Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 16., szerda 16:59

Real Madrid 1 millió eurót adományozott az Ukrán menekülteknek!!!

Sok klub csak a száját járatja, mig a Madrid cselekszik.

Legnagyobb klub palyan belul es kivul. :salute:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 16., szerda 16:58

Nagyon kéne Karim, meg a győzelem, onnantol kb vegig pihentethetnenk a bajnoksagban, es a BLre jobban rafekudhetnenk.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. március 16., szerda 16:56

Pad'em írta: a 75milliós RC csak nekünk van. Bele lett rakva a szerződésébe ez a kitétel, hogy 22-ben ennyiért jöhet hozzánk, ami az álma.
Ha ez igaz esetleg, akkor ez óriási arconcsapás lenne Laportának és Pep-nek. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 16., szerda 16:42

hehetheoriginal írta: De akkor maradjon is sérülékeny, mert megint csinalunk egy olyan boltot, ahol a rosszat valasztjuk, akkor megbolondulok. Eleg volt a bekmen, diarra vs ronaldinho es essien dolgokbol

Aztan nezhetjuk a 70 eves benzemat kezen laban kötéssel
Haaland kapcsan van B opcio?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 16:35

Olyat is olvasok egy R24-éhez hasonló twitter gyrosostól ( :mrgreen: ), hogy a 75milliós RC csak nekünk van. Bele lett rakva a szerződésébe ez a kitétel, hogy 22-ben ennyiért jöhet hozzánk, ami az álma. Perez is ragaszkodott hozzá ismerve Raiolát. Most pedig a Dortmund és Watzke azért sürgeti ennyire a dolgot, mert ha mi nem fizetjük ki végül, eladnák a srácot a Citynek jóval többért. Perez meg alapos orvosi reportot kért, mert nem akar egy újabb sérült játékost. Érdekes. Conspiracy theory over.

Eközben meg Cadena SER:
Real Madrid have received Erling Haaland’s medical records, they are NOT worried, he is NOT injury prone. Florentino Perez has informed BVB CEO Hans-Joachim Watzke that Real Madrid are ready to activate Erling Haaland's release clause if the personal agreement with the player arrives. Real Madrid’s offer is close to Man. City’s offer, the player prefers to play in Spain but no final decision taken yet.

Erling Haaland wants a SHORT contract at his next club (3 years). @PacojoSER

Van itt minden :lol: Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ebből.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 16., szerda 16:01

De akkor maradjon is sérülékeny, mert megint csinalunk egy olyan boltot, ahol a rosszat valasztjuk, akkor megbolondulok. Eleg volt a bekmen, diarra vs ronaldinho es essien dolgokbol

Aztan nezhetjuk a 70 eves benzemat kezen laban kötéssel
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 15:30

Csabi írta: ha már valóban megvan bappé, akkor haalandért nem szabad licitháborút indítani. ha nem itt akar játszani, akkor meg kell érteni. bappé is hozni fogja a gólokat, inkább akkor mögé kell csapatot építeni (jobb oldalt).
Pont ezt csinálják a hírek szerint Pérezék.
Ott lesz az ajánlatunk, ha jó neki, akkor pacsi, ha már azt mondja, hogy a pénz nem elsődleges számára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 16., szerda 15:05

Szerintem Haaland a Citybe fog menni. Megpróbálnak még kisajtolni mindent belőlük Raiolával.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 16., szerda 14:51

ha már valóban megvan bappé, akkor haalandért nem szabad licitháborút indítani. ha nem itt akar játszani, akkor meg kell érteni. bappé is hozni fogja a gólokat, inkább akkor mögé kell csapatot építeni (jobb oldalt).

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 16., szerda 13:58

Pad'em írta:
Halfkey írta: Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már :mrgreen:
flori írta: With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
Mendy 10-15 napot lesz off.
Huhh. Nagyon kéne az a Benfica.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 13:31

flori írta: With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
Hagyjuk a német bulvárlapot, már én is azt mondom :mrgreen: :mrgreen:

Mendy 10-15 napot lesz off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 13:23

Ferland Mendy is out of the Clásico with an abductor injury. Benzema and Rodrygo are not discarded yet. MARCA
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 16., szerda 13:16

Tessék :mrgreen:

With Real Madrid pushing for Mbappé, Haaland would prefer to go to Man City and be the main man. @BILD_Sport @Sport_Witness
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 16., szerda 13:11

Na de a Bild mit ír, azt mondjátok már :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 16., szerda 12:40

nem hiaba akarja halit a city, tokeletesen illene oda elore, jobban szukseguk van ra, mint nekunk.
thereisonly1ronaldo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 16., szerda 12:27

Matthias Sammer (Dortmund's external adviser) to 'Amazon Prime': "When I saw Man City's offer for Haaland I passed out." @elchiringuitotv

Ok. :lol: Biztos a jegybevételek miatt tudnak ilyen szép summát kerekíteni neki.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 16., szerda 10:26

halamadrid írta: Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.

Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
Ja, a statjait figyeltem én is.. De kb. a 18-as vb-n láttam játszani utoljára, akkor korrekt kis játékosnak tűnt..

Aurier focistának közepes, de egy bajkeverő, bomlasztó figura a morzsák szerint. Az érdekelt, esetleg ez a srác is ilyen-e? (Dani, Bodri, LV vs. Dani, Sidibe, LV.. nekem ebenguba, kb ugyanaz az erősség így szemre, de hátha valaki jobban tudja)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 16., szerda 9:55

raul 4 ever írta: Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?

Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)

(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Beszédes, hogy 29 éves, lejár a szerződése és még nincs fixen új csapata..

Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
Csak 15 meccse van idén a bajnokságban és a BL elődöntő óta sokkal inkább romlott a teljesítménye. Szerintem a szintjének megfelelő helyen van és ja, kb. egy Aurier szinten lehet, kicsit talán jobb.

Pont télen vettek egy Vanderson nevű fiatalembert (a helyére?), aki kiszúrta a szemem. Jó kis játékosnak tűnik. Brazil.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 9:48

It is NOT true that Haaland's release clause needs to be activated before April 30. @JanAageFjortoft #rmalive

Ez a pöcs mindig jön és lelövi a bulit :lol:

In 2021, Chelsea knocked on Haaland’s door but in England there were talks that their contract was rejected by Haaland himself because he wanted Real Madrid. They also mentioned Haaland to Real Madrid is a done deal. @jfelixdiaz

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 16., szerda 9:31

Jól értem: Haaland= 75m a dortmundnak (még 6 hétig fixen), aztán utána lehet megegyezni játékossal, ügynökkel, apukával, postással, stb.-vel, hogy akkor ki mennyit kap majd még, ha a srác aláír?

Azért csak van magának a játékosnak is beleszólása?! ha nem akar a city-be menni, akkor azok hiába adnának neki/családnak toronyórát lánccal, a Reallal kell dűlőre jutnia mindenkinek.. (bár gondolom mi sem minimálbért ajánlanánk neki, meg a többi vérszívónak)

(meg közben zárójelben: nincs valami kebabos hír a monaco-s Sidibe-ről? (ha már Pad'em felhozta a hátvéd kérdést)
Azt tudom, hogy amikor pár éve nagyon ment a monaco, akkor volt körülötte is felhajtás rendesen, de absz. semmi háttérinfóm az emberről.. Azt tudom, hogy az everton kaland nem jött be, de nem tudom miért.. Ugyanolyan troublemaker, mint Aurier?
Beszédes, hogy 29 éves, lejár a szerződése és még nincs fixen új csapata..

Félreértés ne essék, nem akarok fullbarcába átmenni és ingyenigazolásokkal keretet feltölteni, de megakadt rajta a szemem..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: