izé..szépen kihozza a karakteres arcát..mit szokás ilyenkor mondani? aranyos?Realfan1 írta:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1428_n.jpg

ronda de finom
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 18:53
izé..szépen kihozza a karakteres arcát..mit szokás ilyenkor mondani? aranyos?Realfan1 írta:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1428_n.jpg
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2014. május 25., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 25., vasárnap 18:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 25., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 25., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 0:54
a szezon után abban játszik amiben akar, tőlem -0.6 tizedesben is játszhat..hatlamas királylordgabi írta:Ha a teljes szezont nézzük, akkor egyértelmű, hogy ő hozta le a legstabilabb teljesítményt, a tízes mez legnagyobb várományosa, egy ilyen szezon után csak ő érdemli meg.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 25., vasárnap 0:48
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 25., vasárnap 0:15
Egész szezonra értette, és van is benne valami. De nálam DM a következő kategóriában van Pepével, CR-rel, Bale-lel. Voltak nagyon nagy meccsei, de ősszel hulladék volt, új pozícióban jól nyomta, de sokszor kiszedte onnét Ancelotti a sérülések miatt, és akkor újra agyhalott volt. (meg ma is elég gyenge volt sok szempontból, de a megindulásai nagyon kellettek).bárki mástól azt hinném, irónia, de tudom, hogy te komolyan gondolod. az argentínnek volt egy gyönyörű momentuma a hosszabbításban, amiből Bale gólja született, és amiért utólag sok mindent megbocsátok neki, de én meccs közben, amikor már huszadszorra vágta középre, térdmagasságban a labdát, meg tudtam volna fojtani. irgalmatlan, hogy egy nyomorult labdát nem volt hajlandó a földön tartani.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 25., vasárnap 0:13
Én inkább a 8-as adnám neki.pheco írta:Remélem megkapja a következő szezonra a 10-es mezt. Teljesen megérdemli, reméljük rajta nem fog ki és nem esik vissza a teljesítménye. Zseni az ember.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 25., vasárnap 0:11
bárki mástól azt hinném, irónia, de tudom, hogy te komolyan gondolod. az argentínnek volt egy gyönyörű momentuma a hosszabbításban, amiből Bale gólja született, és amiért utólag sok mindent megbocsátok neki, de én meccs közben, amikor már huszadszorra vágta középre, térdmagasságban a labdát, meg tudtam volna fojtani. irgalmatlan, hogy egy nyomorult labdát nem volt hajlandó a földön tartani.Matt009 írta:Azért én még DM-et idevenném
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 0:06
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 25., vasárnap 0:05
Inkább ne kapja meg, nekem tizenkilencesként is tökéletes. Babona ide vagy oda, de az a tízes szám nem valami előnyös.pheco írta:Remélem megkapja a következő szezonra a 10-es mezt. Teljesen megérdemli, reméljük rajta nem fog ki és nem esik vissza a teljesítménye. Zseni az ember.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 25., vasárnap 0:04
Azért én még DM-et idevenném, de tényleg a szezon egyik legjobbja. Nem nagyon volt rossz meccse idén, cserébe minden meccsen hozott egy stabil szintet, ami ráadásul pofátlanul magas volt. Nagy gratula neki az egész szezonért. Sajnálni én meg nem sajnálom, most nyert egy BL-t. Jövőre meg még erősebb csapatunk lesz. Lesz még alkalma villogni.CS0ki írta:Szinten sajnálom szegény faszit, annyi agysebésszel van körülvéve...Amíg Khedira a pályán volt, akkor a kontrasztot lehetett látni a pályán, amire most nem tudok hasonlatot! Nálam a szezon legjobbja Ramos mellett!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 25., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 25., vasárnap 0:02
Káprázatos futballista, és ezzel a BL-győzelemmel fellépett Seedorf, Redondo és Makelele mellé, mint korszakos klasszis középpályás. Gyakorlatilag gyenge meccs nélkül hozta le a teljes szezont, most is a csapat egyik legjobbja volt, micsoda játékos.Nálam a szezon legjobbja Ramos mellett!
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 24., szombat 23:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 24., szombat 23:56
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem