Mára amúgy nagyon össze tette a csapatát. Most tényleg csapatként játszanak, teljesen megölik az Arsenal játékát.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 19., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 19., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 19., szombat 14:10
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 19., szombat 14:10
Mert rájátszott? Nagyon helyes, hogy az ilyeneket nem fújják be. Simán tovább mehetett volna, csak hát hosszan tolta meg és inkább borult.BBeno írta:ez miért nem tizi?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 19., szombat 14:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 19., szombat 12:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 19., szombat 12:58
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. november 19., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 16:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 16., szerda 16:33
Ilyen korban már szép teljesítmény a hajnal öt.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CxY-QfuWEAQ9tlv.jpg
Alapozás Rooney módra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 16., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 19:31
Évi 9 milliót keres és akkor az jobb, hogy 2 év alatt játszott 10 meccset? Azt sem mondanám, hogy kiég, 32 éves. Akkor ennyi erővel jövőre mondjunk búcsút Modricnak. Szóval érted. Nem azt "támadom", hogy el akarják engedni, mert ennek a történetnek már mindegy. Csak nem volt használhatatlan. Valami nagyon elment, de nem tudom elképzelni, hogy ne lett volna hasznosabb, ha van Gaal használta volna, Mou meg nem küldi le a tartalékba. Aztán lehet vele van a gond, innen csak feltételezni, meg találgatni tudunk, csak nem az a féle játékos aki szarik bele mindenbe, csak felveszi azt a 9 millás fizuját. Van Gaal meg Mourinho viszont elég makacs emberek és elég könnyen ki lehet húzni náluk a gyufát bármivel.wxyz írta:Olyan játékosnak adjon Mourinho meccseket, bizalmat, fontosabb szerepet, aki ég ki, sérülésből jön vissza és évi nettó 9milliót keres?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. november 10., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 18:46
Az már csak egy apró kiegészítés volt, mert no1-nak soha nem volt nagy szám.Realista24 írta:Kit érdekel hogy Bayerneskent 10 eve top volt?
Persze, hogy jól jár. Nem is azt vitatom. Csak lehetett volna ennek más vége is. Mert igaz, hogy nem benne van a jövő, de hasznára lehetne a csapatnak.Realista24 írta:Mindenki jol járhat ezzel a döntéssel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 10., csütörtök 18:21
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 18:16
Így, 4-2-3-1-ben nehéz kérdés. 4-3-3-nak kéne legyen az alapnak. Egy Pogba, Schweini, Herrera; Martial, Ibra, Mata/Rashford sor sokkal jobb lenne, mint ez a szenvedés ami most megy. Igaz, Carrick-kel javult a helyzet, mert legalább az eredmények jönnek (fogjuk rá), de 10ből 8 meccsen nézhetetlen a focijuk. Ez szerintem Mou hibája, mert erőlteti a 4-2-3-1-et, meg nekem Schweinsteiger mellőzése is érthetetlen.palesz77 írta:Ki helyett kéne játszania szerinted? Hogy állna fel a középpálya? Carrick alapnak tűnik az eddigiek alapján, 5 meccsen játszott, 5-öt nyertek, és mindig jó volt, talán José is rájött már. Rajta és Pogbán kívül van egy hely, az vagy Mata, és Pogba hátrébb, vagy Herrera, és Pogba előrébb, Mata meg akár szélen. Megmondom őszintén nem tudom ki helyett kéne játszatnia, nálam Herrera alap lenne, az egyik legjobbjuk idén szerintem, még ha támadásban elég visszafogott is, Mata meg szintén bombaformában van.
Nem azt írtam, hogy annyira jó lett volna. Bár a top éveiben a legjobb k.pályások közt volt, sokat köszönhet neki a Bayern. Na de mindegy. Csak azt írtam, hogy nem volt kula az utolsó Bayernes éve sem és az az Unitedben is látszott rajta, hogy még így, korosabban sem felejtett el focizni, mert kitűnt a tehetsége a k.pályáról, mégha nem is játszott jól. Ez hülyén hangzik mondjuk, de így volt. Türelem kellett volna hozzá, meg támogatni kicsit. Mert sokat volt sérült, új csapat, új ország (ős Bayernes ként), de nem inkább dobták a 'csába.numberone1 írta:Mondjuk ez is eleg barokkos tulzas, annyira azert o sem volt akkora szam.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. november 10., csütörtök 17:55
Mondjuk ez is eleg barokkos tulzas, annyira azert o sem volt akkora szam. Nem tartom sokra csak...sot en ugy gondoltam, h az angliai kalandja bukta lesz neki... nekem ezzel a sztorival annyi a bajom, h a nagy Mou meg ki sem probalta mar is ledobta a tarcsiba, h ezzel mi volt a celja dogoljek meg ha tudom.M1Ö írta: Nem volt kimagasló a Unitedben, mikor játszott, de minden mozdulatán látszott, hogy a kisujjában több foci van, mint a United keret 90%-nak. Alapból sérülésekkel küzködött, aztán jött egy hoszabb és szevasz. Mondjuk ebben van Gaal keze is elég rendesen benne van, mert ő kezdte, Mourinho meg befejezte. Nemhogy cserének, kulcsembernek kéne legyen azon a veretes k.pályán és akkor talán Pogba is jobban ki tudna bontakozni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 10., csütörtök 17:52
Ki helyett kéne játszania szerinted? Hogy állna fel a középpálya? Carrick alapnak tűnik az eddigiek alapján, 5 meccsen játszott, 5-öt nyertek, és mindig jó volt, talán José is rájött már. Rajta és Pogbán kívül van egy hely, az vagy Mata, és Pogba hátrébb, vagy Herrera, és Pogba előrébb, Mata meg akár szélen. Megmondom őszintén nem tudom ki helyett kéne játszatnia, nálam Herrera alap lenne, az egyik legjobbjuk idén szerintem, még ha támadásban elég visszafogott is, Mata meg szintén bombaformában van.M1Ö írta:Nemhogy cserének, kulcsembernek kéne legyen azon a veretes k.pályán és akkor talán Pogba is jobban ki tudna bontakozni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. november 10., csütörtök 17:43
Az utolsó Bayernes évében sem volt kula. Vagyis nálam a kula nem annál kezdődik.KAG írta:Utolsó Bayernes évében is már amúgy ekkora kula volt, hogy egy ilyen KP-n, mint a MU sem fér el, de legalább fix csereként sem képes szerepelni?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem