Arbeloas haja volt, a csapattarsak csak vizes Máténak hívták és a mozgása leginkább egy párzási időszakos kakadura emlékeztetett.nmate írta: Melyik csapattársam volt az?

Gala ha már itt vagy. Iscorol pár gondolat?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 23:29
Arbeloas haja volt, a csapattarsak csak vizes Máténak hívták és a mozgása leginkább egy párzási időszakos kakadura emlékeztetett.nmate írta: Melyik csapattársam volt az?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 23:28
Igen,tárgyilagosan nézve,de gondolom nem most értél haza és nem csak az eredményt láttad...Galacticos írta: egyelőre kétszer kiálltunk ellenük tartalékosan és gólt sem kaptunk. nagyobb problémánk sose legyen..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. november 3., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. november 3., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 23:17
Melyik csapattársam volt az?ziro4vr írta:Hozzátenném, ennél a Mottánál nagyobb alibijátékost akkor láttam utoljára, amikor kiküldtek Máté egyik mennyei meccsére figyelőnek.kiserik írta: A PSG alapból nem egy megye 2-es csapat, stabil kp-val és védelemmel, mégis 2 meccsen 4 pontot hoztunk rajtuk.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 3., kedd 23:16
Ahogy láttam Ibra ilyen lett.miro írta: Szerk.
Viszont a csapatunk mellett nekem a legnagyobb csalódás,az Ibrahimovic.
Ezt az alibi szart amit Ő leművelt az hihetetlen.
Csak a tuti passzok,csak az alibi oldalra passz,semmi váratlan,semmi ösztönös.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 23:15
Hozzátenném, ennél a Mottánál nagyobb alibijátékost akkor láttam utoljára, amikor kiküldtek Máté egyik mennyei meccsére figyelőnek.kiserik írta: A PSG alapból nem egy megye 2-es csapat, stabil kp-val és védelemmel, mégis 2 meccsen 4 pontot hoztunk rajtuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 23:14
Ez így van.kiserik írta:Nem akarok én védeni senkit, de azért hozzá tartozik a történethez, hogy a támadó sorból 3 alap kezdő játékos hiányzik már hetek óta. Három! Nem egy vagy kettő! HÁROM!
A PSG alapból nem egy megye 2-es csapat, stabil kp-val és védelemmel, mégis 2 meccsen 4 pontot hoztunk rajtuk.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 3., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 3., kedd 23:12
Mondjuk jah, arról senki nem írt hogy ezzel gyak csoportelsők vagyunk.nmate írta:Rafa Benitez: "The most important thing is the 3 points and our qualification." #HalaMadrid
Ennyi mára, kár bármi mással foglalkozni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 3., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 3., kedd 23:08
Így volt a VB idején is már, Mérei Andrea volt akkor ott, és talán az elmúlt meccsen is még.MesQueUnClub írta:Nem tudom, hogy ezt hova írjam, de számomra ez hogy van női műsorvezető az M4en és ő beszél a meccs eseményeiről, valamiért elég furcsa.Bocs ha OFF volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 3., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: miro » 2015. november 3., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Top » 2015. november 3., kedd 23:03
Igen ,de akkor nincs elől senki ,ha neki is védekezni kell.M1Ö írta:Mondjuk visszaléphetett volna többször is a 90 perc alatt, nem csak 2x. Mert amúgy csak sétálgatott Silvaék közt. Lehet csűrni-csavarni, hogy volt 2 labdája, de megint lefele lógott ki.Top írta:Mielött valaki kimondottan cr-t szidná azért labda nélkül nehéz bármit mutatni,viszont ő visszalépve indított 2-szer amiből helyzet lett.Megmutatta ,hogy milyen labdát kéne adni...
Nacho nagyon jól szállt be. Aranyat ér az emberünk. Marcelo-val meg remélem nincs semmi komoly. Csak féle tőle, hogy neki is valami izomsérülése lesz, amiből nehezen fog visszajönni...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. november 3., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. november 3., kedd 22:48
Mondjuk visszaléphetett volna többször is a 90 perc alatt, nem csak 2x. Mert amúgy csak sétálgatott Silvaék közt. Lehet csűrni-csavarni, hogy volt 2 labdája, de megint lefele lógott ki.Top írta:Mielött valaki kimondottan cr-t szidná azért labda nélkül nehéz bármit mutatni,viszont ő visszalépve indított 2-szer amiből helyzet lett.Megmutatta ,hogy milyen labdát kéne adni...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 3., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. november 3., kedd 22:45
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem