de ez a jozsi, kriston atilla szint geci![]()
![]()
Köszönjük Perez!
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. szeptember 27., szerda 19:55
de ez a jozsi, kriston atilla szint geci![]()
![]()
HozzászólásSzerző: impossible » 2023. szeptember 27., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 27., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. szeptember 27., szerda 19:51
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 27., szerda 19:50
wZoLee7 írta:az megvan ugye, hogy nem cseréltük le TBO-t Kepara? Úgy írod ezt, mintha lett volna választásunk. Kényszer szülte hozzánk Kepat, nagyon nem örültem, nagyon kritikus voltam, de eddig egészen jól végzi a dolgát.realmadrid95 írta:
Kepaval? Soha nem volt vilagklasszis, Bilbaoban is hajmereszto volt sokszor, Chelseaben egyenesen katasztrofa es Courtois nyilvanvaloan vilagklasszisokkal jobb, ugyhogy eleg nagy visszalepes o.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. szeptember 27., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 27., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 27., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 27., szerda 19:49
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 27., szerda 19:48
Galacticos írta:Ja ertem hat kar hogy backup kapusnak egy evre nem allisont hoztuk vagy maignant.realmadrid95 írta: Kepaval? Soha nem volt vilagklasszis, Bilbaoban is hajmereszto volt sokszor, Chelseaben egyenesen katasztrofa es Courtois nyilvanvaloan vilagklasszisokkal jobb, ugyhogy eleg nagy visszalepes o.![]()
Ez meg mar kezd nevetseges lenni, egy egyszeru lovocsellel fekudnie az egesz csapatuk a ki csuszkalo kapussal az elen.. de nem. Bele a kapusba, a szeme koze.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. szeptember 27., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. szeptember 27., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. szeptember 27., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. szeptember 27., szerda 19:48
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. szeptember 27., szerda 19:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 27., szerda 19:47
az megvan ugye, hogy nem cseréltük le TBO-t Kepara? Úgy írod ezt, mintha lett volna választásunk. Kényszer szülte hozzánk Kepat, nagyon nem örültem, nagyon kritikus voltam, de eddig egészen jól végzi a dolgát.realmadrid95 írta:Kepaval? Soha nem volt vilagklasszis, Bilbaoban is hajmereszto volt sokszor, Chelseaben egyenesen katasztrofa es Courtois nyilvanvaloan vilagklasszisokkal jobb, ugyhogy eleg nagy visszalepes o.Galacticos írta: Szerintem behuzzuk ezt siman, jon belli meg vini a masodikra es eldontik.
Jude ma mar legalabb kettonel tartana a tobbi meg becsukott szemmel telibepufoli a kapust..
Mi bajod van kepaval?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. szeptember 27., szerda 19:46
Ja ertem hat kar hogy backup kapusnak egy evre nem allisont hoztuk vagy maignant.realmadrid95 írta: Kepaval? Soha nem volt vilagklasszis, Bilbaoban is hajmereszto volt sokszor, Chelseaben egyenesen katasztrofa es Courtois nyilvanvaloan vilagklasszisokkal jobb, ugyhogy eleg nagy visszalepes o.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 27., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. szeptember 27., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 27., szerda 19:45
Kepaval? Soha nem volt vilagklasszis, Bilbaoban is hajmereszto volt sokszor, Chelseaben egyenesen katasztrofa es Courtois nyilvanvaloan vilagklasszisokkal jobb, ugyhogy eleg nagy visszalepes o. Labbal gyenge, bizonytalan, nyilvan nem ebbol a meccsbol kiindulva, hanem altalanossagban durva, hogy ok a Realban egyszerre a palyan lehetnek.Galacticos írta: Szerintem behuzzuk ezt siman, jon belli meg vini a masodikra es eldontik.
Jude ma mar legalabb kettonel tartana a tobbi meg becsukott szemmel telibepufoli a kapust..Mi bajod van kepaval?realmadrid95 írta: 2023 - Kepa a kapuban, Mendy - Lucas szelsoparos, elol Joselu. Durva azert, na.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem