Wzolee7:
Nem tudom mit tolsz, de sürgősen állj le vele

Marcelo és Isco voltak ma annyira hasznosak és jók, mint Modric. Biztos rossz meccset néztem, de amit ketten leműveltek ott, nem az ő hibájuk, hogy az akció végén semmi sem ment be, meg hogy az ellenfél elég keményen tömörült be a kapuja elé. Carvajal alig játszott, de amíg fent volt nem volt vele semmi gond, egy nagy helyzete volt amit kihagyott. Katasztrófa...
Drága barátom, ha már így megtaláltál, hasonló szépeket kívánok én is neked, és igen tényleg más meccset néztél, úgy látom. Számold majd meg, Marci hányszor rúgta a labdát legalább 10 méterrel az ember elé meg mennyi hülyeséget csinált (nem bántani akarom, mert az egyik kedvencem, de ez most gyenge volt), Isco játékáról meg továbbra is vitatkoznék, hogy mennyire hasznos úgy általában. A nagy flikkflakkozás, sarkazgatás nem igazán érdekel, csak a mutatók: hány labdát szerez/veszít, haány gólt lő, hány gólpasszt ad, jó passzok százaláka, futott km, stb. Egyedül az utolsóban tud valamit felmutatni. Amúgy meg szóljanak már neki, mert már úgy néz ki, mint az Iszlám Állam, aztán egy meccs közepén majd egyszer elviszi a TEK.
Még a meccsről: kevés csapat van, amely ilyen statisztikájú meccseken is, ahol felborul a pálya, rendre pontokat tud bukni. A miénk most ilyen, fejben nincsenk rendben az embereink. A kondival, úgy láttam, nem volt gond, a Betis már a fülén is vette a levegőt a második félidőben. Három játékosuk is belenyomorodott a meccsbe, annyira akartak. Kár, hogy más ellen ezt nem látni rajtuk. De ezt már megszoktuk. Getaféktól majd simán kikapnak.
Benzemát meg ne igazán kritizáljuk most, kiharcolt egy tizenegyest, megadott gólt lőtt, gólpassz értékű labdát adott CRnek, csak hát utóbbi nem az első gólok mestere újabban, mint benz, hanem a negyediké meg az ötödiké, persze, hogy kihagyta, amikor a legjobban kellett volna.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)