Teljesen érthető és személy függő. Kinek mire van "igénye". Akár egy kocsi esetében is lehet valaki 5évnél idősebb autót nem tartana valaki meg 20éves koráig hajtja.TheBull6 írta: Nem akarom én nézegetni persze senki pénztárcáját, de én biztos nem adnék ki ennyi pénzeket telefonra.
Tökéletesen elvagyok a (tavaly) 65 ezres Xiaomi-val. Aztán van mellette egy a cégtől kapott 12pro, de amire én használom a telefont, egyáltalán nem érzem, hogy bármivel is többet adna. De persze aki a telefonon éli az életét, annak biztos megéri.
Képeket meg olyanokat csinál a Xiaomim hogy összesz*rom magam. Szóval ott főleg nem érzem azt hogy alázna az 5ször annyiba kerülő telefon.
De persze azért irigy vagyok rátok.![]()
Nekem 2005 óta nem volt felsőkategóriás telefonom csak ilyen Galaxy S4 mini, A3 és társai.
Már 2 éve, hogy vettem egy S10-et és megváltozott bennem valami és valszeg 4-5 évente(függ attól, hogy mennyire avul el) fogok felsőkategóriás telefont vásárolni. Ezzel a telefonnal sok mindent kiváltottam és már kb a számítógépet tartom feleslegesnek a szobámban

A nagy képernyőből és laggmentes rendszeréből adódóan itt intézek elektronikus ügyeket, fényképezek, ételt rendelek, néha játszok stb...tehát az átlagnál egy fokkal aktívabb felhazsnálónak tartom magam. Ezzel a készülékkel valószínűleg több évig tudom ezeket a tevékenységeket zökkenőmentesen csinálni, míg egy kisebb teljesítményűvel 2 év után(a sok app frissítés és avulás miatt) már idegeimre tud menni.
Nyilván egyszerű magyarként luxus 200-250ezret kifizetni és én is 12hónap 0% thm-mel vásároltam.
Félreértés ne essék, nem ítélek meg senkit ez alapján...pl én egy 18 éves autót hajtok és még fogok is, míg másnak 50ezres Xiaomija van és 12éves autója.