Valószínűleg, lehetett volna. Ez így konteónak jó. Az MSZP volt a többségi tulajdonos, ők döntöttek a lap sorsáról, ez tény. A többi már továbbgondolás.Sierra írta:Sztem elhiheted, hogy nem akarták ők eladni a lapot, de mint tudjuk erősebb kutya baszik. Valószínűleg "túl jó" volt az ajánlat. A szocik meg a másik állatfaj, remélem soha többé nem fogják irányítani ezt az országot. Amúgy lehetett volna Jobbikos újság is, ugyanerre a sorsra jutott volna.
Szerinted Orbán műve, szerintem meg akkora addósságot halmoztak már fel az évek során hogy pár éven belül csődöt mondanak, és ennek egyik lépcsőfoka volt eladni a saját lapot.
A Magyar Nemzetet Simicska zárta be, miután elbukott a Jobbik projekttel, és nem kivánta finanszírozni tovább a veszett ügyet. Orbánnak mi köze hozzá?
A jó hír, hogy a lap munkatársai Magyar Hang néven újraindítottták a lapot, kvázi tovább él, szóval azért valami megmaradt belőle. Nem tudom mi újság (hehe) velük, remélem sikerül visszaszerezni a régi nevet, de azt hiszem ebben Simicska az illetékes, nem Orbán.
Nem volt hasonló a helyzet? Az ezredfordulóig gyakorlatilag nem volt jobboldali média felület. Az úgy igazságos volt? Az MTV mennyire volt független? Napkelte megvan?Szerinted miért nem háborogtak akkor? Gondolkozz már. Még csak hasonló sem volt a helyzet, mint most. Nem volt miért háborogni, max a fidesz háborgott akkor ezen, a nép nem hiszem.

És itt van egy kis félreértés, hisz most sem a nép háborog. Vannak elégedetlenkedők, de áprilisban szerintem láthattuk hogy mi is ahelyzet... Nem a népre gondoltam, hanem liberális médiára, ők háborognak, elég csak pár cikket felütni, a címet is elég elolvasni.
Régen azért nem volt ilyen jobb oldalról, mert nem volt jobb oldali média.