Nagyon okos vagy.pep89 írta:Parancsolsz?

Szerencsejátékok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Parancsolsz?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De okos vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nagyon nem vagytok képben srácok....
15-20 ezer forint miatt is úgy megb*sz a NAV mint annak a rendje. NAVos ismerőssel beszéltem erről, mesélt sztorikat...
Lehet itt neterrelezni, meg skrillezni, azokat is ugyanúgy le lehet nyomozni.
Külföldi számla (szlovák, osztrák) vagy Tippmixpro.
Vagy ha már nagyfiúk vagytok és dolgoztok, ne a munkáltató csinálja az adóbevallást, hanem Önadózóként kell feltüntetni.
Bekaphatja Vitya, egyedül nálunk van ez így, hogy nyomathassák a Tippmixprot ami minden téren elmarad a nagy, külföldi fogadóirodákhoz képest, de őszintén, hiányzik az valakinek hogy seggbekukizzanak vele 40 ezer miatt? Egyébként nem ilyenkor küldik a bírságot, nem hülyék, várnak 5 évet, addigra megnősülsz, nyögöd a lakáshiteled, eteted a két gyereket, és akkor küldik az addigra halmozott 4 kilót mondjuk.
Tehát ez a hozzáállás, hogy 20 évesen úgyse vesznek elő mert időnként kifizettetek 30 ezret, csak vágyálom.
15-20 ezer forint miatt is úgy megb*sz a NAV mint annak a rendje. NAVos ismerőssel beszéltem erről, mesélt sztorikat...
Lehet itt neterrelezni, meg skrillezni, azokat is ugyanúgy le lehet nyomozni.
Külföldi számla (szlovák, osztrák) vagy Tippmixpro.
Vagy ha már nagyfiúk vagytok és dolgoztok, ne a munkáltató csinálja az adóbevallást, hanem Önadózóként kell feltüntetni.
Bekaphatja Vitya, egyedül nálunk van ez így, hogy nyomathassák a Tippmixprot ami minden téren elmarad a nagy, külföldi fogadóirodákhoz képest, de őszintén, hiányzik az valakinek hogy seggbekukizzanak vele 40 ezer miatt? Egyébként nem ilyenkor küldik a bírságot, nem hülyék, várnak 5 évet, addigra megnősülsz, nyögöd a lakáshiteled, eteted a két gyereket, és akkor küldik az addigra halmozott 4 kilót mondjuk.
Tehát ez a hozzáállás, hogy 20 évesen úgyse vesznek elő mert időnként kifizettetek 30 ezret, csak vágyálom.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Én anno elég sokszor vettem ki nagyobb összeget, mégsem fizettem semmit. Plusz hogyan határozzák meg, hogy mennyi a nyereség? Feltöltesz 300 ezret, kiveszel 150-et, akkor abból kell adót fizetned? Hiszen semmi haszon, csak veszteség..
Valaki aki otthon van ebben, írjon már 1-2 infót.
Én anno úgy csináltam, hogy moneybookersre utaltam fel a lóvét, és vissza is. Azt le lehet nyomozni?
Valaki aki otthon van ebben, írjon már 1-2 infót.

Én anno úgy csináltam, hogy moneybookersre utaltam fel a lóvét, és vissza is. Azt le lehet nyomozni?
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Off.:De most amúgy figyelhetik a bankszámlámat vagy hogy van ez?
Csak mert elég gáz, ha a bankom kiadja valakinek ezeket az infókat?
Én nemrég vettem ki ennek a nagy összegnek a kétszeresét.
Egyébként nincs feltüntetve, hogy a betről utalnak, valami más van beírva feladónak, ez nem hinném, hogy véletlen, ők sem ma kezdték.
Ha a NAV-ra gondolsz, ők nem figyelhetik a bankszámládat csak, ha konkrét vizsgálat van folyamatban nálad, akkor küldenek/küldhetnek a banknak megkeresést, aki köteles a bankszámla kivonatokat a konkrét időszakra megküldeni. Azt, most nem részletezem mikor indulhat ilyen ellenőrzés, de csupán a bankszámla használat miatt nem. Az törvény szerint egyébként a külföldi oldalon elért nyeremény kiutalása egyébként egyéb jövedelem és adóköteles, a tippmixproról származó nem...

Na de lehet nem is erre gondoltál, úgyhogy ennyi..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
De most amúgy figyelhetik a bankszámlámat vagy hogy van ez?
Egyébként nincs feltüntetve, hogy a betről utalnak, valami más van beírva feladónak, ez nem hinném, hogy véletlen, ők sem ma kezdték.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
15-20-nál arra gondoltam ha folyamatosan utalgatsz ki annyit. Nagyot én is 100-ra tettem.
Akkor sem. A nagy összeg 100 felett kezdődik, nem ilyen 10-20-ért fognak rádszállni, de ha netellert használsz például, akkor a kutya sem fogja kideríteni, honnan van. De bankkártyás utalásnál sem igazán.nmate írta:De lehet vannak linkek. Ha nagy összeget utalsz ki vagy folyamatosan (kb havonta ilyen 15-20 körül), akkor kell csak aggódni - (legalábbis remélem csak ez esetben). Ilyenkor érdemes Skrill kártyát kiváltani.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
De lehet vannak linkek. Ha nagy összeget utalsz ki vagy folyamatosan (kb havonta ilyen 15-20 körül), akkor kell csak aggódni - (legalábbis remélem csak ez esetben). Ilyenkor érdemes Skrill kártyát kiváltani.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Mégis lehet akkor játszani beten?
Mi van a kiutalt pénzzel?

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Emellett volt egy BM, Napoli, Wolfsburg, Juve 4/3 kombó, epic fail.lordgabi írta:Így lesz, pedig milyen jól jött volna az a kis nyereség.ateeemadrid írta:legközelebb meg kell nézni lacazette játszik-e, mert nélkülük lófaszt nem tudnak.![]()
Megraktam kedvenceimet a maradék pénzem felével, 4.33 a szorzó rá az én oldalamon.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Sírok ide, de már kurvára nem fog jönni. Ez a farok 21 meccsen 5.1-es átlaggal rendelkezik, a mai meccsen 75. percig 15 szabálytalanság, és egy sárga mindössze. Kibaszottul hihetetlen, nem hiszem el.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Jaaa, nem tudtam.
Akkor én is beírom:nem igaz, hogy a Lazio meccsen csak egy sárga volt eddig.
Samp meccsre ment az over 6.0 (félidőben 5), Torino meccsen már jött az over 5.5, Lazion kéne over 5.0, ment a három egyesekbe, meg kötésbe is elég széppel.

Samp meccsre ment az over 6.0 (félidőben 5), Torino meccsen már jött az over 5.5, Lazion kéne over 5.0, ment a három egyesekbe, meg kötésbe is elég széppel.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
PEEtör írta:Annyira imádom, amikor jóval (vagy akár picivel) a vége előtt szidtok egy meccset, pláne amikor utána még jön is.
Ezért csináljuk. vudu

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Annyira imádom, amikor jóval (vagy akár picivel) a vége előtt szidtok egy meccset, pláne amikor utána még jön is.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hihetetlen ez a Sociedad, hogy egész meccsen emberelőnyben egy gólt képesek lőni.....

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- nmate
Ja, hát Wolfsburgot cumiztam, amúgy zsíros 3-1, 1 gólos Juve győzelmet meg a Unitedet nagyon éreztem.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Géci írta:Akkor ma tudjátok mi a dolgotok este a meccs közben![]()
Már mindegy, megdobtam a 2000-el a madridot

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor ma tudjátok mi a dolgotok este a meccs közben