Végre van a csapatnak egy edzője, akinek van elég bátorsága kitenni a csapatból.
Kezdő, ha valakit érdekelne: De Gea - Valencia, Bailly, Smalling(C), Blind - Herrera, Pogba - Lingard, Mata, Rashford - Ibrahimovic
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. október 2., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 1., szombat 19:43
Egyébként én örülök nekik, végre egy értelmes PL csapat akikkel lehet szimpatizálni, jaja KP-soknak eléggé megy és akkor még ott van egy Stu & Origi combo is talomban.Kerlon írta:Klopp kiaknázza őket, szerintem ennyi. Illetve Lallana, azért termelt a Sotonban is.
Egyébként nagyon hajaz ez a Pool a Rodgers féle második helyes Poolra, azt leszámítva, hogy most nincs egy Suárez féle állat és inkább az egész csapat kiveszi a részét a gól szerzésből. Lallana, Coutinho, Firmino, Milner 3-3-3-4 gólnál tartanak. Meg ugye Mané is termelget.
szerk.: pontosítva Mané is 3nál jár. 18 bajnoki találatból 16-at azért nem rossz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. október 1., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 1., szombat 19:29
Ettől függetlenül ez a 2 csoda egész karrierjük során nem produkált ilyen eredményt mint eddig a szezonban.BBeno írta:tiziből azért nem olyan nehéz![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 19:22
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. október 1., szombat 19:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. október 1., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. szeptember 28., szerda 3:03
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. szeptember 27., kedd 10:43
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 26., hétfő 21:57
Nem, nincs, mert én nem erről beszéltem amiről te. Hanem arról, hogy amikor játszik Stu/Origi és Mané, akkor egyénileg változatosabb a támadónégyes, mint amikor nem. Ha ott van egy kilences, akkor van aki ösztönből támadja a kaput, mindig a gólt keresi, úgy helyezkedik ösztönből, ahogy egyik másik támadó sem, stb. Ha ott van Mané, akkor van egy olyan szélső, aki megfut mindenkit, nagyon jó 1v1-ben, és olyan sebességet ad a támadógépezetnek, ami nélküle nincs meg. És ezek jól jönnek, amikor a kezdőben van 2 brazil, akik stílusra nagyon hasonlítanak egymásra és nagyon hasonló dolgokat nyújtanak támadásban a csapatnak. Rajtuk kívül meg még Lallana és Wijnaldum az, akinek érkeznie kéne, és belépni a támadásokba. Akik egynek jók, de egyszerre ketten én még nem láttam őket jól játszani - most a legutóbbit nem láttam, lehet most először mindketten remekeltek -, és alapból elég sótlan a játékuk. Vannak remek meccseik, amikor akár el is döntik a találkozót - bár eddig csak Lallanától lehetett ilyet látni a Poolban -, meg van elég sok olyan is, amikor rengeteg hibával játszanak, és nem adnak igazából semmi pluszt a támadásoknak - sőt, helyzet is keletkezik a hibájukból.sucre írta: ... Es ez palesznek is szol. Nincs valtozatossag? A hull defendere nyilatkozta eppen tegnap, hogy sokkal nehezebb a pool ellen jatszani. Mindig vannak bemozgok, valaki mindig szabad a rettentoen fluid tamado 4ss miatt, es jol uraljuk a half space-t. ...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. szeptember 26., hétfő 21:30
En most is csak legyintek rajuk. A szezon vegere megint eljutnak a tuz kozelebe, de ott ahogy mindig megint elhasalnak. ( a szo legszorosabb ertelmebenericco írta:Klopp előtt az emberek sajnos már csak legyintettek a Poolra, még amikor versenybel voltak a PL-ért a végéig, még akkor is sokan. Klopp miatt pedig már felkapják a fejüket. Ha más okból nem, akkor kíváncsiságból.
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. szeptember 26., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 26., hétfő 19:13
Honnét veszed, hogy te nem vagy elvakult Origi és Can felé? Mert szerintem az elvakult Poolosnak nagyon mindegy, hogy Lallana vagy Can miatt suhan a szekér.ziro4vr írta:Klopp érkezése óta? Mindenképp.sucre írta:Egyebkent ziro te ezt komolyan gondoltad, hogy a Pool lett az aktualis divat?![]()
![]()
![]()
De gondolom nem, csak eppen ha valakivel nem egyezik a velemenyed, akkor maris az adott csapattal szimpatizal, pedig lehet, csak realisabban latja a helyzetet![]()
Az meg hogy ki mit lát reálisan...elvakult pool fanként nem biztos hogy te tudod megállapítani.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. szeptember 26., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 26., hétfő 17:28
Klopp érkezése óta? Mindenképp.sucre írta:Egyebkent ziro te ezt komolyan gondoltad, hogy a Pool lett az aktualis divat?![]()
![]()
![]()
De gondolom nem, csak eppen ha valakivel nem egyezik a velemenyed, akkor maris az adott csapattal szimpatizal, pedig lehet, csak realisabban latja a helyzetet![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 26., hétfő 17:06
Én meg gondolom, nem akarsz személyeskedni.sucre írta:Egyebkent ziro te ezt komolyan gondoltad, hogy a Pool lett az aktualis divat?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. szeptember 26., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 26., hétfő 14:42
Csak folyamatosan tolod az arcunkba a kis kedvenceidet, amikor a pályán meg érvényesülnek Klopp döntései. Amúgy Origit megértem, Can-t már annyira nem. Nekem hajaz az ember Khedirára.ziro4vr írta:Cssssss, most a pool az aktuális divat, akinek ellenvetése van, az fikaáradatot tol rájuk.Realista24 írta:Itt is olvasom, meg máshol is, hogy igazi mérföldkőként tekintenek a Leicester legyőzésére a top5 csapatok. Most ez komoly?
Itt is a Poolos kolléga..."simán vertük őket". hát pasztmek. Fordítva lenne a szégyen.![]()
Mint mikor a MU volt a futball csúcsa.![]()
Azért annyit megjegyzek, mert a többit tényleg leírta palesz, hogy a Chelsea-Poolon nem uralt senki semmit, gyakorlatilag egy végtelenített adok-kapok és rohangálás ment, amiből a Pool jött ki jobban.
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. szeptember 26., hétfő 12:32
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem