Már csak azért is pozitív a meccs, mert Bale még nem volt ennyire jó amióta a csapatban van. Mondjuk most is volt területe bőven, ebben partner volt a Depor, de ettől függetlenül tetszett a játéka és hozzá állása. Tetszett, hogy ennyit visszajárt, az a szerelése a 2. félidőben a saját 16osunknál nagyon nagy volt, csak pislogtam, hogy ilyeneket megcsinál, mert valljuk be, nem ehhez voltunk hozzá szokva. Meg az a passza CRnek a kapufa előtt... El sem hittem, hogy ilyeneket is tud az emberünk, eddig jól titkolta. Remélem marad ez a forma, kelleni fog nagyon. Benzema kicsit eltűnt, ennél többet szokott játékban lenni. De formában van, lövöldözi a gólokat és még mindig magasan a legokosabb játékos az első 3masból. Imádom a szélre kitett labdáit és hogy nem a közvetlen mellette álló játékosnak passzol, hanem teszi ki a szélre. A legnagyobb pozitívum nekem viszont az, hogy megint a bal szél van többet játékban. Carvajal is nagyon jó volt a jobboson, de Marcelora kell építeni. Nagyot játszott, meg is látszott a játékunkon, hogy többet mehet fel. Kroos még messze van a maxtól (meg mondjuk elég sokan) de látszik a javulás, ott volt mindenhol. Iscon is látszik a potenciál, vissza kell szokjon és nem lesz vele gond. Jobbnak érzem a k.pályára 3. embernek, mint Jamest. Többet védekezik, James túl sokat volt fent, sokkal többet kellett dolgozzon vele Modricnak meg Kroosnak. Modricra meg nincsenek szavak! A legnagyobb császár az emberünk. Azok az izomból felpasszolt labdái, külsőzései, testcselei, az az átlépős csel... egy szóval...

Pedig még sem pörög fullon.
CR-t sajnálom amúgy. Nem volt szimpatikus a sok hiszti roham, de végre akart. Mezőnyben már régen volt ennyire aktív, rengeteg helyzete volt, csak semmi nem ment be. Szerintem felesleges elővenni.
El Maestro írta:Azért azt ne vegyük gólpassznak, hogy Cé átesik a labdán, a lendületből érkező Benzema pedig bebassza a labdát a kapuba.

A Balenek adott gólpasszára gondolt szerintem. Az meg szép volt, okosan csinálta, hogy vissza tette 2. hullámba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero