Mondjuk a bayerné se kutya...ott meg mindegyik azt hiszi hogy echte deutchNa hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 31., szombat 14:40
Mondjuk a bayerné se kutya...ott meg mindegyik azt hiszi hogy echte deutchNa hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 31., szombat 14:35
Na hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...BH710 írta:Nemrég a man united magyar oldalára néztem fel.....vicc ami ott megy
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. január 31., szombat 2:56
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 31., szombat 1:24
Akkor csapatot eleg jo erzekkel valasztott.numberone1 írta:Gangkszta leszarja a focit, csak a balhe resze erdekli, ahogy a hokiban is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 31., szombat 1:17
Gangkszta leszarja a focit, csak a balhe resze erdekli, ahogy a hokiban is.hehe írta:gankszta zoli hűen tükrözi értelmi és emberi szintjüket.
az igenh3x0r írta: Tavasszal felneztem az oldalukra, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegettek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.
Ezen kivul volt meg "mocskosmadrid" (habar ez a szebbek koze tartozik), "divatgecik" (ezek mi vagyunk es a barca), "szaros granada", "katalanyok", "kocsog buzik", "nyalas divatgecik" (ez a barca), "baszk kutyak" (bilbao), "kurva anyjat a sok geci bironak" (meg nem adott tizi utan), "kivanom az osszes spanyol bironak,a spanyol liga szervezoinek, hogy az osszes penzuket gyogyszerre kelljen kolteniuk", "ciganyok" (ezek mi vagyunk), "barcalanyok". Ez olyan 2-3 oldal atolvasasa alatt gyult ossze, gondolom ennel vannak jobb szovegek is.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. január 31., szombat 0:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 30., péntek 20:42
h3x0r írta:Tavasszal felneztem az oldalukra, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegettek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.numberone1 írta:Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
Ezen kivul volt meg "mocskosmadrid" (habar ez a szebbek koze tartozik), "divatgecik" (ezek mi vagyunk es a barca), "szaros granada", "katalanyok", "kocsog buzik", "nyalas divatgecik" (ez a barca), "baszk kutyak" (bilbao), "kurva anyjat a sok geci bironak" (meg nem adott tizi utan), "kivanom az osszes spanyol bironak,a spanyol liga szervezoinek, hogy az osszes penzuket gyogyszerre kelljen kolteniuk", "ciganyok" (ezek mi vagyunk), "barcalanyok". Ez olyan 2-3 oldal atolvasasa alatt gyult ossze, gondolom ennel vannak jobb szovegek is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 30., péntek 14:10
Tavasszal felneztem az oldalukra, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegettek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.numberone1 írta:Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 30., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. január 30., péntek 13:14
gankszta zoli hűen tükrözi értelmi és emberi szintjüket.van rendes szurkolói klubjuk meg minden. monnyuk, aki képes egy ilyen hugyfos csapat 50 meccsét megnézni egy évben, az meg is érdemli.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. január 30., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 30., péntek 12:28
numberone1 írta:Ha volt mar akkor elnezest.....
https://vine.co/v/Otu2E065LwJ
Juanfran is hozza Turan szintjet......
Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 30., péntek 12:25
Messiás írta:Ennyit szerettem volna. Köszönöm!Messiás írta:Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.
Igazad van.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 30., péntek 8:10
láttam már, egyik kutya másik eb. neymar is ugyanez, provokálta őket egész meccs alatt. nem jobb itt egyik se a másiktól.numberone1 írta:Ha volt mar akkor elnezest.....
https://vine.co/v/Otu2E065LwJ
Juanfran is hozza Turan szintjet......
Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. január 30., péntek 6:27
Ennyit szerettem volna. Köszönöm!Messiás írta:Azt kérted,ismerjem be mennyire nem értek hozzá és hülyeségeket írok...Rendben,30.000 kommentig ezt be tudtam etetni,most lebuktam.
Igazad van.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 30., péntek 3:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 22:33
Kamugkovi írta:Ezt a nyilatkozatot látta valaki, valami komolyabb oldalon? Az összes barcás ezzel jön, direkt megnéztem az AtMa hivatalos oldalát, és ott nem láttam, hogy Simeone ilyet nyilatkozott volna tegnap.Simeone: Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. január 29., csütörtök 22:32
Ezt a nyilatkozatot látta valaki, valami komolyabb oldalon? Az összes barcás ezzel jön, direkt megnéztem az AtMa hivatalos oldalát, és ott nem láttam, hogy Simeone ilyet nyilatkozott volna tegnap.Simeone: Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. január 29., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 21:40
Még beválhat.szóval,bale meg akár be is válhatott volna,a képességeihez mérten gagyiba tolja,de ez előfordulhatott volna mással is.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem