Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 29., csütörtök 21:18

Realista24 írta:Jól tetted, hogy törölted miro, mert én töröltem volna.
Azt hitted mi?! :mrgreen:

Hogy ne legyen off,nincs utólagos eltiltás Spanyolba igaz,?(Arda)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 21:16

Jól tetted, hogy törölted miro, mert én töröltem volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Messiás
Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.

HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 29., csütörtök 21:14

Én írtam már Neked délelőtt, csak cipőcsere volt :mrgreen:

Nézzük meg újra
https://www.youtube.com/watch?v=NKYKCRL679A
:lol: :lol:
nem bírom
Ez miért lenne piros?? Szorította a csuka és gyorsba kért egy másikat a melegítő csapattársaltól.......... :lol:
Egyébként hasonlót láttam már igaz az egy Kunágota-Kaszaper megyehármas meccs volt!! :D :D :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 29., csütörtök 21:14

Messiás írta:
R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!? :hmmm:

Akkor minek olvasol? Mert érdekes? Vagy mert sok igazság és józanság van benne? Maradj már....csak nyomulsz utánam már egy ideje,és jössz pár szaros bemásolt kommenttel hogy az hülyeség. Hát szerinted lehet az,szerintem meg nem.
Neymarral kapcsolatosan is korrekt és józan dolgokat próbáltam összeszedni,bale nem igazán vált be eddig...,ez most neked ****** kapóra jött mert éveken át koslattál és semmi nem esett le,most itt a nagy sansz,ejjjjjj.....szóval,bale meg akár be is válhatott volna,a képességeihez mérten gagyiba tolja,de ez előfordulhatott volna mással is.

Nincs kedvem veled társalogni,mert provokálsz már egy ideje,és nem szállsz le rólam,olyan vagy mint egy kullancs,csak nyüzsögsz megállás nélkül.

Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.

Igazad van.

Na és most kérlek,ne turkálj a bugyimban tovább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 29., csütörtök 21:13

Messiás írta: Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban!
hehe? :D
mintagyerek. minden szülő álma. :D

nooffense hehe. de ezt nem hagyhattam ki. tudod h birlak :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 29., csütörtök 21:03

Én azért 1-2 meccsre elmeszelném veszélyes játék miatt. Azért, ha azzal a csukával eltalál valakit, az nyomot hagyott volna...

Messiás
Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.

HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 29., csütörtök 21:02

R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!? :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 20:51

Toti írta:
Realista24 írta:Elvileg nem fogják Ardát eltiltani utólag sem.
akkor en most felallok es kimegyek.
Én írtam már Neked délelőtt, csak cipőcsere volt :mrgreen:

Nézzük meg újra
https://www.youtube.com/watch?v=NKYKCRL679A
:lol: :lol:
nem bírom
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 29., csütörtök 20:51

nem értem a hisztit, csak új cipőt kért, és a régit kidobta a pálya szélére....dsadsagsdfsd

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 29., csütörtök 20:50

Realista24 írta:Elvileg nem fogják Ardát eltiltani utólag sem.
akkor en most felallok es kimegyek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 20:47

Elvileg nem fogják Ardát eltiltani utólag sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 29., csütörtök 19:46

dannen írta:
Realista24 írta:Az öreg már eltemette, ha RMCF-re gondolsz, mivel korábban többször is leírta, hogy idén nem nyerünk semmit. Ha Carlora, akkor egyetértünk.
mondjuk ezt én sem értettem, mivel ennek az ellenkezőjét is ő hangoztatta állandóan, hogy milyen sok a buta ember, hogy előre temetik a csapatot, aztán ő is ugyanazt csinálja most. vagy most akkor ő is buta? :mrgreen:

Ezt is elmondtam már,azokat "ütöttem" akik szeptemberben két vereség után jöttek ezzel a dumával......most január vége van,a forma 2 hónapja langyos,és számomra nem látszik semmi kiút. Nekem úgy tűnik,kiesett ez most carlo kezéből,de majd rámcáfol és boldog leszek.
Messiás írta:
ez megint itt van...... :D Te mit akarsz tőlem? Miért csak most suhantál elő? eddig hol voltál? Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?

na, nem sokára válaszolok a szánalmas irományodra,most van jobb dolgom is. Főleg azokra hogy szerinted azért mert bale nem vált be,akkor Te szeretnéd ha én a hülyeségeimért térdelnék....még is miért? Szerinted hülyeség,szerintem meg nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 29., csütörtök 19:01

dzsi91 írta:Ha van olyan madridista akinek jelenleg savanyú a szőlő, az szégyelje el magát és töltsön le egy meccset pár évvel korábbról...

Szval a világ legjobb csapata vagyunk,támadórészlegünk fossa a gólokat, de pánikhangulat van mert Neymar fejlődik...

A BBC überfasza,ha jó formában vannak, ennél több gólt nem nagyon lehet összehozni, de Neymar technikás és jobb mint Bale... legyen jobb mint Bale, kit izgat ha csapatként jobban működünk? Kroos meg jobb mint Rakitic,Modric jobb mint Iniesta vagy Busi,Ramos mint Pique és sorolhantám...

Vagy most minden Neymar gólnál,vagy jobb teljesítményénél rituális öngyilkosságot fog elkövetni a fél fórum? A Barca meg lemaradt Varane-ről, van egy Bartra helyette, mégsincs ez a műsor...Pedig Varane simán lehet olyan volumenű védő mint Neymar támadó...
Nem mondta senki hogy a barca jobb mint a real...amúgy a mondandód középső részejelen pillantban pont hogy nem igaz.De itt a két játékos összehasonlításáról volt szó,nem a két csapatról.
De rohadjak meg ha még egyszer leállok vitázni ebben a témában,mikor kiragadnak szavakat a mondandómból,"savanyú a szőlő" ugye,mert hogy ezzel nem is arra céloztam,amire te...
Mindegy,befejeztem,Bale jobb.Pont.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 29., csütörtök 18:22

Ha van olyan madridista akinek jelenleg savanyú a szőlő, az szégyelje el magát és töltsön le egy meccset pár évvel korábbról...

Szval a világ legjobb csapata vagyunk,támadórészlegünk fossa a gólokat, de pánikhangulat van mert Neymar fejlődik...

A BBC überfasza,ha jó formában vannak, ennél több gólt nem nagyon lehet összehozni, de Neymar technikás és jobb mint Bale... legyen jobb mint Bale, kit izgat ha csapatként jobban működünk? Kroos meg jobb mint Rakitic,Modric jobb mint Iniesta vagy Busi,Ramos mint Pique és sorolhantám...

Vagy most minden Neymar gólnál,vagy jobb teljesítményénél rituális öngyilkosságot fog elkövetni a fél fórum? A Barca meg lemaradt Varane-ről, van egy Bartra helyette, mégsincs ez a műsor...Pedig Varane simán lehet olyan volumenű védő mint Neymar támadó...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 29., csütörtök 18:11

morientes írta:
Géci írta:Én még nem ásnám el Bélust. Most tolt egy szar őszt, Neymar meg jó formát produkál. Erre most mindenki megbolondul a fórumon... :lol: :lol:
Oke hogy most ősszel szar,de fociban tavaly sem volt jobb,csak belőtte a helyzeteit,meg dolgosabb volt.De játékban...annyit tett hozzá mint most.Ellenben a brazil hétről-hétre fejlődik,meccsről meccsre jobb.
Én értem hogy savanyú a szőlő,mert néhányan azt várták előre gúnyos kacajjal,hogy a bohócligából átment sérókirály majd jól beég,mi meg Ronaldot nyugdíjjazhatjuk mert jön minden lovak vadlova,de ez van gyerekek.A csóka nem szarral gurigázik,a támadó játék minden szegmensében jobb.
Azért eléggé lejön rólad, hogy mennyire rosszul eshetett ez neked
Amúgy hogy is írtad a múltkor? Egy komoly kaliber másfeles gólátlagot hozzon?
Illene akkor ezt Neymarnál is betartani
Vagy ez rá nem vonatkozik?

Neymarhoz
Nagyon jó volt tegnap. Viszont azért az szépen elvan felejtve, hogy a mostani meccset és bajnokit leszámítva ugyanakkora nulla volt az Atletico ellen, mint Bale
Érdekes, hogy pont akkor játszott jól amikor gyenge volt az Atletico védelem, nem védekeztek végig, volt terület
Kulcs szerintem is Messi, ha nem kezdett volna el az utóbbi hetekben focizni szenvedtek volna az Atletico ellen

Nincs nekem Neymarral semmi bajom, nagyon jónak tartom, de azért nála a legtöbb helyen tényleg elég más a megítélés

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 29., csütörtök 17:53

Géci írta:Én még nem ásnám el Bélust. Most tolt egy szar őszt, Neymar meg jó formát produkál. Erre most mindenki megbolondul a fórumon... :lol: :lol:
Oke hogy most ősszel szar,de fociban tavaly sem volt jobb,csak belőtte a helyzeteit,meg dolgosabb volt.De játékban...annyit tett hozzá mint most.Ellenben a brazil hétről-hétre fejlődik,meccsről meccsre jobb.
Én értem hogy savanyú a szőlő,mert néhányan azt várták előre gúnyos kacajjal,hogy a bohócligából átment sérókirály majd jól beég,mi meg Ronaldot nyugdíjjazhatjuk mert jön minden lovak vadlova,de ez van gyerekek.A csóka nem szarral gurigázik,a támadó játék minden szegmensében jobb.
Tán Ronaldo jobban termel mint Messi,(bár jelen pillanatban ez pont sántít,),Benzema komplexabb csatár mint Suarez,nem beszélve hogy idegileg is jobban rendben van,de Bale vs Neymar...khm.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 29., csütörtök 17:49

dannen írta:
Realista24 írta:Az öreg már eltemette, ha RMCF-re gondolsz, mivel korábban többször is leírta, hogy idén nem nyerünk semmit. Ha Carlora, akkor egyetértünk.
mondjuk ezt én sem értettem, mivel ennek az ellenkezőjét is ő hangoztatta állandóan, hogy milyen sok a buta ember, hogy előre temetik a csapatot, aztán ő is ugyanazt csinálja most. vagy most akkor ő is buta? :mrgreen:

Az "öreg" ha jól vettem ki szavaiból idén már nemszámol Modric-al, ami nem meglepő ismerve a Sanitast. Szerintem ezért ilyen borulátó,ha nem hinnék benne,hogy tavaszra lesz egy 100as modricunk énis borulátó lennék,de így halál optimista vagyok.

Én Bale-ben továbbra is bízok, képtelenség egy teljes éven át ilyen szarul játszani,de még ilyen szar formában is sok gólpontot( :mrgreen: ) összehozott. Neymar meg most jó formában van, de ez nagyon összefügg Messi formájával. Én Bale párti maradok,sőt nem is Bale, hanem BBC, azok együtt ha topformában vannak, szétkapnak mindenkit,semmi pénzért nem cserélném el a barca hármasára.

És megint leírom,abba a kiszabott döntőbe el is kellett jutni, és Bale nem egy fontos gólt,gólpasszt hozott össze útközben Lisabon felé.A döntőbeli teljesítményért meg ugyanúgy elő lehetne venni bárkit mint Bélát(kivéve Ramos-t,Isco-t és Marcelo-t), ott 12 évnyi nyomással kellett meccselni lehet,hogy csodaNeymar is földberúgott volna...

Szerintem ne Bale-t nézzük külön,külön Benzemát is sokszor elő lehetett volna venni...Hanem a BBC-t,együtt félelmetesek,zsebre vágnak bárkit 2-3 passzból... Ha ők csúcsra lesznek járatra tavaszra meglesz a címvédés,ezért lenne nagyszükség Bale-re, a tavalyira...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 17:21

és bízzunk az öregben, ne temessük idő előtt el a csapatot
Az öreg már eltemette, ha RMCF-re gondolsz, mivel korábban többször is leírta, hogy idén nem nyerünk semmit. Ha Carlora, akkor egyetértünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

banderas
Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
Kedvenc csapatod: Fradi, RM

HozzászólásSzerző: banderas » 2015. január 29., csütörtök 17:08

[quote="Géci"]Mostanság amúgy tényleg nincs formában az öreg RMCF. :hmmm:
Én is Bale párti voltam bőven, de mint amennyire bevált a brazil, és jelenleg gyenge a walsei, k...")
Na és mennyire vált be a brazil hisztérika? Mer most jobb a statja? és azelőtt? Ki a bl győztes, ki adott gólpasszt Münchenben,
Több türelem járna a játékosainknak. és bízzunk az öregben, ne temessük idő előtt el a csapatot

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 17:03

Én még nem ásnám el Bélust. Most tolt egy szar őszt, Neymar meg jó formát produkál. Erre most mindenki megbolondul a fórumon... :lol: :lol:

Vissza: