Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- ___Samy___
Re: Javaslataitok
majd a későbbiekben várható multimédia részleg is? mármint úgy, mint odaát
tehát ahová fel lesznek rakva a képek, videók, meccsek, stb.
tudom, hogy van külön ilyen topik
persze nem azért írom, hogy most azonnal nekiálljon vki csinálni, csak érdekel :-)
tehát ahová fel lesznek rakva a képek, videók, meccsek, stb.
tudom, hogy van külön ilyen topik
persze nem azért írom, hogy most azonnal nekiálljon vki csinálni, csak érdekel :-)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Castilla meccsre nem lehetne nyitva a Megy a meccs topic?
páran szoktuk nézni, és a kommentekből a többiek is tudnák, hogy mi a helyzet. :-)
(Marcelo ott van a Castilla meccsen
)

(Marcelo ott van a Castilla meccsen

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Jól van, nyugi.Csabi írta:ez egy phpbb-s bug, amit egyelőre nem tudunk orvosolni.
Ha a hozzászólásodat törölni akarod, ne a kis x gombot használd, hanem menj be a szerkesztésbe és pipáld be a hozzászólás törlése gombot!
Közben tegnap megjött a 3K hozzászólás a meccs vége felé, de mivel nem bírtatok magatokkal nem tudom ki a szerzője.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez egy phpbb-s bug, amit egyelőre nem tudunk orvosolni.
Ha a hozzászólásodat törölni akarod, ne a kis x gombot használd, hanem menj be a szerkesztésbe és pipáld be a hozzászólás törlése gombot!
Közben tegnap megjött a 3K hozzászólás a meccs vége felé, de mivel nem bírtatok magatokkal nem tudom ki a szerzője.

Törölni akartam egy hsz-t a szerencsejáték topikban és azt írta ki, hogy Ebben a fórumba nem lehet törölni a hozzászólásokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
dühöngő topikot hehének!

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realbence
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, C.Ronaldo, Marcelo, Guti,
Nem tudom mióta van kinnt a rövid hírek doboz, lehet csak én nem vettem észre még, de az is nagyon jó lett, ahogy eddig minden kis apró változtatás is ( házi góllövőlista, címer fenn a házikó helyett, bejelentkezés a fúrumba fentről stb.)
Csak így tovább fiúk, de azért aludjatok is

Csak így tovább fiúk, de azért aludjatok is

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nálam is már javult.Mondjuk nekem pöppet gyengébb a telefonom.Csabi írta:Most nezem az oldalat mobilrol. Minden nagyon jol mukodik. Semmi lassulas. Mondjuk lehet segit a ket 1.5 gigas proci mag meg a giga ram is

- Csabi
- Kapcsolat:
Most nezem az oldalat mobilrol. Minden nagyon jol mukodik. Semmi lassulas. Mondjuk lehet segit a ket 1.5 gigas proci mag meg a giga ram is

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- Csabi
- Kapcsolat:
kész. 5 percig tudtok törölni és szerkeszteni is.illetve a másik, a törlés gomb.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
akár -Sanitas Szálló-nak is lehetne hívni
akkor már nem ugyan az

akkor már nem ugyan az
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

sztem az annyira nem fontos, úgyis rövidhírekbe ott lesz éppen mi a helyzet, ki sérült, h halad a sérülés, edz-e már? stb.. illetve itt a forum is.Gondolom nem akarjátok lemásolni a másik oldalt, de az orvosi szoba is hasznos lehet.
bár nekem8

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a törlés gomb nem rossz ötlet.
Gondolom nem akarjátok lemásolni a másik oldalt, de az orvosi szoba is hasznos lehet.
Gondolom nem akarjátok lemásolni a másik oldalt, de az orvosi szoba is hasznos lehet.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyébként amoda volt chat, nem ? tudom, hogy elvileg halott volt egy idő után, de itt nem lenne értelme megpróbálni?
illetve a másik, a törlés gomb.
eb-n van ilyen, és meg lehetne úgy csinálni, hogy a felhasználó bizonyos ideig törölhesse a hsz-ét.
addig, amíg vagy nem reagál rá senki, vagy nem jár le a megszabott pár perc.
főleg arra jó, ha valaki duplázik véletlen, vagy már nem tudná szerkeszteni, mert lejárt a 3(?) perc (csomó ilyen hsz van, hogy "már nem tudtam szerkeszteni, de...)és inkább újraírná a hsz-t, esetleg időközben megtalálta a kérdésére a választ,stb.
illetve a másik, a törlés gomb.
eb-n van ilyen, és meg lehetne úgy csinálni, hogy a felhasználó bizonyos ideig törölhesse a hsz-ét.
addig, amíg vagy nem reagál rá senki, vagy nem jár le a megszabott pár perc.
főleg arra jó, ha valaki duplázik véletlen, vagy már nem tudná szerkeszteni, mert lejárt a 3(?) perc (csomó ilyen hsz van, hogy "már nem tudtam szerkeszteni, de...)és inkább újraírná a hsz-t, esetleg időközben megtalálta a kérdésére a választ,stb.
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Éppen meg tudnám csinálni, csak attól tartok, hogy nincs az oldal alatt olyan vas, hogy elbírja.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Na ja, de ahhoz képest egész jól összegányoltuk, büszke vagyokCsabi írta: (na nem mintha a php-hez értenénkvalóságós csoda, hogy nem omlott még össze az oldal.
)

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a pár millió, amibe került, megérte.valóságós csoda, hogy nem omlott még össze az oldal.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kapcsolat:
mivel ez fórum php-s alapokon fekszik, itt mindent frissíteni kell. ha be is tudnák ilyet üzemelni, hogy mutassa a nem olvasott hsz-eket a topic neve mellett, akkor is frissíteni kellene az oldalt. ehhez ajax kéne, ahhoz meg nálunk nem értenek
(na nem mintha a php-hez értenénk
valóságós csoda, hogy nem omlott még össze az oldal.
)

(na nem mintha a php-hez értenénk