VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 27., szerda 16:00

Mesut baratom rugat par golt a balekokkal :mrgreen:

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 27., szerda 15:51

Süti írta:
Realista24 írta:Ozil, Hummels and Khedira back into Germany's starting XI :mrgreen: :mrgreen:

Mi foci lesz ott. :shifty:

Kiesnek a g*cibe. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

nem

hiszem

el.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 27., szerda 15:24

Realista24 írta:Ozil, Hummels and Khedira back into Germany's starting XI :mrgreen: :mrgreen:

Mi foci lesz ott. :shifty:

Kiesnek a g*cibe. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 27., szerda 15:21

Ozil, Hummels and Khedira back into Germany's starting XI :mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 27., szerda 15:16

dzsi91 írta:
DinhoL írta: Igen valószínű, hogy pont azért csinálta ő és a stábja ezt a kis intermezzo-t mert olvassa a fórumokat és bizonyítani akarták, az ellenkezőjét. :D :) Az öltözőben meg lehajtott fejjel csak imádkozott hogy történjen valami csoda..
Sokan azt várják el tőle,hogy ő is ordítson meg "pattogjon" és úgy spanolja a társait. Ez Ronaldonal tényleg működik és úgy általában az ilyenekre mondják, hogy vezéralkat viszont mindig is tudutk, hogy a törpe nem ez a fajta. Ettől nem hiszem, hogy rosszabb játékos legfeljebb rosszabb kapitány.
Én nem várom tőlen,nem az a típus.(egyedül ha kecskézős téma van kell ez felmerüljön mert ez is egy nagyon fontos szempont).Csak ne próbálják ezt is eladni,hogy ő mekkora vezér. A teljesítményével képes az lenni arra kell ráfeküdjön.Mascherano a csk és szerintem baromság volt a karszalagot messinek adni,csak plusz teher rajta mintha nem lenne elég a lelátón wodoozó úriember. :mrgreen:
Kecskézésnél is elég szubjektív, hogy ez mennyire számít(meg nyilván unblock az egész téma szubj. :D )
.Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy Pelé például hatalmas vezér lett volna, vagy a Fenomén. És itt a verbális dolgokra gondolok természetesen.
Többiben meg egyetértek, lehet az is hogy Messi többet akar kihozni magából ilyen téren is csak ez görcsössé, idegessé tette. Mascherano meg már sajnos a teljesítményével nem adja azt ami egy csk-tól kellene. Nincs egy ideális jelölt most erre a feladatra a dél-amcsiknál, sőt világszerte kevés az ilyen..
Ezért szeretem Ramost ha spanyol mezbe nyomul, rá nyugodt szívvel mondom hogy alfa és soha rosszabb kapitányt a hispánoknak.
Som i Serem!
6oat

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. június 27., szerda 15:06

istimester írta:Akkor közkívánatra :mrgreen:
Sosem gondoltam volna,hogy egy argentín emberben olasz és/vagy spanyol vér van,hasznos tény :fpalm: :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 27., szerda 15:04

wZoLee7 írta:
Gaborone1 írta:Kolumbia-Horvát döntő.
Ramos elairasokat gyujtene h Lukita kapja az aranylabdat :mrgreen:
barszások is :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 27., szerda 15:03

DinhoL írta: Igen valószínű, hogy pont azért csinálta ő és a stábja ezt a kis intermezzo-t mert olvassa a fórumokat és bizonyítani akarták, az ellenkezőjét. :D :) Az öltözőben meg lehajtott fejjel csak imádkozott hogy történjen valami csoda..
Sokan azt várják el tőle,hogy ő is ordítson meg "pattogjon" és úgy spanolja a társait. Ez Ronaldonal tényleg működik és úgy általában az ilyenekre mondják, hogy vezéralkat viszont mindig is tudutk, hogy a törpe nem ez a fajta. Ettől nem hiszem, hogy rosszabb játékos legfeljebb rosszabb kapitány.
Én nem várom tőlen,nem az a típus.(egyedül ha kecskézős téma van kell ez felmerüljön mert ez is egy nagyon fontos szempont).Csak ne próbálják ezt is eladni,hogy ő mekkora vezér. A teljesítményével képes az lenni arra kell ráfeküdjön.Mascherano a csk és szerintem baromság volt a karszalagot messinek adni,csak plusz teher rajta mintha nem lenne elég a lelátón wodoozó úriember. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. június 27., szerda 15:02

Gaborone1 írta:Kolumbia-Horvát döntő.
Ramos elairasokat gyujtene h Lukita kapja az aranylabdat :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 27., szerda 14:59

Gaborone1 írta:
Bezzeg, amikor Cé "irányította" a válogatottat az EB döntőben, akkor nemzeti hős volt :lol: most Messi a szar. Srácok, ne járassátok már le magatokat, ugyanazt csináljátok, amiért másra köpködtök.
Nem ugyanaz a kettő. Argentinok, Messi vezetésével kigolyózták az edzőt és kuss a neve, CR meg az EB döntő 20. percben lesérült és a meccs végén hajtotta a csapatot.
Van sapka, nincs sapka. De ennél nagyobb problémátok az életben ne legyen. :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 27., szerda 14:57

dzsi91 írta:
DinhoL írta: Mi mindent mond el róla de most komolyan? Eddig az volt a probléma, hogy nem csinál semmit, nem viselkedik vezérként (van benne igazság) de most itt összeszedte a csapatot, látszik hogy fontos a csapatnak amit mond és nyilván mivel az edző hogy is mondjam finoman..impotens a feladatához..próbálta Messi irányítani a csapatot, én így látom.
Mármint most a félidei tátogására gondolsz? :D majdnem elröhögte magát közben, megkapta a kritikát hogy nem vezér és ezért tartott egy beszédet félidőben a kamerák előtt(mert az öltözőben túl mainstream lett volna :mrgreen: ) rögtön a következő meccsen :lol:
Igen valószínű, hogy pont azért csinálta ő és a stábja ezt a kis intermezzo-t mert olvassa a fórumokat és bizonyítani akarták, az ellenkezőjét. :D :) Az öltözőben meg lehajtott fejjel csak imádkozott hogy történjen valami csoda..

Amúgy félreértéss ne essék: a hozzászólásom arra kérdez rá, hogy a flori ebből a videóból milyen jellembeli csúfságokat látott ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DinhoL 2018. június 27., szerda 15:00-kor.
Som i Serem!
6oat

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 27., szerda 14:48

DinhoL írta: Mi mindent mond el róla de most komolyan? Eddig az volt a probléma, hogy nem csinál semmit, nem viselkedik vezérként (van benne igazság) de most itt összeszedte a csapatot, látszik hogy fontos a csapatnak amit mond és nyilván mivel az edző hogy is mondjam finoman..impotens a feladatához..próbálta Messi irányítani a csapatot, én így látom.
Mármint most a félidei tátogására gondolsz? :D majdnem elröhögte magát közben, megkapta a kritikát hogy nem vezér és ezért tartott egy beszédet félidőben a kamerák előtt(mert az öltözőben túl mainstream lett volna :mrgreen: ) rögtön a következő meccsen :lol:

Persze ,hogy fontos ezt eddig is tudtuk.

Ettől függetlenül ő a teljesítményével tud vezér lenni.Tegnap kapart az első félidőben.Másodikban ugyanúgy lehajtott fejjel sétálgatott és várt a rojo csodára.De feljavult ez tény.Mondjuk durva lett volna,ha ezzel a lehetőséggel nem élnek.Jött a gól, tovább mentek így kritika nem érheti.Az,hogy ez mire lesz elég majd eldől.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. június 27., szerda 14:44

Bezzeg, amikor Cé "irányította" a válogatottat az EB döntőben, akkor nemzeti hős volt :lol: most Messi a szar. Srácok, ne járassátok már le magatokat, ugyanazt csináljátok, amiért másra köpködtök.
Nekem az nem rémlik, hogy Cé döntötte volna el a cseréket, de azt sem hiszem, hogy a kezdőt ő állította volna fel. Argentín haverjainknál szerintem ez a helyzet. De amúgyis, ez a Sampaoli nyilatkozat iszonyat gáz, ilyen beteges személyi kultusza egy játékosnak azért nem kéne, hogy legyen.

Na mind1, én örülök, hogy tovább mentek, jobban érdekel egy francia argentín, mintha egy Nigéria ellen játszottak volna, de mostmár remélem kisöprik ezt a féreg bandát a drogos patkánnyal együtt.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. június 27., szerda 14:43

Nem ugyanaz a kettő. Argentinok, Messi vezetésével kigolyózták az edzőt és kuss a neve, CR meg az EB döntő 20. percben lesérült és a meccs végén hajtotta a csapatot.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 27., szerda 14:29

Eltunt a kulonbseg a nagy csapatok es a kis csapatok kozott. Egyre ugyesebbek es kepzettebbek a kisebbek, ez alol csak Magyarorszag a kivetel.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 27., szerda 14:28

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 27., szerda 14:25

flori írta:

Jéézusom. :kivagyhe: Azért ez már tényleg szánalmas. A szerény, visszahúzódó srác, aki csak csendben pakolja az aranylabdákat a vitrinbe. A video meg... mindent elmond erről a kis ***-ról.
Mi mindent mond el róla de most komolyan? Eddig az volt a probléma, hogy nem csinál semmit, nem viselkedik vezérként (van benne igazság) de most itt összeszedte a csapatot, látszik hogy fontos a csapatnak amit mond és nyilván mivel az edző hogy is mondjam finoman..impotens a feladatához..próbálta Messi irányítani a csapatot, én így látom.
Első félidőben most legalább mutatott valamit, nem mondom hogy ez elég tőle de most hozta amit kell. Jó lenne ha a franciák ellen még több foci lenne az argentínoktól és látnánk egy több gólos izgalmas párharcot.

Szerb - brazilt nagyon várom, örülnék ha Cou vezérletével kiszakadna a gólzsák végre. Mexikó meg szépen menjen tovább. B-)
Som i Serem!
6oat

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. június 27., szerda 14:17

Akkor közkívánatra :mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2018. június 27., szerda 13:49

Jéézusom. :kivagyhe: Azért ez már tényleg szánalmas. A szerény, visszahúzódó srác, aki csak csendben pakolja az aranylabdákat a vitrinbe. A video meg... mindent elmond erről a kis ***-ról.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 27., szerda 13:37

RealMadridFanatic írta:

Hűűű, ha ezeket komolyan így nyilatkozta, akkor azért komoly baj van a toronyban...
Adom.Kicsit amúgy engem a barsza psg elleni továbbjutására emlékeztet ez a tegnapi argentína győzelem.Jött is a pofon a következő körben.

Ettől függetlenül én szerintem nem a franciák állítják majd meg őket.Papíron hiába szól minden a franciák mellett, tele vannak fgy kisgyerekekkel meg egy grízman zsiru kettőssel és akkor dösampot meg sem említettem.Végig lötyögték az egész csoportkört most meg nagyon hirtelen kéne váltsanak egy nagyon felspanolt argentína ellen.Uruguay-Portugál győztesére inkább fogadnék,hogy képesek megfogni őket.

De leírni semmiképp sem írnám le az argentínokat annyira gyenge a válogatott futball a klubfocihoz mérve.Ott biztos voltam benne,hogy az atletico,Juve,bayern vagy legkésőbb mi seggberakjuk őket.Itt azért más a helyzet.

Engem kicsit aggaszt ahogy eddig a bírók védik a nagycsapatokat, nehogy tényleg megnyeressék messivel beteljesítve ezzel a beteg próféciát :mrgreen: ez az egész goat kampány az adidas-tól meg minden körítéssel amit messi kap... maradona tegnapi ördögűzésével eggyütt kicsit félelmetes.

De amúgy ki nem szarja le 3 bl, bármikor aláírtam volna egy messi vb címet ha zsebretesszük a klubfutballt. :salute:

Vissza: