Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 25., szerda 19:48

Pad'em írta: Barça president Joan Laporta: “I don't understand why Athletic Bilbao wants to speak about Barça with La Liga. I don't think it's appropriate, but that's their problem”.

Látom megy a huzavona idén nyáron is Nicóról. Bilbao mindenképp egyösszegben akarja a kivásárlási árát.
Persze. Bilbao szorosan figyeli a Barca ügyeit, mert szerintük rájuk nem vonatkoznak az 1:1es szabályok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 25., szerda 19:41

Barça president Joan Laporta: “I don't understand why Athletic Bilbao wants to speak about Barça with La Liga. I don't think it's appropriate, but that's their problem”.

Látom megy a huzavona idén nyáron is Nicóról. Bilbao mindenképp egyösszegben akarja a kivásárlási árát.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 25., szerda 18:59

Realista24 írta:
realmadrid95 írta: Brazil tehetségről tárgyal a Barcelona?

Legalábbis a 'marca' Real Madridhoz közeli újságírója, José Felix Diáz erről ír. Elmondása szerint a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sport Recife 17 esztendős védekező középpályása, Zé Lucas megszerzéséért.

A fiatal játékos már bemutatkozott a brazil élvonalban, csapata alapemberének számít, ráadásul a brazil U17‑es válogatott kapitányaként megnyerte a dél‑amerikai bajnokságot.

Lucas szerződése 2028-ig szól, a két klub pedig tárgyal egymással. Mint a 'marca' írja, a katalánok bíznak abban, hogy sikerül megállapodniuk hamarosan. Egy fontos tényező van azonban: Zé Lucast valószínűleg legalább még egy évet Brazíliában kell hagyniuk a szabályok értelmében.

Bardghji technikas jatekos, de elegge serulekeny mar most, a Brazilrol sosem hallottam, de ket jo igazolast tudnak le gyorsan.
Mitől jó akkor ha sérülékeny? Vagyis miért jó?
A brazil meg lutri mint az összes többi. 80-20 arra hogy bukó.

Mert “csak” 3 millioert szereznek meg egy nagy potenciallal rendelkezo jatekost. Szinte semmit nem kockaztatnak, siman bevalhat. Raadasul nagy kereslet volt ra evek ota, ennyiert barmikor tovabb tudjak passzolni. Egyebkent, attol, hogy Daniaban* serulekeny, lehet Barcelonaban orvosoljak ezt.

Bezavart, hogy sved szarmazasu.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 25., szerda 18:48

realmadrid95 írta: Brazil tehetségről tárgyal a Barcelona?

Legalábbis a 'marca' Real Madridhoz közeli újságírója, José Felix Diáz erről ír. Elmondása szerint a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sport Recife 17 esztendős védekező középpályása, Zé Lucas megszerzéséért.

A fiatal játékos már bemutatkozott a brazil élvonalban, csapata alapemberének számít, ráadásul a brazil U17‑es válogatott kapitányaként megnyerte a dél‑amerikai bajnokságot.

Lucas szerződése 2028-ig szól, a két klub pedig tárgyal egymással. Mint a 'marca' írja, a katalánok bíznak abban, hogy sikerül megállapodniuk hamarosan. Egy fontos tényező van azonban: Zé Lucast valószínűleg legalább még egy évet Brazíliában kell hagyniuk a szabályok értelmében.

Bardghji technikas jatekos, de elegge serulekeny mar most, a Brazilrol sosem hallottam, de ket jo igazolast tudnak le gyorsan.
Mitől jó akkor ha sérülékeny? Vagyis miért jó?
A brazil meg lutri mint az összes többi. 80-20 arra hogy bukó.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 25., szerda 18:27

Brazil tehetségről tárgyal a Barcelona?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. június 22., vasárnap 20:55

Valahogy meg fogják oldani pénzügyileg ezt is, számomra továbbra is felháborító módon. Aztán bohóckodhat ott majd a kis tini haverjával.
Nem illik.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 22., vasárnap 20:51

Kíváncsi leszek, mi lesz Nicoval. Főleg ezek után gondolom már ő is mindenképp menne.

Athletic fans have painted over Nico Williams' face on a mural in Bilbao:

– “Whether you stay or leave – you’ve already lost our respect.”

Earlier reports said that Nico had agreed to personal terms with Barcelona.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 22., vasárnap 20:10

MorataMartin írta: Az a fura nekem, hogy ha náluk valakinek van két jobb meccse, mint Araujó, De Jong, akkor ők a world class-alltimegoat. Érdekes rövid idő után meg közellenség lesz belőlük, vagy mert pénzéhes kocsog, aki tönkreteszi a klubot,vagy ami a legjobb, hogy az illetőről kiderül mégsem lesz az új Messi, lásd ansu fati. De persze ők szépen bánnak a legendáikkal :lol:
Amugy meglepo, de Ter Stegen posztok alatt irjak a Barca szurkolok, hogy ha a Real csunyan bant a legendaival, akkor ok mit mondjanak?! Irjak, hogy oke, hogy nalunk sem kaptak akkora bucsut paran, amit megerdemeltek volna, de naluk majdnem utalat kozepette, lehajtott fejjel kullognak ki a stadionbol a legendak. Talan ezen a teren fejlodtek a legtobbet a Barca szurkolok.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 22., vasárnap 8:00

MorataMartin írta: Az a fura nekem, hogy ha náluk valakinek van két jobb meccse, mint Araujó, De Jong, akkor ők a world class-alltimegoat. Érdekes rövid idő után meg közellenség lesz belőlük, vagy mert pénzéhes kocsog, aki tönkreteszi a klubot,vagy ami a legjobb, hogy az illetőről kiderül mégsem lesz az új Messi, lásd ansu fati. De persze ők szépen bánnak a legendáikkal :lol:
De Jong amúgy sok mindent megélt ott. Amikor leigazolták nagyon várták, hozott szép teljesítményt is, pedig nem egy Modric, Kroos vagy egy Pedri, Iniesta, sőt szerintem Ceballosban is több van mint benne, csak még nem tudtuk ezt kiaknázni. Utána közellenség lett, mert kellett volna a pénz és neki volt értéke, emlékszem még gyűlölködő kommentek tömkelegét is láttam valamelyik oldalán, meg naponta jöttek a cikkek, hogy el akarják adni. Aztán ismét kezdő lett és vastagon benne volt az elmúlt év sikereiben. Így megbékéltek ismét vele, de valahogy sosem érezte azt az ember, hogy értékelnék, pedig szerintem még pont ő az, aki erőn felül teljesít ott és ezért is lett kezdő ismét.

Araujó szintén egy nagy hullámvasút. Nem tudom már melyik nyáron, de emlékszem arra, hogy imádkoztak, hogy elmenjen, aztán egyik napról a másikra új szerződést írt alá és ő lett a legenda, a védelem megmentője. Teszem hozzá, szerintem ő képességekben is ott van, még emlékszem, hogy mi is mondtuk, hogy lehet elnéznénk nálunk is. Erre jött az Inter elleni meccs és ismét közellenség lett, azóta ismét boszorkányüldözés van az esetében és mivel kell nekik Nico Williams, lehet, hogy áldozat lesz MATS-el együtt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 21., szombat 21:48

Az a fura nekem, hogy ha náluk valakinek van két jobb meccse, mint Araujó, De Jong, akkor ők a world class-alltimegoat. Érdekes rövid idő után meg közellenség lesz belőlük, vagy mert pénzéhes kocsog, aki tönkreteszi a klubot,vagy ami a legjobb, hogy az illetőről kiderül mégsem lesz az új Messi, lásd ansu fati. De persze ők szépen bánnak a legendáikkal :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 21., szombat 20:58

https://x.com/jbtfooty/status/193642549 ... GoGVcfYVow

Ezjo :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 21., szombat 17:26

wZoLee7 írta:
R. Carlos írta:

Ez is elképzelhető, persze ha emlékszel Fatira, ő is fel volt emelve rendesen. Nem annyira mint Yamal és tény, hogy Lamine jobb nála, de simán befuthatja ő is azt a karriert amit Ansu és arra nehéz egyéni díjakat adni.
Sérüléssel nem számolok, leginkább azért mert senkinem nem kívánom (ezzel nem azt írom, hogy bárki is kívánta volna). Viszont igen, beillik a sorba Yamal is. Terhelik a fiatal szervezetet mintha már egy kész játékos lenne, pedig messze nem az.

Az meg, hogy vele foglalkozunk...mi nem arról írunk, hogy ette a tojást reggelire, meg ez a Real Madrid vs Barcelona topic. Ter Stegennel kár foglalkozni, kivágják mint macskát szarni. Ráveszik, hogy szerződést bontson, valószínűleg lemond a teljes fizetésről, valahol félúton kezet ráznak és fizetik még 3 évig úgy, hogy már a galatában vagy valahol máshol fog védeni. 25 millióért megszerezték az egyik legnagyobb kapus tehetséget és kiszállnak egy sokat sérült 30+ os játékosból. A baj a hogyan részével van megint.

A vegas sporton lement a Laporta rész is. Érdekes, hogy Messi elengedésénél egy árva szó nem esett arról az embertelen nagyságú fizetésről és hogy a klub legenda elvárta hogy legalább 2 évente emeljenek rajta. Nem tudom barcásoknak mi a véleményük, de az, hogy ott kiszálltak Messiből nagyon kellett. Ter Stegenhez hasonlóan ott is inkább a hogyannal volt a probléma, meg a hazug kommunikációval.
Én se feltétlenül sérülésre gondolok. Most hozott egy olyan szezont, ami az ő korában jónak számít. Fel is emelték és No1. lett a csapatban. Viszont nekem nem úgy tűnik, hogy ezen a szinten képes lenne emelni. Neki szerintem ez a szint lesz a top, nem látom benne sem az R10 faktort, sem a Messi faktort. A kérdés az, hogy milyen rendszerben, taktikában gondolkozik majd a jelenlegi/következő edzője, hogyan tudja őt használni. Akkor ez a szint is elég lehet eredményekre, ha viszont nem fogja jól használni, akkor hamar jöhet a fordulat.

A Ter Stegenes részt tudom, hogy nem nekem szántad, de arra is reagálnék. Ez már megszokott náluk. Több játékos vált már ott így áldozattá az elmúlt években. Sőt olyanra is volt példa, akit nem tudtak elüldözni ennek ellenére sem, mint pl. De Jong és Araújo.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 21., szombat 17:14

R. Carlos írta:
wZoLee7 írta:

23 eves korara legalabb egy, de lehet tobb aranylabdat is adnak neki, meg ha lesz nala jobb akkor is. Egyenileg majd mimdent megnyeretnek vele, es ha osszejon valahogy egy bl akkor lenyegeben kivitte ezt az jatekot. Indulhat a jollakott bulikazas.
Ez is elképzelhető, persze ha emlékszel Fatira, ő is fel volt emelve rendesen. Nem annyira mint Yamal és tény, hogy Lamine jobb nála, de simán befuthatja ő is azt a karriert amit Ansu és arra nehéz egyéni díjakat adni.
Sérüléssel nem számolok, leginkább azért mert senkinem nem kívánom (ezzel nem azt írom, hogy bárki is kívánta volna). Viszont igen, beillik a sorba Yamal is. Terhelik a fiatal szervezetet mintha már egy kész játékos lenne, pedig messze nem az.

Az meg, hogy vele foglalkozunk...mi nem arról írunk, hogy ette a tojást reggelire, meg ez a Real Madrid vs Barcelona topic. Ter Stegennel kár foglalkozni, kivágják mint macskát szarni. Ráveszik, hogy szerződést bontson, valószínűleg lemond a teljes fizetésről, valahol félúton kezet ráznak és fizetik még 3 évig úgy, hogy már a galatában vagy valahol máshol fog védeni. 25 millióért megszerezték az egyik legnagyobb kapus tehetséget és kiszállnak egy sokat sérült 30+ os játékosból. A baj a hogyan részével van megint.

A vegas sporton lement a Laporta rész is. Érdekes, hogy Messi elengedésénél egy árva szó nem esett arról az embertelen nagyságú fizetésről és hogy a klub legenda elvárta hogy legalább 2 évente emeljenek rajta. Nem tudom barcásoknak mi a véleményük, de az, hogy ott kiszálltak Messiből nagyon kellett. Ter Stegenhez hasonlóan ott is inkább a hogyannal volt a probléma, meg a hazug kommunikációval.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. június 21., szombat 15:38

wZoLee7 írta:
R. Carlos írta:

Lehet ez az út is, de az is lehet, hogy annyira buta, hogy fel se fogja, hogy bohócnak nézik. Amúgy akkor lesz igazán szar neki, ha ez a youngest hype elmúlik és nem lesz róla napi 8-9 cikk egy-egy oldalon. Szerintem őt az fogja a legjobban zavarni, hogy már nem ő van a középpontban. Már pedig 22-23 éves korára már valószínű, hogy ez elmúlik és az is előfordulhat, hogy új tehetségek kerülnek elő. Kérdés, hogy addig finanszírozza-e Fabriziot a Barca meg, hogy ő lesz a legnagyobb guru a neten.
23 eves korara legalabb egy, de lehet tobb aranylabdat is adnak neki, meg ha lesz nala jobb akkor is. Egyenileg majd mimdent megnyeretnek vele, es ha osszejon valahogy egy bl akkor lenyegeben kivitte ezt az jatekot. Indulhat a jollakott bulikazas.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 21., szombat 10:40

Galacticos írta: En se ertem minek foglalkoztok vele ennyit.
Tenyleg toljak, tenyleg tultoljak. De itt ugyanez megy.

A viselkedese meg szerintem most ertheto. Nyar van, nyari szunet, sikeres, gazdag, fiatal mit csinaljon? Vagy barki mas a helyeben a 16-17eves osztalytarsak kozul valogathatna akik epp hogy a vakacio szo vegere ertek vagy 30eves fullos top modellt valasztana. :lol: az influenszer csajnak is jo, porog a neve, tobb koveto, tobb penz a yamal meg belekostol ebbe abba. En nem ertem mi ezzel a baj.
Ketlem hogy barki 17evesen ezt teljesen eretten tudná kezelni.
Amugy a csaj nem ansu fati rokona, de gondolom akkor ezen logika alapjan a "dani carvajal ramos", meg a "dani olmo carvajal" ikertesok vagy mik? :lol:
Persze,gondolom a “halalos fenyegetes”-ek mellett,sosem volt ennyi fizetoje onlyfans-on.. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 21., szombat 10:21

En se ertem minek foglalkoztok vele ennyit.
Tenyleg toljak, tenyleg tultoljak. De itt ugyanez megy.

A viselkedese meg szerintem most ertheto. Nyar van, nyari szunet, sikeres, gazdag, fiatal mit csinaljon? Vagy barki mas a helyeben a 16-17eves osztalytarsak kozul valogathatna akik epp hogy a vakacio szo vegere ertek vagy 30eves fullos top modellt valasztana. :lol: az influenszer csajnak is jo, porog a neve, tobb koveto, tobb penz a yamal meg belekostol ebbe abba. En nem ertem mi ezzel a baj.
Ketlem hogy barki 17evesen ezt teljesen eretten tudná kezelni.
Amugy a csaj nem ansu fati rokona, de gondolom akkor ezen logika alapjan a "dani carvajal ramos", meg a "dani olmo carvajal" ikertesok vagy mik? :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 21., szombat 8:52

Nem tudom mi rosszabb, a Yamal hype vagy hogy 0-24-ben ot targyaljatok. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 21., szombat 8:35

R. Carlos írta:
Marky írta: Ez a srac 3 even belul megy a sullyesztobe, ha nem tudjak megnevelni. Hiaba a tehetseg, alazat es profizmus nem szorult bele. Ameddig jobban foglalkoztatja az, hogy a mediat uralja, addig idozitett bomba, mert jonni fog egy serules es abbol kemeny meloval kell majd felepulnie. Nem pozerkedessel, meg arcoskodo nyilatkozatokkal.

Vinivel ossze se lehet hasonlitani, mert o maximum a palyan csibesz, azon kivul nem egy valosagshow szereplo. Van egy ugye, amit mar evek ota visz, penzt aldoz ra es azert hetrol-hetre kiderul, hogy nem veletlen kell a temaval foglalkoznia, pl, a valenciai idegenbeli meccseken.

Nem is jut hirtelen eszembe olyan jatekos, aki ennyire fiatalon ennyire kifele elte volna az eletet.
Lehet ez az út is, de az is lehet, hogy annyira buta, hogy fel se fogja, hogy bohócnak nézik. Amúgy akkor lesz igazán szar neki, ha ez a youngest hype elmúlik és nem lesz róla napi 8-9 cikk egy-egy oldalon. Szerintem őt az fogja a legjobban zavarni, hogy már nem ő van a középpontban. Már pedig 22-23 éves korára már valószínű, hogy ez elmúlik és az is előfordulhat, hogy új tehetségek kerülnek elő. Kérdés, hogy addig finanszírozza-e Fabriziot a Barca meg, hogy ő lesz a legnagyobb guru a neten.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 21., szombat 8:27

Néha kölcsönadja faternak majd, ha úgy van.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 21., szombat 7:53

Blikknők.hu :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: