Azt hitted mi?!Realista24 írta:Jól tetted, hogy törölted miro, mert én töröltem volna.

Hogy ne legyen off,nincs utólagos eltiltás Spanyolba igaz,?(Arda)
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 29., csütörtök 21:18
Azt hitted mi?!Realista24 írta:Jól tetted, hogy törölted miro, mert én töröltem volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 29., csütörtök 21:14
Ez miért lenne piros?? Szorította a csuka és gyorsba kért egy másikat a melegítő csapattársaltól..........Én írtam már Neked délelőtt, csak cipőcsere volt
Nézzük meg újra
https://www.youtube.com/watch?v=NKYKCRL679A
![]()
![]()
nem bírom
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 29., csütörtök 21:14
Messiás írta:Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!?R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 29., csütörtök 21:13
hehe?Messiás írta: Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. január 29., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 29., csütörtök 21:02
Évek óta olvasgatom igen és sokszor a stílus ahogyan irkálsz bicskanyitogató ( te vagy itt a mindent tudó megmondóember és ha valaki nem ért veled egyet az hülye vak vagy megvan vezetve a média által stb. stb.) Ha te is visszaolvasnál pár évadot látnád mennyi olyan dolgot állítottál tényként aminek mára bebizonyosodott az ellenkezője vagy épp manapság már pont az ellenkezőjét mondod itt mintha mindig is ezt a nótát fújtad volna... és ez az ami irritáló számomra. Nem vagy hiteles ez a véleményem. Van itt sok olyan arc pl. morientes, Realista24,hehe,CS0ki (és még tudnám folytatni a sort ) valahogy sosem ír kioktató mindent jobban tudok stílusban! Gyakran egyezik is a véleményünk annak ellenére hogy a nagy rivális szurkolója vagyok. Na ez itt a lényeg és részemről nem folytatnám döntsék el itt a fórumozók van -e igazság amit mondok!?R.M.C.F írta: Sunyiban a háttérben olvasgattad mit írok éveken át és titkon jegyzeteltél? Milyen lelki sérelmeid vannak hogy ha van egy kicsi sansz is nekem jönni Te már itt vagy és mindet bedobsz? Ki vagy Te? Honnan szalajtottak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 20:51
Én írtam már Neked délelőtt, csak cipőcsere voltToti írta:akkor en most felallok es kimegyek.Realista24 írta:Elvileg nem fogják Ardát eltiltani utólag sem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 29., csütörtök 20:51
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. január 29., csütörtök 20:50
akkor en most felallok es kimegyek.Realista24 írta:Elvileg nem fogják Ardát eltiltani utólag sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 20:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 29., csütörtök 19:46
dannen írta:mondjuk ezt én sem értettem, mivel ennek az ellenkezőjét is ő hangoztatta állandóan, hogy milyen sok a buta ember, hogy előre temetik a csapatot, aztán ő is ugyanazt csinálja most. vagy most akkor ő is buta?Realista24 írta:Az öreg már eltemette, ha RMCF-re gondolsz, mivel korábban többször is leírta, hogy idén nem nyerünk semmit. Ha Carlora, akkor egyetértünk.![]()
ez megint itt van......Messiás írta:
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 29., csütörtök 19:01
Nem mondta senki hogy a barca jobb mint a real...amúgy a mondandód középső részejelen pillantban pont hogy nem igaz.De itt a két játékos összehasonlításáról volt szó,nem a két csapatról.dzsi91 írta:Ha van olyan madridista akinek jelenleg savanyú a szőlő, az szégyelje el magát és töltsön le egy meccset pár évvel korábbról...
Szval a világ legjobb csapata vagyunk,támadórészlegünk fossa a gólokat, de pánikhangulat van mert Neymar fejlődik...
A BBC überfasza,ha jó formában vannak, ennél több gólt nem nagyon lehet összehozni, de Neymar technikás és jobb mint Bale... legyen jobb mint Bale, kit izgat ha csapatként jobban működünk? Kroos meg jobb mint Rakitic,Modric jobb mint Iniesta vagy Busi,Ramos mint Pique és sorolhantám...
Vagy most minden Neymar gólnál,vagy jobb teljesítményénél rituális öngyilkosságot fog elkövetni a fél fórum? A Barca meg lemaradt Varane-ről, van egy Bartra helyette, mégsincs ez a műsor...Pedig Varane simán lehet olyan volumenű védő mint Neymar támadó...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 29., csütörtök 18:22
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 29., csütörtök 18:11
Azért eléggé lejön rólad, hogy mennyire rosszul eshetett ez nekedmorientes írta:Oke hogy most ősszel szar,de fociban tavaly sem volt jobb,csak belőtte a helyzeteit,meg dolgosabb volt.De játékban...annyit tett hozzá mint most.Ellenben a brazil hétről-hétre fejlődik,meccsről meccsre jobb.Géci írta:Én még nem ásnám el Bélust. Most tolt egy szar őszt, Neymar meg jó formát produkál. Erre most mindenki megbolondul a fórumon...![]()
Én értem hogy savanyú a szőlő,mert néhányan azt várták előre gúnyos kacajjal,hogy a bohócligából átment sérókirály majd jól beég,mi meg Ronaldot nyugdíjjazhatjuk mert jön minden lovak vadlova,de ez van gyerekek.A csóka nem szarral gurigázik,a támadó játék minden szegmensében jobb.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 29., csütörtök 17:53
Oke hogy most ősszel szar,de fociban tavaly sem volt jobb,csak belőtte a helyzeteit,meg dolgosabb volt.De játékban...annyit tett hozzá mint most.Ellenben a brazil hétről-hétre fejlődik,meccsről meccsre jobb.Géci írta:Én még nem ásnám el Bélust. Most tolt egy szar őszt, Neymar meg jó formát produkál. Erre most mindenki megbolondul a fórumon...![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 29., csütörtök 17:49
dannen írta:mondjuk ezt én sem értettem, mivel ennek az ellenkezőjét is ő hangoztatta állandóan, hogy milyen sok a buta ember, hogy előre temetik a csapatot, aztán ő is ugyanazt csinálja most. vagy most akkor ő is buta?Realista24 írta:Az öreg már eltemette, ha RMCF-re gondolsz, mivel korábban többször is leírta, hogy idén nem nyerünk semmit. Ha Carlora, akkor egyetértünk.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 17:21
Az öreg már eltemette, ha RMCF-re gondolsz, mivel korábban többször is leírta, hogy idén nem nyerünk semmit. Ha Carlora, akkor egyetértünk.és bízzunk az öregben, ne temessük idő előtt el a csapatot
HozzászólásSzerző: banderas » 2015. január 29., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 17:03
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem