AS meg Marca is ezt írja:lordgabi írta: Mára tudni valamilyen várható kezdőt?
Courtois o Kepa; Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham; Rodrygo, Vinicius.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 14., kedd 16:30
AS meg Marca is ezt írja:lordgabi írta: Mára tudni valamilyen várható kezdőt?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. május 14., kedd 16:14
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 13., hétfő 12:48
Van 3 bajnoki/hét a döntőig. Amikor a 2 bayern meccs között játszott, látszott rajta a rozsda, ha addig lekopik, nem hülyeség ha ő kezd. Lunin csak labdával jobb, minden másban Körte.hehetheoriginal írta: tehát kurti kezd bvb ellen
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 11., szombat 19:23
Ez nem szeretetszolgalat. Nyilvan ha eldol hamar vagy pont hogy kell a gol jonni fog, ket eve rodrygo aki belott minket ugyanigy a donto a hosszabbitasba jott be vini helyere.Jim írta:nekik mi közük van ahhoz, amit írtamhehetheoriginal írta: ugy-ugy.
meg ugye carvajal-lucas jobbszél, balon meg a nyaknélküli fran, kp-n ceballos meg nico paz kéne....
![]()
![]()
![]()
Joselu szerintem több Bl döntőn nem lesz esélye játszani, mert jön 1-2 csatár nyáron +
lehet nem is marad
mi túlzás volt abban, hogy kapjon valamennyi időt a döntőn? úgy, hogy aktvan tett azért, hogy ott legyünk![]()
nyilván senki sem kezdetné...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 19:22
ja tehát nem a győzelem a lényeg egy döntőn, hanem hogy korábban más meccsen mit csinált.Jim írta:nekik mi közük van ahhoz, amit írtamhehetheoriginal írta: ugy-ugy.
meg ugye carvajal-lucas jobbszél, balon meg a nyaknélküli fran, kp-n ceballos meg nico paz kéne....
![]()
![]()
![]()
Joselu szerintem több Bl döntőn nem lesz esélye játszani, mert jön 1-2 csatár nyáron +
lehet nem is marad
mi túlzás volt abban, hogy kapjon valamennyi időt a döntőn? úgy, hogy aktvan tett azért, hogy ott legyünk![]()
nyilván senki sem kezdetné...
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 11., szombat 19:17
nekik mi közük van ahhoz, amit írtamhehetheoriginal írta: ugy-ugy.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2024. május 11., szombat 18:08
Nico Paz argentin, a loteri kutyat nem erdekli.hehetheoriginal írta:ugy-ugy.Jim írta: jó kezdő![]()
de azért Joselut ne játszassuk túl
a Bl döntőn mindenképp adnék neki 20-30 percet legalább
megérdemli![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 17:27
ugy-ugy.Jim írta: jó kezdő![]()
de azért Joselut ne játszassuk túl
a Bl döntőn mindenképp adnék neki 20-30 percet legalább
megérdemli![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 11., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 11., szombat 17:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 8., szerda 14:20
Nagyon adom a "de" igFaust írta: München rape incoming.
Otodik percben mar 0-1 lesz de nagyon easy lesz a vege.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 8., szerda 14:16
Most miért kell ezt, általában élesen és koncentráltan kezdjük a meccseketFaust írta: München rape incoming.
Otodik percben mar 0-1 lesz
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 8., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 7., kedd 23:08
KAG írta:Mármint Reust.hehetheoriginal írta: tehát fullos a keret
verni kell őket, aztán papit megnézzük a döntőben.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 7., kedd 22:29
az jo mert en mar azt hogy bl dontot jatszunk es casemiro gollal nyerunk egy szoglet utan. kicsit meg is lepodtemRealVazquez írta:Aztán Ancelotti nehogy bedobja Courtois-t a kezdőbe, tegnap éjjel azt álmodtam…Pad'em írta: Real Madrid expected XI vs. Bayern:
Lunin; Carvajal, Tchouaméni, Rüdiger, Mendy; Kroos, Camavinga, Valverde, Bellingham; Vinicius and Rodrygo. @marca
Fullos a keret, egyedül Alaba a hiányzó.
Bayernnél is edzett mindenki Coman, Guerreiro, Boey meg Sarr kivételével.![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 7., kedd 22:02
Tudom, hogy ez nem lenne fair Luninnal, de én beraknám a belgát. Nem kell félteni CourtoistRealVazquez írta:Aztán Ancelotti nehogy bedobja Courtois-t a kezdőbe, tegnap éjjel azt álmodtam…Pad'em írta: Real Madrid expected XI vs. Bayern:
Lunin; Carvajal, Tchouaméni, Rüdiger, Mendy; Kroos, Camavinga, Valverde, Bellingham; Vinicius and Rodrygo. @marca
Bayernnél is edzett mindenki Coman, Guerreiro, Boey meg Sarr kivételével.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 7., kedd 18:30
Aztán Ancelotti nehogy bedobja Courtois-t a kezdőbe, tegnap éjjel azt álmodtam…Pad'em írta: Real Madrid expected XI vs. Bayern:
Bayernnél is edzett mindenki Coman, Guerreiro, Boey meg Sarr kivételével.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem