr szepen kimunkalt rész
neha visszajon csak annyitol hogy arrebb teszem a gepet
lehet vmi illeszkedes problema? vagy a paszta?
alkalomadtán csinal olyat is, hogy befagyas utan amikor sikerul visszahozni az eletbe (nem kikapcsolassal, csal ugy magatol jo lesz ujra) a wifi-t elveszti, es ugy csinal mimtha nem. is lenne wifi a gepben
otletek? vagy csak vigyem el egy szamitastechnikai boltba, ott megtalalhatjak a hibat? ebben az esetben van vkinek otlete hova. vigyem?
köszi előre is
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. július 18., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 16., hétfő 12:53
Azér ez eléggé odaver, biztos idén is jó lesz.Mert kincs az a völgy ahol égi testek, táncot járva szerelembe esnek....
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 16., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 16., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. július 15., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 13., péntek 2:08
Jah, azért kezdett heves csókolózásba mindenkivel aki arra járt.DinhoL írta:csak fájt a háta..füst írta:imádom, az EU egyik legfontosabb személye, és úgy be va b.szva nyilvánosan a NATO rendezvényen, hogy azt se tudja hanyas a kabát.
Az eu bizottság elnöke... azt hittem hogy Schulz volt a legalja, de szerencsére vannak még hasonló kaliberű förmedvények a hordó alján.
Amíg ezek hoznak döntéseket, addig én nem csodálkozom hogy ilyen jól működik az eu. Gondolom Orbán és Tusk is ezen röhögtek a háttérben.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 13., péntek 1:56
csak fájt a háta..füst írta:imádom, az EU egyik legfontosabb személye, és úgy be va b.szva nyilvánosan a NATO rendezvényen, hogy azt se tudja hanyas a kabát.
Az eu bizottság elnöke... azt hittem hogy Schulz volt a legalja, de szerencsére vannak még hasonló kaliberű förmedvények a hordó alján.
Amíg ezek hoznak döntéseket, addig én nem csodálkozom hogy ilyen jól működik az eu. Gondolom Orbán és Tusk is ezen röhögtek a háttérben.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. július 13., péntek 1:41
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. július 12., csütörtök 14:30
Nem jók. Nagyjából 10 kuna 1L diesel.kodo írta:Ha mar ennyien vagytok Horvátországban vb topic alapjan, milyenek az uzemanyag árak kint?
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. július 9., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. július 9., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 28., csütörtök 10:20
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem