Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Esszel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
Kez nem szamit, csak olyan testresz amivel ervenyesen lehet golt szerezni.lestat írta: mutattak mert a barcas keze is belogott.
Szokasos barca csalas.
- BlancoMark
Nekem az volt a furcsa, hogy a ket lab poziciojat hasonlitottak ossze, amikor a Barcasnak a valla volt a leghatso testresz. De mivel csak egyszer mutattak lehet rosszul lattamRealista24 írta:Meg a másik is, mert az olyan egyvonal volt mint ahogy itt ülök. Ott állítják meg a képet és oda húzzák a vonalat, ahova akarjak.hehetheoriginal írta: tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?![]()
Kicsit objektiven kene sracok.
Egyedul pape elso golja volt teves fujas sztem, ott a barcasrol pattant hozza a labda
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem is az a baj, mutassák meg több oldalról, és döntsön úgy, akkor rendben, de csak egy, igen véleményes kameraállásból mutatták, ahonnan nem látható a teljes történet, nem látszott, hogy elvétette a labdát. Miért? Ha tnyleg nem tizi, akkor miért nem mutatják több kameraállásból? Ez a gáz.hehetheoriginal írta:tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Akadályozta a támadót a játékban.![]()
Egyedul pape elso golja volt teves fujas sztem, ott a barcasrol pattant hozza a labda
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2025. október 26., vasárnap 17:25-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
szerelni probalt, nem talalt labdat, ellenben blokkolta a lovesre lendulo labat. tehat a labdat nem birtokolta ellenben blokkolt egy labathehetheoriginal írta:tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
millio ilyen blokkolas, akasztas ert tizit, labda nem os kell hozza
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem elsore lesnek tunt, visszajatszas egyvonal, majd behuztak a bonalat ahova akrtak, azt sem tudom mi a faszt mutattak mert a barcas keze is belogott.
Szokasos barca csalas.
Szokasos barca csalas.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg a másik is, mert az olyan egyvonal volt mint ahogy itt ülök. Ott állítják meg a képet és oda húzzák a vonalat, ahova akarjak.hehetheoriginal írta:tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Sztem sem tizi, de még ha teszem azt az is, akkor is minimum véleményes. Ennél csúnyábban is szopatnak a sporik, ezen nem pörögnék annnyira.
A lesgólunk pl gyanúsabb.
A lesgólunk pl gyanúsabb.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehat ha beallsz a tamado es a labda koze, utana a tamado beledrug, az ellened falt?az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Akadályozta a támadót a játékban.
thereisonly1ronaldo
https://x.com/JeffFcb14/status/1982467864473882869/
Itt a tizi eset.
Ez hogy nem fault?
Ott az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Vini anyját, hogy épp rúgni akart kajak.
Ha ugyanezt a mozdulatot megcsinálja Yamal és átesnek rajta az meg sima tizi nem?
A VAR munkáját meg nem is minősíteném.
Ahelyett hogy visszajátszották volna a teljes esetet és döntött volna a Spirit, már a VAR telebeszélte a fejét faszságokkal aztán hátulról megmutatták neki kb 5 képkockát, ahonnan azt sem lehetett látni, hogy Yamal a labda közelébe se volt és csak a Vini "rúgását" ismételték telibe odavissza.
Ez minden csak nem objektív segítség a bírónak, ez a mérkőzés befolyásolása, amit folyamat csinálnak rendszeresen.
Szóval inkább az utóbbi zavar jobban, mert ha a bíró látta volna rendesen és úgy dönt az még egyefene, fogjuk rá kérdéses, de ez így egybe gusztustalan volt megint.
Tudtommal a bíró dönt a nem egyértelmű esetekről és itt direkt nem kapta meg a kellő felvételeket, hogy jó döntést hozhasson, csak olyat, ami alapján meg lehetett magyarázni, hogy Vini a szabálytalan.
Itt a tizi eset.
Ez hogy nem fault?
Ott az egyértelmű szerelési kísérlet Yamaltól és szimplán nem érte el a labdát.
Vini anyját, hogy épp rúgni akart kajak.
Ha ugyanezt a mozdulatot megcsinálja Yamal és átesnek rajta az meg sima tizi nem?
A VAR munkáját meg nem is minősíteném.
Ahelyett hogy visszajátszották volna a teljes esetet és döntött volna a Spirit, már a VAR telebeszélte a fejét faszságokkal aztán hátulról megmutatták neki kb 5 képkockát, ahonnan azt sem lehetett látni, hogy Yamal a labda közelébe se volt és csak a Vini "rúgását" ismételték telibe odavissza.
Ez minden csak nem objektív segítség a bírónak, ez a mérkőzés befolyásolása, amit folyamat csinálnak rendszeresen.
Szóval inkább az utóbbi zavar jobban, mert ha a bíró látta volna rendesen és úgy dönt az még egyefene, fogjuk rá kérdéses, de ez így egybe gusztustalan volt megint.
Tudtommal a bíró dönt a nem egyértelmű esetekről és itt direkt nem kapta meg a kellő felvételeket, hogy jó döntést hozhasson, csak olyat, ami alapján meg lehetett magyarázni, hogy Vini a szabálytalan.
Mondjuk ebben nagy segítség lenne, ha az előtte lévők is tennék a dolgukat és nem lennének folyamat nyomás alatt.realmadrid95 írta: En annyit kerek, hogy Huijsen es Carreras ne omoljon ossze a nyomas alatt, ahogy az Atletico ellen tettek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
En annyit kerek, hogy Huijsen es Carreras ne omoljon ossze a nyomas alatt, ahogy az Atletico ellen tettek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ennyit írtam:dortev írta:Erre még csak nem is utalt. Annyit írt, hogy többször is olyan érzést keltenek a Barcával kapcsolatos kommentjeid, mintha előzetes kármentések lennének, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Legalábbis ha jól értelmezem. De ennél biztosan nem állított többet.dzsi91 írta: Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.![]()
A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.
Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.
Elég egyértelmű szerintem ha nem vagy analfabéta érthető.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
dzsi mindig többet foglalkozott a Barcával, mint a Reallal.dortev írta:Erre még csak nem is utalt. Annyit írt, hogy többször is olyan érzést keltenek a Barcával kapcsolatos kommentjeid, mintha előzetes kármentések lennének, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Legalábbis ha jól értelmezem. De ennél biztosan nem állított többet.dzsi91 írta: Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Majd Hehe megoldja a kisgyereket a kamionnal, csak most Ziroval pörköltet főznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. október 26., vasárnap 14:37-kor.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Erre még csak nem is utalt. Annyit írt, hogy többször is olyan érzést keltenek a Barcával kapcsolatos kommentjeid, mintha előzetes kármentések lennének, ha esetleg rosszul sülnének el a dolgok. Legalábbis ha jól értelmezem. De ennél biztosan nem állított többet.dzsi91 írta: Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Lesz ott mégegy bíró is. It's not football. It's LaLiga.BLevi96 írta: Én mindig pozitívan várom a meccset, aztán 4-0-nál már bánom az optimizmusom..de ma jó a megérzésem!
A taktika és a fegyelmezetség fog dönteni, bízok Xabiban csak normális kezdőt tegyen fel![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én mindig pozitívan várom a meccset, aztán 4-0-nál már bánom az optimizmusom..de ma jó a megérzésem! 
A taktika és a fegyelmezetség fog dönteni, bízok Xabiban csak normális kezdőt tegyen fel
A taktika és a fegyelmezetség fog dönteni, bízok Xabiban csak normális kezdőt tegyen fel
- dzsi91
Igen rettegek. Kezet foghatsz piqével aki szerint azért utáljuk gyamalt mert irígyek vagyunk rá meg a matektanároddal is nyilvánvaló okokból.KovaLlos írta:Hogy lenne már jó otthon az X a 10. fordulóban 2 pontos előnynél??dzsi91 írta: A nagy túlpörgés meg vendetta ellenére nekünk az x is jó szóval a barszának kéne jönni előre mi meg nyugodtan kontrázhatnánk. Ha nem ebbe az irányba lesz terelve a meccs szerintem az edzői hiba.
Amit nem akarok meglátni, hogy előnyből szopunk. Utolsó két meccsen is sikerült elbaromkodni a vezetést.Igaz olyat is láttam tőled, hogy neked mind1 az eredmény, csak Yamalt intézzük el..azért ennyire ne félj már tőlük
![]()