Az meg, hogy sokan írjátok, hogy padozna. CR? Esélytelen.
De csak utópia az egész, semmi esély a visszatérésére.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 21., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. július 21., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 13:30
Ez egy érdekes kérdés, mert vele nyertünk 4-et, de nélküle évekig (amíg fel nem zárkózott valaki Cé mellé, meg nem).Donát írta:Lol, hát hogyneGascoigne írta: Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, nyert nekünk 4 bl-t, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.Inkább nyert a csapattal, a csapat fontos tagjaként 4 BL-t. Ez ugyanolyan szánalmas, mint a másik véglet, akikre célzol.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 21., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 21., csütörtök 13:10
Lol, hát hogyneGascoigne írta: Simán visszahoznám, rengeteget tett értünk, a belét kidolgozta minden meccsen, edzésen, nyert nekünk 4 bl-t, még mindig hasznos lehetne, és így kaphatna egy rendes búcsút is, win-win.
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 21., csütörtök 13:10
4-4-2 uccunekiwZoLee7 írta:Cr vagy Karim lesz a csere?Berti írta: Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.
Ki a faszt érdekel, hogy már volt itt korábban? Ezeket a felfújt morális dolgokat valahogy nem tudom megérteni.
Van pénz lóvéra és nem egy Mariano kaliber![]()
30 gól szinte garantált, a csapatot ismeri, a társakat nagyrészt ismeri és a motivációja pedig nem kérdés.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 21., csütörtök 13:00
CRwZoLee7 írta:Cr vagy Karim lesz a csere?Berti írta: Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.
Ki a faszt érdekel, hogy már volt itt korábban? Ezeket a felfújt morális dolgokat valahogy nem tudom megérteni.
30 gól szinte garantált, a csapatot ismeri, a társakat nagyrészt ismeri és a motivációja pedig nem kérdés.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 21., csütörtök 12:55
Cr vagy Karim lesz a csere?Berti írta: Szerintem meg hülyeség lenne kihagyni, ha tényleg leadna az igényekből.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. július 21., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Monoton » 2022. július 21., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 21., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 21., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. július 21., csütörtök 10:51
Én se bánom ha ugy jön, hogy megérti, hogy nem minden meccsen beton fix kezdő. De azért hagyjuk már azt, hogy nem elég ide meg Benzema klasszisokkal jobb... Benzema szezonjához is kellettek a társak. Amiket CR is újra megkapna maga mellé... klasszisokat, nem úgy mint a MU-ban.Halfkey írta:A fórum fele úgy látomZubkov írta: Ki az aki CR-re nemet nyom?![]()
Van akinek semmi se szent![]()
![]()
![]()
De egyébként Donát szerintem teljesen jól leírta. Lehetne szerepe a játéktudása és képességei alapján, de ahhoz olcsón, és kiegészítő szerepbe kéne jönnie - ez nem fog megtörténni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 21., csütörtök 10:25
Mondjuk ez alapján a futballisták fele nem örül a másiknak. Ez olyan, mint mikor ráfogták, hogy a csapattársa gólja előtt lest integet.Sierra írta:ohhh rengetegszer. a fél csapat örült összeborult, Cristiano meg oda se ment. Nagyon sok ilyen eset volt, de csomó gólösszefoglalós videóban látszódik is.dzsi91 írta:Mikor duzzogott amikor nem ő rúgott gólt?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 21., csütörtök 9:41
A fórum fele úgy látomZubkov írta: Ki az aki CR-re nemet nyom?![]()
Van akinek semmi se szent![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. július 21., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 21., csütörtök 8:43
ohhh rengetegszer. a fél csapat örült összeborult, Cristiano meg oda se ment. Nagyon sok ilyen eset volt, de csomó gólösszefoglalós videóban látszódik is.dzsi91 írta:Mikor duzzogott amikor nem ő rúgott gólt?
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 21., csütörtök 8:31
Tudod, ez olyan olyan, mint amikor szakítasz a csajoddal, aztán újra összejöttök; folytatódik a közös idő számolása, vagy újraindul nulláról.Realista24 írta:Donát írta:
Az oké, hogy jönnének a gólok, kérdés, hogy milyen áron. Karim és Vini rotációs párjának hoznám nettó 5 millás fizu alatt, átigazolási díj nélkül, és csk karszalag se járna. Lévén, hogy a feltételem egyik részének sincsen realitása, arra nyomtam, hogy ne jöjjön.
Miért kapna csk szalagot?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 21., csütörtök 8:29
Donát írta:Az oké, hogy jönnének a gólok, kérdés, hogy milyen áron. Karim és Vini rotációs párjának hoznám nettó 5 millás fizu alatt, átigazolási díj nélkül, és csk karszalag se járna. Lévén, hogy a feltételem egyik részének sincsen realitása, arra nyomtam, hogy ne jöjjön.Süti írta: Egy szezonra böktem, úgyis mindenki támadót szeretne, 1-2 gól még mindig potyogna róla.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 21., csütörtök 8:28
Azt sem tudom elképzelni, hogy a MU ingyen elengedi. De mondom, ilyen körülmények között örülnék, ha érkezne. Balra és középre a Hazard, Vini, Benzema, CR kvartett faszán hangzana. Lehetne forgatni, pihentetni őket meccstől függően.Süti írta: Szerintem meg lehetne realitása ezeknek a feltételeknek. Ő még mindig BL-ben akar játszani, és látja hogy azért már nem kapkodnak érte 2 kézzel. Fizut leszámítva, de 1 évre szerintem kb mindegy hogy 5 milliót kap, vagy 7et.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem