Cikk:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ak-2347617
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2014. július 4., péntek 23:08
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 4., péntek 23:04
élő legendák, egy bő hét múlva már világbajnokok isziro4vr írta:ha ezért az avatárért nem jár a bann hazamegyekBBarni írta:A brazilok most játszanak a legjobban szerintem bár még így is van egy-két arc akiről nemhogy azt nem hiszem el, hogy brazil válogatott, de még azt sem, hogy focista!![]()
A kolumbiaiak meg szedjék össze magukat jót tenne a meccsnek egy egyenlítő gól...![]()
24 vb gól baszki
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 4., péntek 23:02
ha ezért az avatárért nem jár a bann hazamegyekBBarni írta:A brazilok most játszanak a legjobban szerintem bár még így is van egy-két arc akiről nemhogy azt nem hiszem el, hogy brazil válogatott, de még azt sem, hogy focista!![]()
A kolumbiaiak meg szedjék össze magukat jót tenne a meccsnek egy egyenlítő gól...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 4., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 4., péntek 22:59
miért nem hozzák a formát? egyszerű a válasz. nem japánnal, elefántcsontparttal, görögországgal vagy a suárez mentes urukkal játszanak. nem igazán kellett még nyomás alatt játszanak hátul, most kell. lehetne már 3 közte.Ha hoznák a formát akkor ők vezetnének.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 22:58
többet nem jövökHa hoznák a formát akkor ők vezetnének.
még egy pontot is rátett az i-re
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 4., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 4., péntek 22:57
Galacticos írta:te a vezető gól után.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 4., péntek 22:57
hát én maicon mellett voltam, de ő se jobb, max kevésbé ellenszenves. egy jobb sárgarépáért bármelyik nyugdíjas lefutnáprimrose írta:jó a meccs gyerekek.eddig sima brazil fölény, de azért hajrá kolumbia, remélem betalálnak és izgalmas perceknek nézünk elébe. Ez a Hulk meg..
Maicont jó a sárga hajú alves helyett a pályán látni. Marcelo is jó.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. július 4., péntek 22:56
Tudom. az a két ember az eléggé buta volt. De a csapatjátékra gondoltam az utóbbi kommentemben. És nyilván nem az egész csapat van megkenve. Egyszerűen most kell szarul játszani. Ha hoznák a formát akkor ők vezetnének.Galacticos írta:te a vezető gól után.realfan91 írta:örülök ha íy érzed. de ezt ki a fasz mondta? g![]()
na jó ez mi? bunda az egész. Sanchez rá se mozdult a labdára. Nézte.... ?????
meg lett kenve a gyerek.
a kapus meg a másik fele
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 22:54
te a vezető gól után.realfan91 írta:örülök ha íy érzed. de ezt ki a fasz mondta? g
na jó ez mi? bunda az egész. Sanchez rá se mozdult a labdára. Nézte.... ?????
meg lett kenve a gyerek.
a kapus meg a másik fele
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 4., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. július 4., péntek 22:53
örülök ha íy érzed. de ezt ki a fasz mondta? :cens:ghehe írta:egyértelmű hogy eladták a meccset.Nagyon érdekes, hogy pont most játszanak ilyen szarul a kolumbiaiak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 22:51
egyértelmű hogy eladták a meccset.Nagyon érdekes, hogy pont most játszanak ilyen szarul a kolumbiaiak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 4., péntek 22:50
fernandinho vagy a vodkásüveg?hehe írta: az is csak addig amíg van benne szesz
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. július 4., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 22:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 22:47
az is csak addig amíg van benne szeszziro4vr írta:bezzeg a vodkásüveghehe írta:egy williannel és egy patoval már 4:0-ra mennénk bazmeg![]()
![]()
ezek nem ellenfél![]()
fernandinho jó
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 4., péntek 22:47
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem