Vini - Bappe páros eddig szinte semmit nem mutatott, kioltják egymás játékát, ki gondolta volna?

Hátha ez az ébresztő pofon megteszi a hatását.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. október 3., csütörtök 8:02
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 3., csütörtök 6:33
Erosreeed_ati írta: Picit átérezzük most, hogy milyen lehet MU szurkolónak lenni, hétről-hétre.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 3., csütörtök 6:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 2., szerda 23:58
Serulten jatszott, akarki akarmit mond.Whiteheart írta: Endrick lehet hogy tank volt meg nem jött a gól de neki legalább volt helyzete, ki tudta alakítani magának nem úgy mint mbappe... Mindenesetre persze, be kéne fejeznie az akciót de mbappe most nem rakott hozzá megint semmit.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 2., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. október 2., szerda 23:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. október 2., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 2., szerda 23:19
Jaja igaz.RealRaúl77 írta:Gülert sem bántanám, kifejezetten hozott egy kis színt. Sajnos nem volt elég.p.csabi1 írta:
Rodrygo is kapott a lábára valami ilyesmit olvastam az X-en ő neki is volt valami gondja.
Endricket én nem bántanám.
Sokkal inkább a többieket,de ott mindenkit kivéve Lunint.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 2., szerda 23:18
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 2., szerda 23:17
Pedig ez volt a csapat egyik nagy erőssége, hogy a semmiből képes volt helyzetet kialakítani.tomi_b írta: Egyebként rendkívül feltűnő, hogy nagyon lassú a támadásépítésünk.
Felállunk szép lassan a kézilabdazáshoz, aztán várjuk a csodát. Ívelgetünk, a játékosok nem vállalnak 1 vs 1-et és inkább oldal vagy hátrapasszot választanak a kockáztatás/indítás helyett.
Nem ilyen attitűdöt várnék egy ennyi minőségi, atletikus és technikás játékostól hemzsegő csapattól.
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. október 2., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2024. október 2., szerda 23:15
Nálam hiba egyébként az is, hogy nem találjuk a játékosok helyét a pályán, illetve Güller kevés percei is. A mindig kicsit máshol helyezkedő Bellingham vagy a bal oldalvonalon áll vagy közvetlen Vini mögött, olykor pedig egész hátul. Egy biztos, ezen a meccsen sose helyezkedett szinte úgy, hogy kapura veszélyes tudjon lenni, pedig ez az ember tavaly a legveszélyesebb emberünk volt. Sokkal jobban állna neki egy támadóbb szerep, ezen a meccsen ki is lehetett volna próbálni szerintem valahogy._Bushido_ írta: Szánalmas produkció!
Nincs csatár.
Nincs Kroos.
Mbappé sérülten játszott.
Rodrygo miért nem? Ő Mr BL.
Camavinga x hónap után egyből be a kezdőbe, egyből 11est csinált.
Hiba volt nem igazolni normálisan, főleg ilyen halálos iramú sűrű naptár mellé... Rengeteg sérült, sok formán kívüli.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 2., szerda 23:15
Ennyi a történet, amíg nem akarunk gyorsabb, direktebb focit tolni, kényszerítőkkel kis területen védelmet bontani addig a legalja csapatok is kényelmesen beállnak 8-9 emberrel védekezni, nem olyan extra feladat a jelenlegi támadásainkat levédekezni.nuevo_ericco írta: Leszarnám a mai meccset, ha a hétvégén elhoztuk volna a fatelepről a 3 pontot, mert a BL címvédés nem egy gyakori dolog, de a ligában kelleni fog minden egyes pont.
Amúgy tavaszig valamit sürgősen ki kell találni, mert amit idáig játszottunk, azt kiismerték, és már a keret sem alkalmas rá. Én továbbra is a jóval több futásban, mozgásban, letámadásban látom a megoldást, ez az Ancelotti-féle játék már nem igazán fekszik a fiúknak, főleg a KP-n.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 2., szerda 23:14
Gülert sem bántanám, kifejezetten hozott egy kis színt. Sajnos nem volt elég.p.csabi1 írta:Rodrygo is kapott a lábára valami ilyesmit olvastam az X-en ő neki is volt valami gondja.doncsontos írta: érett már ez a pofon bőven, de azt nem értem 85 percig miért nem bírunk normális helyzetet kialakítani, és játszunk úgy mint akitől elvették a nyalókát, ez a sok sárga lap is.. amugy Rodrygoval mi történt, hogy még csereként se jött?
Endricktől meg ha nem is azt vártam, hogy szállítsa a győzelmet, de ez az első félidő( amit főleg neki nagyon megkellett volna nyomni ) nagyon gyenge volt, és tőle is jön meccsenként legalább egy balfasz fault mint Camavinganak
Endricket én nem bántanám.
Sokkal inkább a többieket,de ott mindenkit kivéve Lunint.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 2., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 2., szerda 23:12
Rodrygo is kapott a lábára valami ilyesmit olvastam az X-en ő neki is volt valami gondja.doncsontos írta: érett már ez a pofon bőven, de azt nem értem 85 percig miért nem bírunk normális helyzetet kialakítani, és játszunk úgy mint akitől elvették a nyalókát, ez a sok sárga lap is.. amugy Rodrygoval mi történt, hogy még csereként se jött?
Endricktől meg ha nem is azt vártam, hogy szállítsa a győzelmet, de ez az első félidő( amit főleg neki nagyon megkellett volna nyomni ) nagyon gyenge volt, és tőle is jön meccsenként legalább egy balfasz fault mint Camavinganak
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 2., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 2., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 2., szerda 23:06
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem