VB - 2018
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: VB - 2018
Mesut baratom rugat par golt a balekokkal
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Süti írta:Realista24 írta:Ozil, Hummels and Khedira back into Germany's starting XI![]()
Mi foci lesz ott.![]()
Kiesnek a g*cibe.![]()
nem
hiszem
el.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta:Ozil, Hummels and Khedira back into Germany's starting XI![]()
Mi foci lesz ott.
Kiesnek a g*cibe.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ozil, Hummels and Khedira back into Germany's starting XI
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Kecskézésnél is elég szubjektív, hogy ez mennyire számít(meg nyilván unblock az egész téma szubj.dzsi91 írta:Én nem várom tőlen,nem az a típus.(egyedül ha kecskézős téma van kell ez felmerüljön mert ez is egy nagyon fontos szempont).Csak ne próbálják ezt is eladni,hogy ő mekkora vezér. A teljesítményével képes az lenni arra kell ráfeküdjön.Mascherano a csk és szerintem baromság volt a karszalagot messinek adni,csak plusz teher rajta mintha nem lenne elég a lelátón wodoozó úriember.DinhoL írta: Igen valószínű, hogy pont azért csinálta ő és a stábja ezt a kis intermezzo-t mert olvassa a fórumokat és bizonyítani akarták, az ellenkezőjét.![]()
Az öltözőben meg lehajtott fejjel csak imádkozott hogy történjen valami csoda..
Sokan azt várják el tőle,hogy ő is ordítson meg "pattogjon" és úgy spanolja a társait. Ez Ronaldonal tényleg működik és úgy általában az ilyenekre mondják, hogy vezéralkat viszont mindig is tudutk, hogy a törpe nem ez a fajta. Ettől nem hiszem, hogy rosszabb játékos legfeljebb rosszabb kapitány.
.Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy Pelé például hatalmas vezér lett volna, vagy a Fenomén. És itt a verbális dolgokra gondolok természetesen.
Többiben meg egyetértek, lehet az is hogy Messi többet akar kihozni magából ilyen téren is csak ez görcsössé, idegessé tette. Mascherano meg már sajnos a teljesítményével nem adja azt ami egy csk-tól kellene. Nincs egy ideális jelölt most erre a feladatra a dél-amcsiknál, sőt világszerte kevés az ilyen..
Ezért szeretem Ramost ha spanyol mezbe nyomul, rá nyugodt szívvel mondom hogy alfa és soha rosszabb kapitányt a hispánoknak.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Sosem gondoltam volna,hogy egy argentín emberben olasz és/vagy spanyol vér van,hasznos tényistimester írta:Akkor közkívánatra
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
barszások iswZoLee7 írta:Ramos elairasokat gyujtene h Lukita kapja az aranylabdatGaborone1 írta:Kolumbia-Horvát döntő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én nem várom tőlen,nem az a típus.(egyedül ha kecskézős téma van kell ez felmerüljön mert ez is egy nagyon fontos szempont).Csak ne próbálják ezt is eladni,hogy ő mekkora vezér. A teljesítményével képes az lenni arra kell ráfeküdjön.Mascherano a csk és szerintem baromság volt a karszalagot messinek adni,csak plusz teher rajta mintha nem lenne elég a lelátón wodoozó úriember.DinhoL írta: Igen valószínű, hogy pont azért csinálta ő és a stábja ezt a kis intermezzo-t mert olvassa a fórumokat és bizonyítani akarták, az ellenkezőjét.![]()
Az öltözőben meg lehajtott fejjel csak imádkozott hogy történjen valami csoda..
Sokan azt várják el tőle,hogy ő is ordítson meg "pattogjon" és úgy spanolja a társait. Ez Ronaldonal tényleg működik és úgy általában az ilyenekre mondják, hogy vezéralkat viszont mindig is tudutk, hogy a törpe nem ez a fajta. Ettől nem hiszem, hogy rosszabb játékos legfeljebb rosszabb kapitány.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ramos elairasokat gyujtene h Lukita kapja az aranylabdatGaborone1 írta:Kolumbia-Horvát döntő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van sapka, nincs sapka. De ennél nagyobb problémátok az életben ne legyen.Gaborone1 írta:Nem ugyanaz a kettő. Argentinok, Messi vezetésével kigolyózták az edzőt és kuss a neve, CR meg az EB döntő 20. percben lesérült és a meccs végén hajtotta a csapatot.Bezzeg, amikor Cé "irányította" a válogatottat az EB döntőben, akkor nemzeti hős voltmost Messi a szar. Srácok, ne járassátok már le magatokat, ugyanazt csináljátok, amiért másra köpködtök.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Igen valószínű, hogy pont azért csinálta ő és a stábja ezt a kis intermezzo-t mert olvassa a fórumokat és bizonyítani akarták, az ellenkezőjét.dzsi91 írta:Mármint most a félidei tátogására gondolsz?DinhoL írta: Mi mindent mond el róla de most komolyan? Eddig az volt a probléma, hogy nem csinál semmit, nem viselkedik vezérként (van benne igazság) de most itt összeszedte a csapatot, látszik hogy fontos a csapatnak amit mond és nyilván mivel az edző hogy is mondjam finoman..impotens a feladatához..próbálta Messi irányítani a csapatot, én így látom.majdnem elröhögte magát közben, megkapta a kritikát hogy nem vezér és ezért tartott egy beszédet félidőben a kamerák előtt(mert az öltözőben túl mainstream lett volna
) rögtön a következő meccsen
![]()
Amúgy félreértéss ne essék: a hozzászólásom arra kérdez rá, hogy a flori ebből a videóból milyen jellembeli csúfságokat látott ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DinhoL 2018. június 27., szerda 15:00-kor.
Som i Serem!
6oat
6oat
- dzsi91
Mármint most a félidei tátogására gondolsz?DinhoL írta: Mi mindent mond el róla de most komolyan? Eddig az volt a probléma, hogy nem csinál semmit, nem viselkedik vezérként (van benne igazság) de most itt összeszedte a csapatot, látszik hogy fontos a csapatnak amit mond és nyilván mivel az edző hogy is mondjam finoman..impotens a feladatához..próbálta Messi irányítani a csapatot, én így látom.
Persze ,hogy fontos ezt eddig is tudtuk.
Ettől függetlenül ő a teljesítményével tud vezér lenni.Tegnap kapart az első félidőben.Másodikban ugyanúgy lehajtott fejjel sétálgatott és várt a rojo csodára.De feljavult ez tény.Mondjuk durva lett volna,ha ezzel a lehetőséggel nem élnek.Jött a gól, tovább mentek így kritika nem érheti.Az,hogy ez mire lesz elég majd eldől.
- ateeemadrid
Nekem az nem rémlik, hogy Cé döntötte volna el a cseréket, de azt sem hiszem, hogy a kezdőt ő állította volna fel. Argentín haverjainknál szerintem ez a helyzet. De amúgyis, ez a Sampaoli nyilatkozat iszonyat gáz, ilyen beteges személyi kultusza egy játékosnak azért nem kéne, hogy legyen.Bezzeg, amikor Cé "irányította" a válogatottat az EB döntőben, akkor nemzeti hős voltmost Messi a szar. Srácok, ne járassátok már le magatokat, ugyanazt csináljátok, amiért másra köpködtök.
Na mind1, én örülök, hogy tovább mentek, jobban érdekel egy francia argentín, mintha egy Nigéria ellen játszottak volna, de mostmár remélem kisöprik ezt a féreg bandát a drogos patkánnyal együtt.
-
Gaborone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Nem ugyanaz a kettő. Argentinok, Messi vezetésével kigolyózták az edzőt és kuss a neve, CR meg az EB döntő 20. percben lesérült és a meccs végén hajtotta a csapatot.Bezzeg, amikor Cé "irányította" a válogatottat az EB döntőben, akkor nemzeti hős voltmost Messi a szar. Srácok, ne járassátok már le magatokat, ugyanazt csináljátok, amiért másra köpködtök.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Eltunt a kulonbseg a nagy csapatok es a kis csapatok kozott. Egyre ugyesebbek es kepzettebbek a kisebbek, ez alol csak Magyarorszag a kivetel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bezzeg, amikor Cé "irányította" a válogatottat az EB döntőben, akkor nemzeti hős volt
most Messi a szar. Srácok, ne járassátok már le magatokat, ugyanazt csináljátok, amiért másra köpködtök.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Mi mindent mond el róla de most komolyan? Eddig az volt a probléma, hogy nem csinál semmit, nem viselkedik vezérként (van benne igazság) de most itt összeszedte a csapatot, látszik hogy fontos a csapatnak amit mond és nyilván mivel az edző hogy is mondjam finoman..impotens a feladatához..próbálta Messi irányítani a csapatot, én így látom.flori írta:istimester írta:index is:
https://index.hu/sport/futball/2018/vb/ ... _cserehez/
Jéézusom.Azért ez már tényleg szánalmas. A szerény, visszahúzódó srác, aki csak csendben pakolja az aranylabdákat a vitrinbe. A video meg... mindent elmond erről a kis ***-ról.
Első félidőben most legalább mutatott valamit, nem mondom hogy ez elég tőle de most hozta amit kell. Jó lenne ha a franciák ellen még több foci lenne az argentínoktól és látnánk egy több gólos izgalmas párharcot.
Szerb - brazilt nagyon várom, örülnék ha Cou vezérletével kiszakadna a gólzsák végre. Mexikó meg szépen menjen tovább.
Som i Serem!
6oat
6oat
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- flori
istimester írta:index is:
Jéézusom.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
Adom.Kicsit amúgy engem a barsza psg elleni továbbjutására emlékeztet ez a tegnapi argentína győzelem.Jött is a pofon a következő körben.RealMadridFanatic írta:istimester írta:index is:
Hűűű, ha ezeket komolyan így nyilatkozta, akkor azért komoly baj van a toronyban...
Ettől függetlenül én szerintem nem a franciák állítják majd meg őket.Papíron hiába szól minden a franciák mellett, tele vannak fgy kisgyerekekkel meg egy grízman zsiru kettőssel és akkor dösampot meg sem említettem.Végig lötyögték az egész csoportkört most meg nagyon hirtelen kéne váltsanak egy nagyon felspanolt argentína ellen.Uruguay-Portugál győztesére inkább fogadnék,hogy képesek megfogni őket.
De leírni semmiképp sem írnám le az argentínokat annyira gyenge a válogatott futball a klubfocihoz mérve.Ott biztos voltam benne,hogy az atletico,Juve,bayern vagy legkésőbb mi seggberakjuk őket.Itt azért más a helyzet.
Engem kicsit aggaszt ahogy eddig a bírók védik a nagycsapatokat, nehogy tényleg megnyeressék messivel beteljesítve ezzel a beteg próféciát
De amúgy ki nem szarja le 3 bl, bármikor aláírtam volna egy messi vb címet ha zsebretesszük a klubfutballt.